forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 774

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 09/02/2010 : 16:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, novi broj Zagora u Italiji!!!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 09/02/2010 : 16:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Cool naslovnica. Pet prstiju, sve je tu!

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2010 : 16:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jebote, kako dobra naslovnica...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 09/02/2010 : 16:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
MOCNA naslovna stranica - bolja cak od onih starih, odise nekom karpenterskom atmosferom u Ferijevoj izvedbi...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 09/02/2010 : 16:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message  Reply with Quote
Super cool moćna naslovnica

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 09/02/2010 : 17:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Pa tu smo naslovnicu hvalili dvije-tri stranice prije.

No sikiriki
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 09/02/2010 : 17:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

Je li? Skužajte onda.
Eto što ispadne kad se srlja i kad čovjek ne poprati prethodna zbivanja.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 09/02/2010 : 18:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by Archy

Je li? Skužajte onda.
Eto što ispadne kad se srlja i kad čovjek ne poprati prethodna zbivanja.

Ma ništa se ne brini, većina ih ionako uskače sa unaprijed naučenim i sto puta ponovljenim tekstom:''Jao, kakva dobra naslovnica... Feri ga razbija i pod stare dane... Ma nema nama do Ferija!''.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/02/2010 : 18:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

chiarola,nuccio,laurenti.to je buducnost zagora.mozda jos neko iz stafa.
verni dosadan i prazan.

chiarollu nisam ni ja dugo podnosio no samo zato sto je DRUKCIJI. ali gledajuci objektivno (koliko se moze), verni je nula naspram njemu. osim njega, najdrazi mi je laurenti, a nuccio obecava. ostali su amateri, verni i jos dva-tri niti to.
naravno, i stari olinjali ferri mi je uzasno drag jer budi uspomene.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 20/02/2010 : 01:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
bila mi frendica u ita i naručih novog zagora da vidim tog joevita u akciji...i nema...na 4 kioska gdje je tražila nema zagora...sve puno texa i dylan doga...na kraju mi uzela raccoltu

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 20/02/2010 : 01:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

bila mi frendica u ita i naručih novog zagora da vidim tog joevita u akciji...i nema...na 4 kioska gdje je tražila nema zagora...sve puno texa i dylan doga...na kraju mi uzela raccoltu

na ovoj prvoj naslovnici hvali prstiju
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 20/02/2010 : 02:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
@ wele
E pa mislim da ne fale nikakavi prsti, sad izmisljas, pogledaj dobro!
I nemoj posle da neki kazu: docA dodje ovde pa izmislja sve i svasta...a wele, sta radi wele? Ponasa se kontradiktorno i protivno svom signature-u!

Naslovnica je odlicna!

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 20/02/2010 : 12:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
znam,salim se :)))))))))))))))))))))))
Go to Top of Page

sr30
Starting Member

6 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/02/2010 : 20:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sr30 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by cronos six

chiarola,nuccio,laurenti.to je buducnost zagora.mozda jos neko iz stafa.
verni dosadan i prazan.

zaboravio si najboljeg,della monicu

Sami majstori, kada je u pitanju crtanje Zagora i ostalih likova. Po meni nikakvo. Zaista ne volim ovu četvorku, mada sam još kojeg zaboravio.

Baš me zanima, zašto više Pepe i Torriceli ne crtaju Zagora? Nisam ni voleo stripove koje je crtao Donateli, mada je nacrtao nekoliko odličnih priča. Dobro, da su Gamba i Binoti nacrtali tek tu i tamo po neko epizodu inače bi to bila velika strava. Dok Della Monicu još možem da trpim, ona dvojicu Laurenti i chiarola su totalno zagadili Zagora, jer crtaju nešto po svome. Nije me briga, koliko ima fanova ove dvojice.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/02/2010 : 20:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
koliko ja znam Zagor u Italiji izlazi početkom mjeseca, pa je sada več sigurno razprodan ovomjesečni broj...
isti je problem bio dok sam još kupovao stripove u Italiji,odlazak tamo sam tempirao na početak mjeseca,tamo oko
5 ili 10-tog kad su novi Zagor i Tex još na kioscima sigurno.
Pepe je čini mi se mrtav več duže vremena pa...i sam sam imao na početku problem naviknut se na nove crtače ali mi
vremenom uspjelo, pa što prije to bolje jer sumljam da če se Zagorov staff crtača skoro mijenjati.Po mome je zabetoniran
bar za 5 godina ako ni i više.Koji novi možda,ali da bi netko od novih prestao-sumljam.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 20/02/2010 : 20:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

@ wele
E pa mislim da ne fale nikakavi prsti, sad izmisljas, pogledaj dobro!
I nemoj posle da neki kazu: docA dodje ovde pa izmislja sve i svasta...a wele, sta radi wele? Ponasa se kontradiktorno i protivno svom signature-u!

Naslovnica je odlicna!

Ja uopste ne vjerujem da Ferri crta vakave strane. Nije da gundzam, ali mi nekako slabo lici na njega. I ne samo ova naslovnica.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 20/02/2010 : 22:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

Ja uopste ne vjerujem da Ferri crta vakave strane. Nije da gundzam, ali mi nekako slabo lici na njega. I ne samo ova naslovnica.

To je Ferri, a ko bi drugi?! Vidi se da jeste...to sto neki pricaju da neko drugi crta je sviranje q...

Ponavljam, svidja mi se naslovnica!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 20/02/2010 : 23:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by rgorgiev

To je Ferri, a ko bi drugi?! Vidi se da jeste...to sto neki pricaju da neko drugi crta je sviranje q...

Ponavljam, svidja mi se naslovnica!

Ma ja ti vjerujem da ti se svidza, ali ipak kad vidim proporcije. Iskreno mislim da ferri to radi sa novim crtacima zajedno. Oko mi kaze da to sve nije delo ferrija, sem ako mu nije doslo preku qrca, pa da samo skrba

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 21/02/2010 : 00:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Za taj broj ima i najava na youtubeu u obliku videa u kojem je odlicno prikazano neoliko vinjeta

Go kneel and weep
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 21/02/2010 : 00:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Za taj broj ima i najava na youtubeu u obliku videa u kojem je odlicno prikazano neoliko vinjeta

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/02/2010 : 02:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Daj link za to!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4341 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 01/03/2010 : 08:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
evo novih zagora u italiji.... http://www.sergiobonellieditore.it/auto/componi_sbeweb1?ID_giornale=56&pers=ZAGOR
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2010 : 14:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

evo novih zagora u italiji.... http://www.sergiobonellieditore.it/auto/componi_sbeweb1?ID_giornale=56&pers=ZAGOR

ovo je uzasno

Edited by - King Warrior on 01/03/2010 14:47:02
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 01/03/2010 : 15:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
Ovo pa tek ni na sta ne lici
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/03/2010 : 15:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Zagor izleda ko majmun
Go to Top of Page
Page: of 774 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.53 seconds. Snitz Forums 2000