forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 krađa romana
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/02/2010 : 15:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
jeste li krali romane kao dijeca? ja jesam. Nekad s kioska, nekad s štandova na tržnici. daš nešto kuna u sitnom, 4,5, i onda bježanija, ili samo trpaš u vrećicu.

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 23/02/2010 : 15:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
eto, baš mi je drago što si to podijelio s nama!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/02/2010 : 15:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
moram nešto pisat, još samo 2 posta, pa sam new member.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/02/2010 : 15:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ne da ti se nikako do tog stotog posta ..... evo mene na dvjestotom hhehehehehehehee.... stigni me ako mozes

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/02/2010 : 15:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ja sam krao playboye hhehehehehehe

feka
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 23/02/2010 : 15:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
ako je tako, evo i mog iskustva.
u noćnoj akciji sam ukrao (ne izravno - čuvao sam stražu) paket novina ispred kioska. kako se to dogodilo u portugal na ljetovanju, nisam čak taj plijen mogao ni iskoristiti jer portugeški ne znam. to je bilo kada sam imao 13 godina.
duuugo mi je to ujedno bio i najgori dan u životu i jedno mjesec dana nisam dobro spavao jer me pekla vražja savjest.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 23/02/2010 : 15:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
e da u paketu nije bilo ni stripova tako da nisam ni šarene slike mogao gledat!!!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 23/02/2010 : 15:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
Ne.
Inače, postoje mnogo lakši načini dolaska do 100 posta -

1. Igraš kaladont
2. Jednostavno prestaneš gledati na post count, i onda se samo iznenadiš: Zar već ovoliko postova?

.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 23/02/2010 : 15:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Poucna tema. Ovo je definitivno bolje od Trenutka istine.

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
755 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 23/02/2010 : 15:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
Samo sam 1om ukrao strip i to je bilo kad sam imao negdje 10-11 godina.Ukrao sam Lucky Lukea na kiosku.uvijek su bili skuplji od ostalih stripova,a nisam htio trošiti toliko para pa sam ga jednostavno ukrao.naravno pekla me savjest poslije...
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 23/02/2010 : 15:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

Ne.

1. Igraš kaladont
2. Jednostavno prestaneš gledati na post count, i onda se samo iznenadiš: Zar već ovoliko postova?

Zašto bi uopće ikome bio cilj imati što više postova. kakve to veze ima s bilo čim?

http://typotecture.net / http://www.klada.hr
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2010 : 15:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Drugar i ja smo jednom maznuli 30-ak istih politikinih zabavnika.. Ubila nas sramota.. Na kraju smo vratili i posto je proslo vreme za povracaj stampe, morali su nasi roditelji to da plate... Naravoucenije, ako dobijas batina bar ostavi ukradenu robu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 23/02/2010 : 16:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Meni fakat jednom doslo da maznem ali nisam.Bio sam klinac,desetak godina,a izasli horusovi,zagor tuto,Blek,Mark,Miki...
Ja imao lovu za 3,i kupio.Tek tada video cetvrti,ovog zagora...
Prodavacice nigde nema,pusta ulica,palo mi je na pamet...Ali nisam mogao,srecom
Jednom mi je covek greskom vratio 200 umesto 100 din od s3pova,ceo dan me pekla savest i sutradan sam mu vratio....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 23/02/2010 : 16:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Samo jednom iz knjžnice i to tako da knjigu nisam vratio 4 mjeseca , pa
poslije platio zakasninu

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 23/02/2010 : 16:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreso_stanic

quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

Ne.

1. Igraš kaladont

Zašto bi uopće ikome bio cilj imati što više postova. kakve to veze ima s bilo čim?

Pa on je otvaranje teme opravdao nabijanjem postova "moram nešto pisat, još samo 2 posta, pa sam new member."

.

Edited by - Rock.Bob Rock on 23/02/2010 16:13:01
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/02/2010 : 17:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
8O -IH Godina sam stalno letovao na hrvatskom primoriju,najvise u Milni na Bracu ,to je jedno mesto iz snova kao i celo hrvatsko primorije.Postojala je jedna trafika na glavnom trgu kod nekog hotela,u toj radnji radila je jedna zena koja je bila vrlo prijatna ,inace trafika je bila puna stripova koji se nagomilaju i ostanu tokom godine,bili su spakovani u dzakove .To je bilo ono vreme kad se cena prekucavala,secam se da dodjem ujtru u skoro ceo dan kopam po dzakovima sve cega se secam da sam par puta kupio po 5,6 stripova a neprimetno sam uzeo jos toliko da zena ne vidi .Kako sam to ponovio par puta bilo mi je krivo pa sam prestao,jednom sam kupio i posao a ona mi kaze:( sta nisi uzeo jos koji) svaki put uzmes uzmi i sada .Toliko me je bilo sramota da vise nikad nisam otisao tamo i jedan dan me sretne u gradu i kaze mi da dodjem kod nje u trafiku,ja dodjem a ona mi spremila punu kesu stripova,TO JE BIO JEDAN OD NAJLEPSIH DOGADJAJA U MOM ZIVOTU (Secam se da je bila zagorova epizoda na 700 o jednokom dzeku u toj kesi) Ta zena mi je i danas u glavi i ono predivno mesto.

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 23/02/2010 : 17:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Jesam, bio sam lopina, takav je đir bija u kvartu, jebiga kao sada djeci fejsbuk. Sve do jednog puta, pružio sam ruku prema kasi, uhvati me jedan preveliki brko za ruku i odvali mi takvu pešćurinu da je se sićan dan danas. Fala ti brko!!!!!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 23/02/2010 : 18:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Nikad.
Dok mi je na pijaci baba vracala kusur, vratila mi je 100 dinara vise, a ja to tek kuci primetio. Vratio sam se da nadjem babu, ali je nije bilo. I vise je nikad nisam video. Nevidjeno mi je krivo :(

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 23/02/2010 : 18:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Kad dobijem vise novca kusur, uvek ga vracamm UVEK.
A stripove sam krao od Kerbera, i on od mene. Mada smo se vise pretresivali, nego sto smo krali jedan od drugog, Bilo to pred 20 godina.:)))

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 23/02/2010 : 19:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ja nikako do 1000-og posta...
nisam nikad krao stripove sa kioska ali bilo je onih fazona kad sa nekim mjenjaš stripove i jednostavno koji strip staviš u svoju hrpu...
većinom su meni tako krali stripove tako da mi je i danas ostala navika da prebrojim svoje stripove prije i poslije zamjene.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 23/02/2010 : 19:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

ja nikako do 1000-og posta...
nisam nikad krao stripove sa kioska ali bilo je onih fazona kad sa nekim mjenjaš stripove i jednostavno koji strip staviš u svoju hrpu...
većinom su meni tako krali stripove tako da mi je i danas ostala navika da prebrojim svoje stripove prije i poslije zamjene.

Aha mjenjas znaci,a ja nista neznam

Basanom
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/02/2010 : 20:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Nikad.
Dok mi je na pijaci baba vracala kusur, vratila mi je 100 dinara vise, a ja to tek kuci primetio. Vratio sam se da nadjem babu, ali je nije bilo. I vise je nikad nisam video. Nevidjeno mi je krivo :(

baba je umrla jer joj je falilo 100 dinara za insulin. Kreso , sram te bilo ubio si babu

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 23/02/2010 20:04:44
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 23/02/2010 : 20:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li da se smejem ili da placem. :)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 23/02/2010 : 20:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Svi koji smo bili veci kolekcionari u mom gradu smo krali jedan od drugog(govorim za pred 20 god)
Jednom su mi i ukrali sve stripove,razbili su dok niko nije bio kuci i odneli sve,oko 1500 stripova,policija mi je donela romane posle 10tak dana(u vrecama)..katastrofa..

Inace ja sam najvise krao od rgorgiev,on je nekako bio neoprezniji od druge...hehhehe

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 23/02/2010 : 21:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Meni je frend iz razreda maznio Zagora Cena života!!! u stvari nije maznio nego posudio da pročita i nije vratio...doduše bilo je to prije 25 skoro 30 godina ali neke stvari se ne zaboravljaju

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/02/2010 : 21:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:
Originally posted by kreŠa

Nikad.

baba je umrla jer joj je falilo 100 dinara za insulin. Kreso , sram te bilo ubio si babu

Nikad nisam ukrao strip, ali dosta stripova nikad nisam vratio vlasnicima. Opet, mnogo njih nikad meni nisu vratili moje.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000