forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/02/2010 : 08:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Ma , nije dobro da su rubovi zaobljeni; stvaralo bi poteškoća pri raspoređivanju stripova

da stvaralo bi nekih manjih sitnih poteskoca ali ova polica moze primiti do 1000 stripova ako se ne varam tako da ona moze sluziti za odabrane kolekcije sto je u redu za kancelariju

Kod zaobljenih rubova cu staviti mozda jos jednu vertikalu, tako da cu vecinom prostora iskoristiti. Naravno ako se maestro feka slaze s tim. Ako kaze da je grozno, onda moram da izmislim neke stopere

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/02/2010 : 09:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

@feka

druze, odnio sam slike kod firme koja bi to trebala da uradi. Sutra sam otsutan, u cetvrtak sam dogovorio sastanak. Sada sam u zurbi, ali javim se na topicu ili veceras ili sutra ujutro, bitno ideja mi se sve vise i vise svidza, time sto bih (kako bih to lakse slozio) na krajevima pre zaobljenja (najverojatnie) dodao jos jednu vertikalu. Dali ce biti rasvetle ili ne, to je drugo pitanje.

Inace odgovor na tvoje pitanje: ja sam prevodilac i tumac. Radim seminare, radionice i konferencije. Jezici: nemacki, engleski, makedonski i sa srpskog.

Normala !!! Sve je stvar financija i koliko ce to ispasti ....
Takodje ti sto su ti radili ostali namjestaj ne bi bilo lose da ovu policu podijele na taj nacin da ne budu sve police iste visine nego da su razlicite ( otprilike 5 cm da budu vece visine od stripova ako bude rasvjete nju mozes naravno i poslije ugraditi )zbog raznolikosti edicija koje izlaze tako da bude jos sladja .
Naravno kako ces rasporediti stripove to ostavljam tebi
to su ipak slatke muke

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/02/2010 : 09:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Ma , nije dobro da su rubovi zaobljeni; stvaralo bi poteškoća pri raspoređivanju stripova

da stvaralo bi nekih manjih sitnih poteskoca ali ova polica moze primiti do 1000 stripova ako se ne varam tako da ona moze sluziti za odabrane kolekcije sto je u redu za kancelariju

Kod zaobljenih rubova cu staviti mozda jos jednu vertikalu, tako da cu vecinom prostora iskoristiti. Naravno ako se maestro feka slaze s tim. Ako kaze da je grozno, onda moram da izmislim neke stopere

TU SI TI NE VIDJOH ...
NARAVNO DA SE SLAZEM ALI TAKODJE IMAS DRUGU VERTIKALU SA DRUGE STRANE PA MOZES OD TAMO SLAGATI DO ZAOBLJENOG DIJELA I MOZES STAVLJATI TVRDOUKORICENA IZDANJA ODNOSNO ONA IZDANJA KOJA SE IZDAJU JEDNO I NIKAD VISE TAKO DA MOZES DA IH I POLOZIS , DA TO SVE BUDE ONAKO FENOMENALNO

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/02/2010 : 09:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
NADAM SE DA CES IZVESTI A JA TI NE MOGU DOCEKATI DA JE VIDIM U STVARNOSTI .... JOS KAD POSLOZIS STRIPOVE ....

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/02/2010 : 09:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
HEHEHEHEHEHEHE IMATI CU JEDNU REFERENCU I U MAKEDONIJI , IDEMO GLOBALNO

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/02/2010 : 18:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

HEHEHEHEHEHEHE IMATI CU JEDNU REFERENCU I U MAKEDONIJI , IDEMO GLOBALNO

Globalno nego sta. Sutra sam sakazao sastanak sa firmom

quote:

NADAM SE DA CES IZVESTI A JA TI NE MOGU DOCEKATI DA JE VIDIM U STVARNOSTI .... JOS KAD POSLOZIS STRIPOVE ....

Uh, kad se zavrsi, odmah redim stripove, slikam i "voajeri ovamo"

Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 24/02/2010 : 21:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ne piše se IMIDZ već IMIDŽ

Jel' vidis o cemu ti pisem...

'ajde necu vise da offtopicarim, samo ti pravi police pa slikaj da vidim kako je ispalo, ne mogu da docekam... I moje misljenje je da mi se taj polukrug ne svidja... Ja imam drugu ideju... Bar bih drugacije za taj tvoj zid uradio...

NI MENI SE NE SVIDJA TAJ POLUKRUG,BOLJE BI BILA NEKA OBICNA STRANA.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2010 : 22:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
da ne ispadnem ovcica sad, ali ni meni se ne svidja
radije bih na primer uradio donju stranu vertikalno, a gornju stranu dijagonalno, ali da ostanu otvorene police

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ništa vertikala, onda dizajn gubi smisao. Stripovi se ionako slažu dok ne dotaknu zaobljenje. U ostatak horizontalno ako ima mista ili kakav ukras... recimo figurice sa likovima iz stripa ili neko sredstvo zaštite protiv Grizica.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/02/2010 : 22:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lijepo to izgleda, ali zar nitko osim mene nema dojam da ova konstrukcija nije dobra.
Neka ključna mjesta jednostavno ne bi izdržala veliku težinu papira i police bi se iskrivile ili čak polomile. Osim ako materijal nije nešto jače od drveta...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2010 : 23:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Ništa vertikala, onda dizajn gubi smisao. Stripovi se ionako slažu dok ne dotaknu zaobljenje. U ostatak horizontalno ako ima mista ili kakav ukras... recimo figurice sa likovima iz stripa ili neko sredstvo zaštite protiv Grizica.

figurice bi odlicno stale, ali onda samo u gornji deo police!

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/02/2010 : 23:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
Lijepo to izgleda, ali zar nitko osim mene nema dojam da ova konstrukcija nije dobra.
Neka ključna mjesta jednostavno ne bi izdržala veliku težinu papira i police bi se iskrivile ili čak polomile. Osim ako materijal nije nešto jače od drveta...
[/quote]

Ko sto rekoh gore, sutra je sastanak sa izvodzacem, pa videcemo sta moze, sta ne. U svakom slucaju sledi update informacije

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/02/2010 : 23:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

radije bih na primer uradio donju stranu vertikalno, a gornju stranu dijagonalno, ali da ostanu otvorene police

Crtez molim

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2010 : 23:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Crtez molim

mrsh

pa ne mislis valjda ozbiljno da ti JA bilo sta crtam pored ovakve neke zamisli
covece, neozbiljan si

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/02/2010 : 23:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imas pravo Renky, ali videcemo kako se to moze izvesti
Inace se meni dizajn bas dopada i bas bi mi se uklopio u ured

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/02/2010 : 23:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Crtez molim

mrsh

covece, neozbiljan si

Takav sam ja

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/02/2010 : 00:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako to uklopio u ured?Jesi ga napravio??
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 00:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

quote:

quote:

Kako to uklopio u ured?Jesi ga napravio??

Citaj bre lepo sta pise gore: "bas bi mi se uklopio u ured".

Sutra se moramo vidjeti, treba da...... aj cujemo se sutra pa se dogvorimo

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/02/2010 : 00:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Pa cekam te dva dana,a bas sam bio spreman castiti rucak(posna pizza )..ali vise ne,prosli su mi dva slobodna dana.a znas da se trebamo videti.......
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 00:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

Pa cekam te dva dana,a bas sam bio spreman castiti rucak(posna pizza )..ali vise ne,prosli su mi dva slobodna dana.a znas da se trebamo videti.......

Posna pizza ti ne prolazi. Ja ne priznajem posnu pizzu, posni sir i "posno meso". Castices kad prdzu posti, i to pravu stvar, ne takve varke
Javi mi se sutra kad oces, bicu na poslu posle 10, odlucio sam da se sutra malo duze odspavam. I reci mi kako ti se dopala fekina ideja za policu

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 09:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ovdje padaju ozbiljne diskusije dok je maestro feka van radnog stola , pa tako i van foruma

Takodje se slazem sa renkyem

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 09:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Crtez molim

mrsh

covece, neozbiljan si

heheheheheheheheheehehehheehehhe

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 09:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Crtez molim

mrsh

covece, neozbiljan si

heheheheheheheheheehehehheehehhe

Pa ne moze tek tako sad "bolje bi bilo ovo, bolje bi bilo ono"
Argumente molim

Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 25/02/2010 : 10:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
@rgorgiev

Drzi se ti Feke i njegovih argumenata. Covek je arhitekta i zna sta radi. Evo ja u potpunosti podrzavam njegov koncept. A sto se tice konstrukcije, sve je to izvodljivo, samo je pitanje kakav je majstor koji ce to da ti napravi.
I naravno da ce biti stabilna, pa ljudi danas grade kilometarske mostove i zgrade koje probijaju nebo

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
da li si pricao sa izvodjacima sta ti rekose ili je poslovna tajna

feka
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000