Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Renky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47415 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dveribad
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/lola2yc7.jpg)
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 21/02/2010 : 18:45:26
|
quote: Originally posted by globinjo
pizduni![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) MOSEĆKA 62 je pravilno...
![](icon_smile.gif) ..suta pošaljem pismo sa popisom.Otvaraš nakon aukcija!![](icon_smile.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/02/2010 : 18:48:33
|
quote: Originally posted by dveribad
pizduni![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) MOSEĆKA 62 je pravilno...
![](icon_smile.gif) ..suta pošaljem pismo sa popisom.Otvaraš nakon aukcija!![](icon_smile.gif)
I ti mu stvarno veruješ?![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
dveribad
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2502 Posts
Posted - 21/02/2010 : 18:56:00
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by dveribad
![](icon_smile.gif) ..suta pošaljem pismo sa popisom.Otvaraš nakon aukcija!![](icon_smile.gif)
I ti mu stvarno veruješ?![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Pa moram,moderator je zar ne?Doduše,inače ne vjerujem srbima,ali ovom moram jer je moderator!![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/02/2010 : 18:58:12
|
quote: Originally posted by dveribad Pa moram,moderator je zar ne?Doduše,inače ne vjerujem srbima,ali ovom moram jer je moderator!![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Tako je, pa ljudi smo, nismo Srbi!!!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 21/02/2010 : 19:05:58
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by dveribad Pa moram,moderator je zar ne?Doduše,inače ne vjerujem srbima,ali ovom moram jer je moderator!![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Tako je, pa ljudi smo, nismo Srbi!!!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Hvala bogu,još bi mi samo ta nesreća trebala!![](icon_smile_tongue.gif) |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
33493 Posts
|
DrB
Senior Member
![](AvatarUpload/prikazi.jpg)
Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
Posted - 21/02/2010 : 20:44:04
|
e super , sad bar jedan od vas dvojice neka mi javi samo toliko dje je dzoker :)
Rale, lud si :)
Ove crnogorke placu za Zeljcem, dovedi ga opet ... Sa sve Mikcem![](icon_smile_wink.gif) |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
tristan
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/003.jpg)
Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 22/02/2010 : 11:29:05
|
Znaci, sad postoje dvije opcije. Ili otkriti na neki nacin stripove u kojima je Ratko stavio te karte, na nacin da se pretraze svi njegovi postovi te njegovo razmisljanje. Siguran sam da nije slucajno stavio u neke stripove vec da ima nekakva logika. Treba samo dokuciti koja. Tako da oni koji imaju neku ideju, neka jave. Druga je mogucnost, makar svi imamo normalno povjerenja u moderatore, gledati gdje ce Hajduk bidati, pa bidati malo vise za svaki slucaj . Treca opcija, bidati tamo gdje ljudi bidaju bez veze previse (bit ce ludnica). Cetvra opcija, bidati tamo gdje nekoga strip interesira (ipak najbolja opcija izgleda). Sto se mogucnosti tice doci do stropova badava, nije lose (puno bolje nego loto) : 4 mogucnosti u 1.000 stripova. Za superbingo, 1 promil, sto isto nije lose. Sve to naravno racunajuci da je lutrija badava!
|
TK |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
bihac-una
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Zlatan Midzic.jpg)
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
|
rgorgiev
Senior Member
![](AvatarUpload/Rudis.jpg)
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 22/02/2010 : 13:13:37
|
quote: Originally posted by bihac-una
Znao sam da ce se traziti pomoc,to su stipse![](icon_smile.gif)
Sta ce ti pomoc. Pogledaj aukcije i zances gde su dzokeri i asovi. Inace nas dveribad skonato, a bas smo hteli da nas dvojca kupimo sve stripove sa nejgovih aukcija, pa da nam sve izadze besplatno![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
so it shall be written, so it shall be done |
|
bihac-una
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Zlatan Midzic.jpg)
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 22/02/2010 : 13:41:00
|
Vuk ti je to onaj Licki,stari,olinjali![](icon_smile_big.gif) Inace me bilo razocaralo pa sam rekao,necu ni ucestvovati![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
PS:inace bi to bila super kupovina
Aha....ako osvojis dva stripa sa kartama,kome ide na poklon ??? |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47415 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/02/2010 : 16:01:13
|
quote: Originally posted by tristan Druga je mogucnost, makar svi imamo normalno povjerenja u moderatore, gledati gdje ce Hajduk bidati, pa bidati malo vise za svaki slucaj .
ako pod ovim hajduk misliš na mene,malo si se preš'o![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) nemam ja šta bidat,nemam ni jedan zs i lms strip,sve sam rasprodao,tako da...
baš SVE si rasproda??? ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) poludija pod stare dane a? ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 22/02/2010 : 19:13:30
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by tristan Druga je mogucnost, makar svi imamo normalno povjerenja u moderatore, gledati gdje ce Hajduk bidati, pa bidati malo vise za svaki slucaj .
ako pod ovim hajduk misliš na mene,malo si se preš'o![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) nemam ja šta bidat,nemam ni jedan zs i lms strip,sve sam rasprodao,tako da...
baš SVE si rasproda??? ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) poludija pod stare dane a? ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
lažem![](icon_smile_clown.gif) zaboravio sam da sam ostavio komplet kapetana mikija... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/02/2010 : 21:56:24
|
Što samo potvrđuje Lwoodovu konstataciju![](icon_smile_tongue.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
tristan
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/003.jpg)
Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 23/02/2010 : 11:59:48
|
Na tebe sam naravno mislio. Ali kad je lutrija u pitanju, nije vazno da li jos skupljas lms i zs, pa makar i samo Kapetana Mikija... Hajde, bidaj negdje onako slucajno da vidimo da li ce upaliti (ali moras reci gdje si bidao jer ima previse aukcija). |
TK |
|
qaza
Starting Member
2 Posts
Member since 29/12/2009 |
Posted - 23/02/2010 : 14:01:54
|
Cekaj, koliko sam skapirao, ako osvojim sve stripove sve cu ih dobiti besplatno plus poklon. jesam li u pravu? Hm, ako je tako onda ima prostora za svakakve spletke. |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 23/02/2010 : 14:15:53
|
quote: Originally posted by tristan
Na tebe sam naravno mislio. Ali kad je lutrija u pitanju, nije vazno da li jos skupljas lms i zs, pa makar i samo Kapetana Mikija... Hajde, bidaj negdje onako slucajno da vidimo da li ce upaliti (ali moras reci gdje si bidao jer ima previse aukcija).
Da skratimo teorije zavjera,poslao sam Markos-u majl sa popisom di su asevi i di je JOKER.Nakon završetka aukcija,preslikat ćemo tu poruku sa popisom.
Pomoć:karte su u stripovima koji nisu u vrećici ili u onima koji jesu u vrećici!![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|