forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 krađa romana
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 23/02/2010 : 22:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
To sa krađom je slično kao sa drkanjem..95% je a 5% laže

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 23/02/2010 : 22:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:
Originally posted by kreŠa

Nikad.
Dok mi je na pijaci baba vracala kusur, vratila mi je 100 dinara vise, a ja to tek kuci primetio. Vratio sam se da nadjem babu, ali je nije bilo. I vise je nikad nisam video. Nevidjeno mi je krivo :(

baba je umrla jer joj je falilo 100 dinara za insulin. Kreso , sram te bilo ubio si babu

Genijalno

.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/02/2010 : 23:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je decko otvorio topik da vidi da li je neko krao stripove,mislim da nije trazio da pravdanje ko je posten a ko nije.

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

zvoneto
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
20 Posts

Member since 12/12/2009

Posted - 23/02/2010 : 23:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zvoneto a Private Message  Reply with Quote
Dobro mi je ostalo u sjećanju kad smo jednom prilikom kao klinci prijatelj i ja išli do jednog tipa na razmjenu romana-tako smo ih zvali. sjećam se da smo mu ukrali pa slobodno mogu reći 30 komada prilikom razmjene. tip je sutra skužio i došao meni doma tražeći stripove, vratio sam mu bilo mi je malo i neugodno. sjećam se da sam mu tada za Nasilje u Darkvudu dao 20 stripova .Sa kioska nikad nisam ukrao strip, nije to fora...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 24/02/2010 : 01:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

quote:
Originally posted by zlatan bihac

ja nikako do 1000-og posta...
nisam nikad krao stripove sa kioska ali bilo je onih fazona kad sa nekim mjenjaš stripove i jednostavno koji strip staviš u svoju hrpu...
većinom su meni tako krali stripove tako da mi je i danas ostala navika da prebrojim svoje stripove prije i poslije zamjene.

Aha mjenjas znaci,a ja nista neznam

Basanom

i sa Prošićem....
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/02/2010 : 07:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

Svi koji smo bili veci kolekcionari u mom gradu smo krali jedan od drugog(govorim za pred 20 god)
Jednom su mi i ukrali sve stripove,razbili su dok niko nije bio kuci i odneli sve,oko 1500 stripova,policija mi je donela romane posle 10tak dana(u vrecama)..katastrofa..

Inace ja sam najvise krao od rgorgiev,on je nekako bio neoprezniji od druge...hehhehe

Ma i u to vreme sam imao najbolju kolekciju, pa svi su hteli dio toga. Pa hajd nakon kartanja (nakon sto sam im sve uzeo) pravio bih se lud i dozvolio im da sklone dzubre iz moje kuce

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/02/2010 : 07:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

To sa krađom je slično kao sa drkanjem..95% je a 5% laže

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/02/2010 : 10:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Mislim da je decko otvorio topik da vidi da li je neko krao stripove,mislim da nije trazio da pravdanje ko je posten a ko nije.

otvorio sam da si olakšam grižnju savjest da vidim da nisam jedini krao.sijećam se da je bilo oko 100 alan fordova u jednoj knjižnici, kad smo se ja i frend učlanili, poslije tri dana ih je ostalo 30-ak, pa su nas pitali imamo li mi šta s tim. Taj prijatelj je malo pretjerivao, ja sam htio to diskretnije, ali kad sam vidio takvo blago na jednom mjestu, a da će on sve to sam pokrast, morao sam i ja sudjelovat.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/02/2010 : 11:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
dodje ti do stotog posta sad ce ici to mnogo brze ....hehehehehehe

feka
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/02/2010 : 13:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

je, jučer sam proslavio jubilarni, sad idem na 1000, pa na 10000, idem gdje još niko nije bio.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 24/02/2010 : 13:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam krao playboye hhehehehehehe

nije mi jasno zasto u svakoj temi moras uvek da napises 2 uzastopna posta?
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/02/2010 : 14:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

quote:

je, jučer sam proslavio jubilarni, sad idem na 1000, pa na 10000, idem gdje još niko nije bio.

SAMO NEBO JE GRANICA

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/02/2010 : 14:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mezzano

quote:

ja sam krao playboye hhehehehehehe

nije mi jasno zasto u svakoj temi moras uvek da napises 2 uzastopna posta?

ne razumijem sto si s ovim htio reci ali neka ti bude

feka
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/02/2010 : 15:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Kad sam bježao s nastave u osnovnoj i srednjoj, obavezno bi išao u kupovinu na trešnjevački plac, britanski, a pogotovo na remizu. tamo je bio jedan starčić u kolicima koji me uvijek navodio da kupujem erotike umjesto zagora, što sam ja tada shvaćao kao oskrvnuće mojeg duha i tijela.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/02/2010 : 17:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, pa ja sam ovdje na forumu sa sve samim kriminalcima.
Bando jedna.
Evo, ja sam posten čoek.
Nikad nisam strip ukrao, niti sta drugo.
Sta cu, takav sam rodjen, tako odgojen.
Mozda bi bilo bolje da sam drugaciji, mozda i ne bi.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/02/2010 : 18:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ljudi, pa ja sam ovdje na forumu sa sve samim kriminalcima.
Bando jedna.
Evo, ja sam posten čoek.
Nikad nisam strip ukrao, niti sta drugo.
Sta cu, takav sam rodjen, tako odgojen.
Mozda bi bilo bolje da sam drugaciji, mozda i ne bi.

nisam ni ja, ako će ti biti lakše

p.s. ja i ti smo u onih 5% koji lažu o drkanju
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/02/2010 : 18:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

Jednom su mi i ukrali sve stripove,razbili su dok niko nije bio kuci i odneli sve,oko 1500 stripova,policija mi je donela romane posle 10tak dana(u vrecama)..katastrofa..

tragikomično!
kako im se dalo izvlačiti 1500 komada stripova?! strpljivi neki kriminalci
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 24/02/2010 : 18:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Ja stalno kradem od Slobe u darkwoodu. Sloba ima poverenja u mene i ja to redovno koristim . Ne grize me savest ni malo, ima on dovoljno stripova.
Evo u ovoj novoj turi sam ukrao kolor texa i jos 5 libelusovih izdanja. Tako da za mene libelus nije ni malo skup.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 24/02/2010 19:03:42
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 19:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

jeste li krali romane kao dijeca? ja jesam. Nekad s kioska, nekad s štandova na tržnici. daš nešto kuna u sitnom, 4,5, i onda bježanija, ili samo trpaš u vrećicu.

lopužo
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 24/02/2010 : 19:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Da,od komshije alan fordove

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 24/02/2010 : 20:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Nisam, ali sam "pokraden" usljed silnih posuđivanja kao mlađi:D
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
592 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 24/02/2010 : 21:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message  Reply with Quote
Ma pustite vi dječje igre; sad vi nama kažite kako stvari stoje!
Ja, npr., teško uspijevam što ukrasti jer su striparnice jako male i teško mi je manevrirati. A i bude mi nekako žao ponekog prodavača.
Malo je jednostavnija stvar na strip sajmovima, festivalima, salonima. Zato ih redovito posjećujem i ujedno svesrdno pozdravljam najavljene Dane stripa u Osijeku. Doduše, bit će to prvi put, pa još ne poznajem teren, no znam neke organizatore te će to olakšati stvar.
Usput, te činove alijenacije vlasništva lakše se obavlja ukoliko se štogod razumijete u strip. Riječ o ovom, riječ o onom, impresionirate prodavača, postanete mu dragi, u vašim očima vidi samo glad za znanjem i ops, ispod jakne Jeremija ili Jeremiah, Maus ili Mouse, što već preferirate.
A jednom sam čak izvadio i pušku...

Humbert Coe
Go to Top of Page

The Road Warrior
New Member

Equatorial Guinea
182 Posts

Member since 06/07/2008

Posted - 24/02/2010 : 23:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send The Road Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Humbert Coe

Ma pustite vi dječje igre; sad vi nama kažite kako stvari stoje!
Ja, npr., teško uspijevam što ukrasti jer su striparnice jako male i teško mi je manevrirati. A i bude mi nekako žao ponekog prodavača.
Malo je jednostavnija stvar na strip sajmovima, festivalima, salonima. Zato ih redovito posjećujem i ujedno svesrdno pozdravljam najavljene Dane stripa u Osijeku. Doduše, bit će to prvi put, pa još ne poznajem teren, no znam neke organizatore te će to olakšati stvar.
Usput, te činove alijenacije vlasništva lakše se obavlja ukoliko se štogod razumijete u strip. Riječ o ovom, riječ o onom, impresionirate prodavača, postanete mu dragi, u vašim očima vidi samo glad za znanjem i ops, ispod jakne Jeremija ili Jeremiah, Maus ili Mouse, što već preferirate.
A jednom sam čak izvadio i pušku...

Zar i ti Humberte

Remember where you are - this is Thunderdome, and death is listening, and will take the first man that screams.
Go to Top of Page

debeli_bg
Starting Member

Serbia
87 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 25/02/2010 : 04:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send debeli_bg a Private Message  Reply with Quote
Ko se sjeca(naravno likovi samo iz Bg-a) cuvenog "plavca" ili "celavca" sa zelenjaka ? Par puta smo ih drugar i ja dobro opeljesili(jbg 92-95,rat,sankcije itd...besparice a mi zeljni citanja romana).Pa smo uspjeli samo par puta,ali jedna akcija Laufer,kada je otisao ne mali broj Zagora mi je jos uvijek u sijecanju
Ako nekim slucajem citaju sada ovo,jbg momci,zao mi je(mada su uvek krali sa onim dva za jedan strip,ili 10dm kada traze za Zagora a ono 93 plata jedna marka).
E sada kada sam skinuo ovo sa duse mogu da spavam
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000