forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/02/2010 : 19:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Mozda je bolje da do tada nista ne narucujes, vec onda lepo izaberes na licu mesta [/red]

Mozda i uradim tako, ali mi neverica da do tada ostanu sve neki kupusi.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 17/02/2010 : 19:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Pa na polovini 29 broja se završava priča, sledeća se proteže u drugoj polovini broja 29,30 i valjda malo u 31...Mislim bolji su mi oni sa po 450 stranica...

Mislis, oni debeli k'o svinje!
Ja moram u sledecoj turi za Bg da kupujem 5, 6, 7, 8, 9 i ovu desetu! Kad nisam kad je trebalo...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/02/2010 : 19:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:

Pa na polovini 29 broja se završava priča, sledeća se proteže u drugoj polovini broja 29,30 i valjda malo u 31...Mislim bolji su mi oni sa po 450 stranica...

Mislis, oni debeli k'o svinje!
Ja moram u sledecoj turi za Bg da kupujem 5, 6, 7, 8, 9 i ovu desetu! Kad nisam kad je trebalo...

Nikada nije kasno, ja od Dilana još uvek nemam ni broj 1
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2010 : 20:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo je da ce onda i broj 11 imati 4 naslovne,kad bi isla i "Kuca uzasa" bilo bi 5 a to je jako malo verovatno.Mozda i bolje pa da vidimo Laurentijevu naslovnu za "Kucu usasa.Nadam se da ce nju staviti na korice.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 17/02/2010 20:42:01
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 18/02/2010 : 14:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 18/02/2010 : 18:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Kupio knjigu 10, i zadovoljan sam. Odradjena je na nivou prethodne 4.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 18/02/2010 : 18:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Odlično....
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/02/2010 : 19:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
ja sam narucio danas.Jedva cekam da mi stigne.Dobra je naslovnica.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/02/2010 : 19:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ja to cudo ne kupujem.dovoljan mi je komplet s.d-ludens extra.uopste me ne pogadja sto je kod s.d ispobrkan redosled,a u zadnje vreme sve manje patim za numeracijom.ludens extra je najlepse zagorovo izdanje trenutno!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/02/2010 : 19:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ja to cudo ne kupujem.dovoljan mi je komplet s.d-ludens extra.uopste me ne pogadja sto je kod s.d ispobrkan redosled,a u zadnje vreme sve manje patim za numeracijom.ludens extra je najlepse zagorovo izdanje trenutno!

Kako Pa reče da ćeš još da razmisliš Evo ja krećem od knjige br. 6
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/02/2010 : 19:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Kako Pa reče da ćeš još da razmisliš Evo ja krećem od knjige br. 6

razmisljam ja mesecima,ali ne ide.laurentija postujem kao crtaca,ali kad vidim ove smesne rikne,prvo se iscudjujem tom fenomenu,a onda se smejem,i na kraju shvatim da se sve radi,sto se mora,a ne kako treba.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/02/2010 : 19:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ma rikene prelepiš u žuto a ako treba uzimati ove knjige treba ih uzimati upravo zbog Laurentija
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/02/2010 : 20:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma rikene prelepiš u žuto a ako treba uzimati ove knjige treba ih uzimati upravo zbog Laurentija

jes,pa da tako upropastim orginal falsifikata.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/02/2010 : 14:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Uf nije mi stigla knjiga danas.Smorio sam se,uglavnom je stizala subotom.Nista,cekanje do ponedeljka.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/02/2010 : 16:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Kupio juče u Beogradu, zadovoljan sam kao i do sada!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 21/02/2010 : 15:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jes,pa da tako upropastim orginal falsifikata.

http://theauthority.ws/
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 21/02/2010 : 16:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Uzeo danas.Do sada tehnicki najbolje uradjen broj.Kod Zagora se ustalio odredjeni nivo u poslednjim brojevima i to je dobro.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/02/2010 : 17:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dubac

Uzeo danas.Do sada tehnicki najbolje uradjen broj.Kod Zagora se ustalio odredjeni nivo u poslednjim brojevima i to je dobro.

DA trude se da bude kvalitetno, na žalost to će verovatno usporiti ritam tako da više od 8 godišnje ne možemo da očekujemo.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/02/2010 : 18:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

DA trude se da bude kvalitetno, na žalost to će verovatno usporiti ritam tako da više od 8 godišnje ne možemo da očekujemo.

Tempo od 8 kniga godišnje je odličan, samo da ne uspore.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/02/2010 : 18:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobro je 8 godisnje ali da budu kvalitetne.Ne bi ni voleo da ide vise.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 21/02/2010 : 19:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Tempo izdavanja je valjda 6 godisnje?

Meni je OK tempo od 6-8 godisnje jer kupujem i druga izdanja pa me malo "svrbi" novcanik

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 21/02/2010 : 21:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Tempo izdavanja je valjda 6 godisnje?

Meni je OK tempo od 6-8 godisnje jer kupujem i druga izdanja pa me malo "svrbi" novcanik

Slažem se, i onako u jednom KI ide više od tri redovnih brojeva, a naročito sada kada su isti na 96 stranica
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 22/02/2010 : 10:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

quote:

Tempo od 8 kniga godišnje je odličan, samo da ne uspore.

I ja se slazem - osam godisnje je dobar ritam,samo da zadrze dostignuti kvalitet. A nemam nista protiv ni da ga jos poboljsaju. Sve u svemu - zadovoljan sam. Solidno izdanje za oci i dusu nas starih ljubitelja "Duha sa sekirom"!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/02/2010 : 23:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Stigla mi danas knjiga 10.Skroz sam zadovoljan,bez zamerki.Cak su konacno ispravili gresku na onim tamnim stranama pre svake price gde je uvek pisalo Gianluigi Bonneli,sada pise Nolita tj.Stvarno ko je scenarista.Ponovo ima i mali tekstualni dodatak od Buratinija.

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 25/02/2010 : 23:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Stigla mi danas knjiga 10.Skroz sam zadovoljan,bez zamerki.Cak su konacno ispravili gresku na onim tamnim stranama pre svake price gde je uvek pisalo Gianluigi Bonneli,sada pise Nolita tj.Stvarno ko je scenarista.Ponovo ima i mali tekstualni dodatak od Buratinija.

Ja mislim da te price i jeste pisao Djanluidji. To su one stvarno najgluplje?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000