forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Za Markosa i njegovo psetance
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ovaj post gori je za sarumana

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 24/02/2010 : 22:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Sve bi ja to na hladjenje na mjesec dana,pa onda ovih 16 h što u prosjeku zagađuju po forumu nek lijepo doma kopaju nos il navlače kožicu!

Nakon 28 strana nebuloza,vise niko nije na čisto jel Libellus skup il nije! ;-)

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 22:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

oprosti kamili, on radi s malom decom

Zar je Ratko punoletan? Ne mozete mi reci da onakve postove pise zrela osoba?!

PS Izvini Renky, necu vise da spamujem.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

_saruman_
New Member

Croatia
203 Posts

Member since 07/10/2009

Posted - 24/02/2010 : 22:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send _saruman_ a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Ma cak da je i 100 put u pravu ovakvo obracanje i to jos administratoru tesko da moze proc povoljno po njega.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by _saruman_

quote:
Originally posted by Renky

Ljudi ok. Tema je zaključana i ajmo bit pametni ( bar pokušati ) čut obrazloženje. Tex je otvorija topic jer je to na forumu jedan od dva načina komunikacije. PM nije htio jer hoće javno obrazloženje a već vidim da će i ovo pod ključ.

Otvorio je temu s "koji je tebi kurac nadobudni glupane".Dobar temelj za raspravu

Sto ne citiras i pocetak Markosovog obracanja svima nama?
Evo,ja cu umesto tebe.
Upravo pocinje sa "Dobro,koji je vama kurac?"
Nastavlja se sa "Pun mi vas je kurac vise."
A onda samo meni(jer je Carson side kick) sa "Odjebi".

Uporedi te izraze sa mojima i videces da su identicni.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:

Ljudi ok. Tema je zaključana i ajmo bit pametni ( bar pokušati ) čut obrazloženje. Tex je otvorija topic jer je to na forumu jedan od dva načina komunikacije. PM nije htio jer hoće javno obrazloženje a već vidim da će i ovo pod ključ.

Otvorio je temu s "koji je tebi kurac nadobudni glupane".Dobar temelj za raspravu

Pa logično. I ja bi da sam tako optužen. Bezrazložno.
Marku svaka čast na pokušaju pojašnjenja cijena i tako to no to nije dovoljno.
Kolektivna krivnja nikad nije dobar izlaz. I mene je Ratko uvridija puno puta. To što ponekad uvrede kamuflira citatom iz filmova meni ništa ne znači. Ja sam samo mislija bez spama.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 24/02/2010 : 22:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
Tex ti si jedna velika attention whore.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 24/02/2010 22:40:41
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Ma cak da je i 100 put u pravu ovakvo obracanje i to jos administratoru tesko da moze proc povoljno po njega.

jebga ne reagiramo svi isto.meni je prošli topic o libellusu dopizdilo i komentirat.stalno jedno te isto drkeljanje.
uostalom može se i pogledat šta san tamo napisa.
ali mislin da nije u redu da sad Tex najebe zbog toga šta je
isprovociran lažnim optužbama.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

_saruman_
New Member

Croatia
203 Posts

Member since 07/10/2009

Posted - 24/02/2010 : 22:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send _saruman_ a Private Message
Iskreno meni su jednako na kurac isli i Dveribad i Tex (govorim o razgovoru prije Ratkove optuzbe). Al dobro to je samo moje misljenje.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

ako je čovik lažno optužen naravno da nije ni čudno da će ovako reagirat.

Valjda se ocekivalo da precutim
Al' ne mogu,jace je od mene

A i glupo bi bilo da precutim jer time nanosim stetu i ljudima iz Libellusa,i njihovim odnosima sa Slobom.
A zasto?
Samo zato sto ih seribad patoloski mrzi,njih kao osobe,Libellus manje-vise kao njihovu izdavacku kucu,a za cene verujem da ga boli uvo jer ima on para od aukcija
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ovo nije poziv na raspravu nego na izbacivanje
sa stilom :-))
i sad se čeka reakcija, kokice se konzumiraju

inače, zbilja ste pretjerali, ja bi onaj topik zaključa i izbrisa nakon prve, druge stranice i tu je markos pogriješio, trebao je ključ odmah i zaustavit ta besmislena optuživanja

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Iskreno meni su jednako na kurac isli i Dveribad i Tex (govorim o razgovoru prije Ratkove optuzbe). Al dobro to je samo moje misljenje.

Vidim da si se brzo prilagodio izrazima koji se koriste
I ti meni ides na kurac jednako kao i seribad,ali sam kulturan pa necu to da ti kazem
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

inače, zbilja ste pretjerali, ja bi onaj topik zaključa i izbrisa nakon prve, druge stranice i tu je markos pogriješio, trebao je ključ odmah i zaustavit ta besmislena optuživanja

ili odma ili nikad

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/02/2010 : 22:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Problem je u tome sto je uopste dozvolio da ga isprovociraju. Nije trebao da ulazi u raspravu sa dveribadom i to je to. Kao prvo, vecinu ljudi apsolutno zabole ona stvar za to na koji nacin se pojedinci snabdevaju Libellusom, kao drugo, dveribadovo pisanije nije u sebi sadrzalo nikakav dokaz bilo cega "zakulisnog", cista provokacija na koju je Tex naseo. Marko je to pokusao da presece (a verovatno je trebao da reaguje jos pre pet dana), planule su teske reci i ni iz cega je doslo do guzve.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
offtopic: kokice debljaju

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

Sto ne citiras i pocetak Markosovog obracanja svima nama?
Evo,ja cu umesto tebe.
Upravo pocinje sa "Dobro,koji je vama kurac?"
Nastavlja se sa "Pun mi vas je kurac vise."
A onda samo meni(jer je Carson side kick) sa "Odjebi".

Uporedi te izraze sa mojima i videces da su identicni.

sori texe, ali nije isto
marko tebe nije izvrijeđao, nego je malo burnije reagirao
ti si ovdje pretjerao i još si složio konstrukciju s istim 'argumentima' kao i ratko

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Eto,konacno neko neko da primeti da imam stil
Hvala prijatelju

Za ostatak reakcija cu verovatno da zakasnim jer jos malo moram da idem da uspavkam dete
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 22:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Da! Samo je pitanje da li svesno ili nesvesno. Topic je bio tempirana bomba i cekao se samo neko (dveribad) da je aktivira.

Znao sam ja da imas ti slifa za moderatora. Zato sam i tipovao na tebe.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

sori texe, ali nije isto
marko tebe nije izvrijeđao, nego je malo burnije reagirao
ti si ovdje pretjerao i još si složio konstrukciju s istim 'argumentima' kao i ratko

Onda to zasluzuje iste konsekvence kao i seribad
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
kene2,
nemoj majke ti o istim argumentima. prica o psu i pisanju je nesto najogavnije sto sam ikad vidio da je netko napisao, ukljucivo i sve moje reakcije na provokacije. nista tako podlo nitko nije nikad. i ostalo je bez reakcije... tu se slazemo.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.

Edited by - Curunir on 24/02/2010 22:39:12
Go to Top of Page

_saruman_
New Member

Croatia
203 Posts

Member since 07/10/2009

Posted - 24/02/2010 : 22:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send _saruman_ a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Vidim da si se brzo prilagodio izrazima koji se koriste
I ti meni ides na kurac jednako kao i seribad,ali sam kulturan pa necu to da ti kazem

Pa lako se prilagoditi...Pogotovo uz ovako simpaticne forumase kao ti
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

kao drugo, dveribadovo pisanije nije u sebi sadrzalo nikakav dokaz bilo cega "zakulisnog", cista provokacija na koju je Tex naseo.

Procitaj sve postove pazljivo,pa ces da vidis da me je optuzio da prodajom dolazim i do svojih primeraka.
A ja na lazi ne mogu da ne odgovorim,pa kako bilo
Krecite vise s tom Geom i pocni da koristis smajlice
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
nisam ja curunire mislio na vrijeđanja, nego na konstrukcije koje su tu padale, a usporedio sam, ili sam barem htio, dveribadovu optužbu da tex dila libellusove stripove, s njegovom da su marko i ratko u sprezi u smislu uništavanja konkurencije

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
a to. da, to se moze usporediti... valjda ce onda tex proci kao i dveribad, ako ima pravde...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

nisam ja curunire mislio na vrijeđanja, nego na konstrukcije koje su tu padale, a usporedio sam, ili sam barem htio, dveribadovu optužbu da tex dila libellusove stripove, s njegovom da su marko i ratko u sprezi u smislu uništavanja konkurencije

I ja samo opet dodajem da sam spreman da snosim iste konsekvence kao seribad
Kriv sam koliko i on,identicna kazna bi bila primerena
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000