forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Za Markosa i njegovo psetance
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/02/2010 : 23:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Dveribad, Mord i Dcarapo2 su u jednoj kafani u Zagrebu, a ovo znam jer sam poslao Morda da odnese Željku jedan strip za mene, da ga iskoristi dok je u ZG-u

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 24/02/2010 : 23:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

da se bar njegov ban moze zamijeniti za tvoj, forumu bi naglo porastao IQ...

Za IQ - sigurno
Ali nisam ja izvrijeđao Marka na pasja kola.. Poslije jebanja nema kajanja.. Kad imaš kakti muda izvrijeđat vlasnika sajta, onda budi čovjek i pregrizi govno.. A ne sad ko neka plačipička još 20 postova napiše poslije pozdravnog govora u stilu; "neka izbace i druge, ako izbace mene", "ništa zato ako i izletim", "čujemo se poslije ako ne dobijem ban do tada", blablala.. Daj budi čovjek i sam se izbaci (ne moraš kroz prozor)

A ti MR. IQ živio sto godina
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 23:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Za IQ - sigurno
Ali nisam ja izvrijeđao Marka na pasja kola.. Poslije jebanja nema kajanja.. Kad imaš kakti muda izvrijeđat vlasnika sajta, onda budi čovjek i pregrizi govno.. A ne sad ko neka plačipička još 20 postova napiše poslije pozdravnog govora u stilu; "neka izbace i druge, ako izbace mene", "ništa zato ako i izletim", "čujemo se poslije ako ne dobijem ban do tada", blablala.. Daj budi čovjek i sam se izbaci (ne moraš kroz prozor)

Znas li koliko me pogadjaju postovi mediokriteta kao sto si ti
Nije moje da banujem,nisam ni moderator ni administrator.
A nije mi jos ni zabranjeno da pisem pa evo koristim priliku
Ako ti smeta imas ignore pa preskoci moje postove
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 24/02/2010 : 23:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
Markos je reagovao onako kako je i trebao nije ni prokomentarisao vulgarnosti. Cak nije ni banovao aktere.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 24/02/2010 : 23:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

Za IQ - sigurno

Znas li koliko me pogadjaju postovi mediokriteta kao sto si ti
Nije moje da banujem,nisam ni moderator ni administrator.
A nije mi jos ni zabranjeno da pisem pa evo koristim priliku
Ako ti smeta imas ignore pa preskoci moje postove

Bolje bit i prosječan (mada ne znam zašto si baš taj termin izabrao za mene - valjda si to danas negdje usput čuo) nego jurišnik
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 24/02/2010 : 23:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
evo texe i moja podrška stvarno je red da se više stane u kraj ovoj priči,možda nisi trebao ovako žestoko na markosa mada te shvačam i ne znam kako bih ja postupio da sam na tvom mjestu.ali čovjek(dveribad)nije izbačen usprkos uvredama lažima itd,pa zbog njega su 2-3 topica libellusa zaključana,i opet sve nanovo i nek si mu otvorio topic ,evo pa nek piše do mile volje ,libellus je skup,libellus je preskup bla,bla,bla av ,av gr ,gr ,gr ...

markose trebao si ga izbaciti još onda kad je izvrijeđao dade a nikakvo obrazloženje nije dao isto kao sad u slučaju texa,kredibilitet down...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 23:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Bolje bit i prosječan (mada ne znam zašto si baš taj termin izabrao za mene - valjda si to danas negdje usput čuo) nego jurišnik

Ma jok,pre par dana sam cuo za taj termin na Tv ,par dana sam pokusavao da proniknem u njegovu sustinu i konacno se oslobodio i poceo da ga koristim
A gresis u vezi mene,stripofil sam i imam dosta sarenu kolekciju svih izdavaca
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 23:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by bubo

evo texe i moja podrška stvarno je red da se više stane u kraj ovoj priči,možda nisi trebao ovako žestoko na markosa mada te shvačam i ne znam kako bih ja postupio da sam na tvom mjestu.

Samo da se ne slozim,nisam krenuo zestoko na Markosa.
Upotrebljavao sam iste izraze kao i on.
Osim,ako ne postoji pravilo gde administrator moze nekom da kaze "pun mi vas je kurac" ili "odjebi",a user ne sme to isto.
Nisam religiozan i ne okrecem drugi obraz
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 00:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
ovo ce da potraje - nema reakcije i time se tema (bar za sad) moze zatvoriti. NO skreni sa ratne staze danas i jednostavno uzivaj. Nisam pogledao, ali sam siguran da pruga opet pati radi ovog topica :-)))

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2010 : 00:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Eto,toliko od mene.

Sjajno si to zamislio. Kladim se da vec imas spremno objasnjenje na bilo koju moju odluku, ako te ostavim, onda je to sigurno "zbog toga", a ako te izbacim, onda je to sigurno "zbog ovoga". I oba se objašnjenja savršeno uklapaju u tvoju teoriju, uopće ne sumnjam.

Bio sam mislio ići pisati brda i doline, ali se Nika probudila, muče je zubići i onda sam je pola sata uspavljivao i onda čovjek shvati da to sve skupa nema smisla, nemam ja zasto gubit zivce zbog bilo koga na forumu.

Samo par sitnica i idem nazad svojoj curici.

Nazivas me licemjerom i ostavljas link na jednu jedinu stranicu topica na kojoj se ama bas nista ne vidi iz onoga sto me optuzujes. Istovremeno, "slucajno" zanemarujes jedno bar dvadeset-trideset mojih postova gdje ja Ratko otvoreno i argumentirano dokazujem da nije u pravu. Ali, naravno, ja sam licemjer, ne ti.

Kad Ratko nekoga s kim se ne slaze naziva tudjim igracom, onda je to licmjerno, a ti ovdje radis istu stvar, i to unaprijed. Svatko tko se javi na ovaj topic i stane na moju stranu je moj igrac. A ovi koji stanu na suprotnu su objektivni i nezavisni. Ali, naravno, ja sam licemjer, ne ti.

Ovaj forum je reklama za sve izdavače, svi imaju apsolutno isti tretman, ali naravno, ti prozivaš samo Fibru. Po čemu je to Fibra povlaštenija od ostalih izdavača na sajtu ili na forumu?

Mene su x puta lažno optuživali za sto puta gore stvari, pa nikom ništa, a ti ovdje praviš dramu jer ti je netko rekao da prodaješ stripove za nekoga? I to drugi prodavač stripova? WTF? Ma koga boli kurac prodaješ li ti stripove ili ne? Meni je osobno sasvim svejedno jesi li ili nisi. Ako nisi, dobro, ako jesi, super, nek se proda. Columbo, npr. radi prodaje Fibrine stripove. I Aco. Pa šta onda? I ja sam prodam ponešto nekom prijatelju van striparnica. Po nižim cijenama. Pa šta onda? Savršeno me boli kurac što će Ratko ili bilo tko drugi misliti o tome. Mozete pisati koliko god hoćete o tome, jebe mi se.

Optuzujes Ratka za teorije zavjere, a ti ovdje izvlacis neku smijesnu teoriju da smo mi u dosluhu u cilju unistavanja konkurencije i neke novcane koristi od provizije. Uopće mi je glupo od toga se braniti, sad navoditi kolika je moja plaća i koliko je ta provizija nebitna u odnosu na moju plaću i koliko mi je smiješno da netko misli da me se moze kupiti za saku kuna. Ja cu ti reci samo jednu stvar: ako se Dado i/ili Gaston izjasne da je IJEDNA od ovih tvojih optuzbi IMALO osnovana, ako kazu da smatraju kako bar u jednoj ima i najmanje zrnce istine, spreman sam napraviti što god zatraže. Ako treba, i ugasiti forum. Ili Fibru. Uopće nije bitno.

Jer, sve ovo skupa meni ne treba. Umjesto da uzivam u svom hobiju, umjesto da trošim vrijeme na svoju obitelj, na rad na sajtu, na rad na stripovima, ja moram polagati račune svakom kome se sprdne zatražiti ih, moram gubiti sate na čitanje i rješavanje glupih
svađa, moram se braniti od sranja koja mi se pakuju. Kad reagiram na nešto i izbacim nekoga, onda me Stinky i ekipa napadaju da sam netolerantan diktator koji ne dopušta da ljudi iznose svoje mišljenje, štitim kolege ("svi ste vi isti, držite se zajedno, čuvate jedan drugome leđa"), a kad ne izbacim, onda sam urotnik, podrivam konkurenciju i tko zna što sve ne.

S druge strane, pogledaj malo iza sebe. Pogledaj kako se ponašaš, pogledaj koliko si postova ostavio u zadnjih pola godina i koliko tu ima kvalitetnog sadržaja, a koliko hrpe gluposti i spama. Koliko uludo potrošene energije. Što ne bi bilo bolje da si napisao tri recenzije Texa? Dvije biografije Texovih autora? Čime si ti pridonio strip zajednici ovdje? Nije li bolje da pišeš o nečemu pametnom, konstruktivnom, umjesto da zatrpavate forum smećem?

Jesi li i na trenutak pomislio kako ja nemam ništa osobno protiv tebe, kita, ratka ili nekog trećeg, nego kako me nervira kad nesto sto gradim vec deset godina, nešto na čemu svaki dan radim (pogledaj, svaki dan je na sajtu novi sadrzaj. Svaki dan! Nova vijest, tekst, recenzija, naslovnice. To netko mora napisati. Prekontrolirati podatke. Urediti tekst. Naci slike. Obraditi slike. Postaviti. Ispraviti.) netko obezvrjeđuje svojim stupidnim ponašanjem na forumu? Jel tebi jasno da te to što nisi počeo prvi ne opravdava? Jel ti jasno da to što netko baljezga ne znači da sad ti možeš baljezgati triput više?

Neka se Dado i Gaston izjasne. Ako misle da sam kriv, napravit ću što god žele. Ako nisam, letiš na tjedan dana kršenja pravila o otvaranju zatvorenog topica. I pustite me više na miru.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2010 : 00:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by bubo

evo texe i moja podrška stvarno je red da se više stane u kraj ovoj priči,možda nisi trebao ovako žestoko na markosa mada te shvačam i ne znam kako bih ja postupio da sam na tvom mjestu.ali čovjek(dveribad)nije izbačen usprkos uvredama lažima itd,pa zbog njega su 2-3 topica libellusa zaključana,i opet sve nanovo i nek si mu otvorio topic ,evo pa nek piše do mile volje ,libellus je skup,libellus je preskup bla,bla,bla av ,av gr ,gr ,gr ...

markose trebao si ga izbaciti još onda kad je izvrijeđao dade a nikakvo obrazloženje nije dao isto kao sad u slučaju texa,kredibilitet down...

Kao prvo, ja nisam nikoga svojim postom uvrijedio. Nisam rekao da je nitko idiot, glupan ili bilo sto. Samo sam rekao da mi ide rasprava na kurac i da cu sve koji nastave s njom izbaciti.

Tex je odgovorio sa morem uvreda na moj račun. A to nije nimalo isto.

Inače, ja sam tebi sasvim lijepo odgovorio na to tvoje o uvredama, ali si ti to očito zaboravio.Slučajno ili ne, evo ti pa se podsjeti:

Ovako, ja imam govornu manu - ne posebno strasnu, ali dovoljnu da sam kao dijete trpio svakakva dobacivanja i zafrkancije tipa "mucalo" i slično. S vremenom shvatiš da takve stvari najviše govore o onome tko ih upućuje, a ne o onome kome su upućene i to uopće ne doživljavaš kao uvredu. S druge strane - kad mi netko kaže da sam mucavac - to opet i nije uvreda nego činjenično stanje. S te strane, vjerujem da ni sam Dado nije dozivio ovo s dimenzijama kao uvredu. Ako je, iz osobnog iskustva mislim da ne bi trebao, zbog gore navedenog (opet dijelim dobronamjerne savjete, blago Dadi).

A sad, drugo... bahatost, samoumišljenost, osvetoljubivost, inat, ljutnja, pokvarenost, jadnost - sta ja znam, i jesu uvrede i nisu. Opet, zavisi od koga dolaze, kako su recene (nije isto uzivo i na forumu), cime su potkrijepljene. Kad nekom kažeš da je umišljen i bahat i osvetoljubiv, može i ne mora biti uvreda. Pokvarenost je već nešto drugo. Ali, općenito, takve stvari ne doživljavam tako strašno - evo, za primjer: u ovom me topicu http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35557 Curunir nazvao lazovom, bijednikom, licemjerom, podlacem itd itd, pa nikom ništa. Je li i to vrijeđanje? Teško je povući crtu i odrediti granicu, jer onda bi pola foruma moralo letiti vani. Ne kazem da sam u pravu što to toleriram (niti da je to normalno:) ), samo govorim da ipak imam neki kriterij i da me se ne moze optuzivati za neku pristranost i da zašto ne sakcioniram nešto izrečeno nekom članu, kad to isto/slično toleriram kad se izreče meni osobno. A svatko je najviše osjetljiv na sebe, je li? Osobno mislim da sam trebao reagirati kod Ratkovog ispada sa psom i spomenikom, ali sad je kasno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 25/02/2010 : 00:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:

Procitaj sve postove pazljivo,pa ces da vidis da me je optuzio da prodajom dolazim i do svojih primeraka.
A ja na lazi ne mogu da ne odgovorim,pa kako bilo
Krecite vise s tom Geom i pocni da koristis smajlice

Procitaj ti pazljivije, ja pominjem dokaz Isto tako je mogao da kaze da se ti i Carson nocu oblacite u zavese, plesete po mesecini, potom koljete komsijske ovce, pijete njihovu krv i prizivate Lucifera, a da umesto dokaza prilozi citat iz "Lita vilovitog".

hahahahahahaha jaoooooooooo....
colte kralju
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2010 : 00:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
ma svasta. govorim o izostanku reakcije na to sto je on nekaznjeno srao i lagao pred svima po milijarditi put, iznova, opet, nanovo, u jednom te istom topicu. to jos NITKO NIJE NIKAD. psa i pišanje si zaboravio?

Koliko su puta i koliko dugo npr. jedan Marlowe ili Stinky nekažnjeno srali po meni i lagali? Evo, Marlowe, zadnji put prije par dana. I? Je li izbačen?

quote:
i nista mi nisi dokazao. ja sam samo potvrdio da ne mislim na ono sto si ti mislio, i s te strane bi ti BIO U PRAVU DA SAM JA O TOME PRICAO. ti si pjenio na rijec lopovluk, a ja ti i dan danas kazem da te ne smatram ni lopovom ni covjekom koji gleda zaradu. niti cu ikad. ovo ostalo... cuj, svatko se (i ja sam) svrbi gdje ga najvise cese.
i pretjerujes, ima vec prilicno da ne spominjem niti kritiziram tebe ili bilo koji tvoj uradak. dapace. no ti kao i uvijek vidis samo ono sto ti pase.

Činjenica je da si me u onom postu, koji je kao trebao biti pomirljiv, etiketirao lažovom, bijednikom itd itd... i da ti se ništa nije dogodilo. Kao i xy puta prije i poslije. Moraš priznati da sam tvrodglav u trpljenju uvreda, dok mi jednom ne prekipi. A istovremeno me optuzujete za to kad je drugi u pitanju.

quote:
ali ne zamaraj se sa mnom, imas ovdje nesto drugo na tapetu. previse ljudi razmislja slicno meni. nesto se ne slaze.

To je vas problem, a ne moj. Ponavljam, ja se tu više od te glupe optuzbe necu braniti. Neka Dado i Gaston kažu svoje, mislim da su oni najpozvaniji to procijeniti, zar ne?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/02/2010 : 00:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

Jer, sve ovo skupa meni ne treba. Umjesto da uzivam u svom hobiju, umjesto da trošim vrijeme na svoju obitelj, na rad na sajtu, na rad na stripovima, ja moram polagati račune svakom kome se sprdne zatražiti ih...

Idi curici bogareti....sta se jebes s pizdarijama...

nastranu to sta neces nista postic jer ce se ova rasprava protegnut unedogled, al ces dobit i cir (dva, tri) prije vrimena...

Usput, diktatura (il prosvijeceni apsolutizam ) mozda nije najbolja marketinska strategija al cuda radi za zivce i mir u kuci....

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 25/02/2010 : 00:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

Jer, sve ovo skupa meni ne treba. Umjesto da uzivam u svom hobiju, umjesto da trošim vrijeme na svoju obitelj, na rad na sajtu, na rad na stripovima, ja moram polagati račune svakom kome se sprdne zatražiti ih, moram gubiti sate na čitanje i rješavanje glupih
svađa, moram se braniti od sranja koja mi se pakuju. Kad reagiram na nešto i izbacim nekoga, onda me Stinky i ekipa napadaju da sam netolerantan diktator koji ne dopušta da ljudi iznose svoje mišljenje, štitim kolege ("svi ste vi isti, držite se zajedno, čuvate jedan drugome leđa"), a kad ne izbacim, onda sam urotnik, podrivam konkurenciju i tko zna što sve ne.

Zasto moras da polazes racune? Upravo to je i dovelo do totalnog rasula na forumu, cinjenica da moderatori moraju da polazu racune svakom ko krene da ih proziva. Vecina foruma funkcionise po principu "razdvojenosti", administracija se drzi na distanci i odrzava red i mir : okej je da se forumasi upoznaju, druze i van interneta ali negde mora da se podvuce linija. Sta te briga sta misle Stinky, Tex, Colt ili neko cetvrti, ne moze se ugoditi svakom i ne postoji idealan forum koji odgovara svima. To "necemo sad da banujemo X jer ce Y da nam zameri a Z da preti samospaljivanjem" ne vodi nikuda...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/02/2010 : 00:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Sjajno si to zamislio. Kladim se da vec imas spremno objasnjenje na bilo koju moju odluku, ako te ostavim, onda je to sigurno "zbog toga", a ako te izbacim, onda je to sigurno "zbog ovoga". I oba se objašnjenja savršeno uklapaju u tvoju teoriju, uopće ne sumnjam.

Da ne kvotujem sve,odgovoricu kulturno kao i ti ovaj put(onaj prethodni post je bio u istom tonu kao tvoj,pa tako i ovaj).

Uopste nije problem da ja izletim sa foruma i trajno,reko sam nikakva steta za forum. A to i mislim. U smislu recenzija,analiza,poznavanja stilova crtanja ili procene kvaliteta scenarija - ne doprinosim nista.
Ako nesto znaci,citam sve recenzije i tekstove,cak ih i skinem ako mi nekad zatreba neka informacija.
Ali nisam ni dosao da doprinosim,vec da se informisem i zezam s ljudima koji misle slicno.

Nema uopste nikakve moje teorije,da nisam bezrazlozno napadnut ne bih ni reagovao.
Jesi li ti mozda pomislio da ni ja nemam nista protiv tebe?
Imam misljenje,ali forum ne smatram dovoljnim da to bude konacan sud.
I kazi mi jesi li pomislio mozda ovako? Kad sad ovo procita Sloba sta li ce da pomisli o nekom seronji iz Nisa koji ga zaobilazi kao distributera za Srbiju?
Ili,ako ova laz seribada prodje kako ce to da utice na odnose ljudi iz tih krugova?
To je ono sto je strasno. Ja u tim krugovima(izdavastvo,distribucija i slicno) nisam a neko pokusava da me blati iz ciste zlobe prema Dadama(naravno,mislim na seribada).

I nikad dosad nisam reagovao ovako,jer ovo jesu krupne optuzbe (barem sam ih ja tako doziveo).
Ne radim nista u vezi stripova,po struci sam lekar i nemam druge izvore zarade. Tako da su meni stripovi samo hobi.
Nisam na strani nijednog izdavaca,na svojoj sam strani i bukvalno nema nijednog izdavaca koga ne pratim u manjoj ili vecoj meri.
Ali bode oci ovakvo idiotsko seribadovo ponasanje i pljuvanje,ja sam stekao odlican utisak o svim gostima iz Hrvatske,BIH,Makedonije,
Srbije i kao neko ko ih zna stao na njihovu stranu kao covek a ne kao neko ko podrzava Libellus.

A seribad ih upravo napada kao da su najveci zlotvori na planeti. To ne bi trebalo da mu se dopusta. Jedno je kad ima carki medju forumasima,a drugo kad udari zlobno na njih kao ljude u nameri da im koliko god moze zagorca zivot i kao ljudima,i kao izdavacima.
A pretpostavljam da znas i sta se kome privatno desavalo poslednjih meseci(o cemu necu da pricam javno,jer na to nemam pravo).

Sto se tice broja postova u poslednjih pola godine-godinu i tu si u pravu.
Hrpa,a malo toga pametnog.
A u prethodne 4 godine manje od posta dnevno
A za poslednjih godinu dana,jednostavno objasnjenje - saobracajka,operacija,mnogo vremena provedenog u kuci,dosada,poplava spamera sa juga - sve to saberes i dobijes veliki broj postova
Pogledaj bolje Carsona i njegov prosek A ima samo psihicke probleme,telesne ne(osim nosa koji mu smeta prilikom kucanja pa nabode neko slovo viska).

Za nedelju dana bana ne mora ni da se siri rasprava,nego odmah kljuc,ne dozvoliti nikom vise pokretanje takvih zlobnih rasprava protiv bilo kog izdavaca(naravno mislim na seribada),uz molbu da me banuje moj omiljeni moderator Manhunter
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/02/2010 : 01:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Pogledaj bolje Carsona i njegov prosek A ima samo psihicke probleme,telesne ne(osim nosa koji mu smeta prilikom kucanja pa nabode neko slovo viska).

Sta mogu kad sam navikao da budem iznad proseka. I moji su postovi svi na mestu. Dobro, mozda sam malo preterao. A necu ni da pricam o tome da je 74,36% mojih postova na "Juznoj pruzi" i na sportskim topicima. Sta mogu kad sam svestran.

Ovo za nos necu ni da komentarisem. Nisam ja kao ti da se zezam ljude zbog njihovog izgleda...debeli.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 25/02/2010 : 01:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Bardho

jbga Texe zanimljiv si lik pogotovo u sprezi sa mumijom. čisto sumnjam da će još neko sa tobom letiti sa foruma. mislim da nisi trebao uopće ulaziti u raspravu sa švercerom isto kao što su i dade napravili. jednostavno ga ignorirati. ovako ti bezze letiš sa foruma(pretpostavljam). šteta

Cini ti se,ne znas me dobro,nikakva narocita steta

istina ne znam te al mi je vaša zajebancija ok. uvijek bi se dobro nasmijao.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 25/02/2010 : 01:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Bardho

jbga Texe zanimljiv si lik pogotovo u sprezi sa mumijom.

Na koga li je mislio?

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 25/02/2010 : 01:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Ja najiskrenije mislim da je jedina greska u tome sto se iko iz izdavackih kuca razjasnjava sa kupcima. A ko god to radi, i na to gubi vrijeme, ocigledno je da se time bavi iz ljubavi prema stripu, inace ne bi ni citao sta iko pise.
Takodje je ocigledno i da Dveribad bezveze smara, a da je Tex imao najbolje namjere, kao sto ih i Markos ima. Besmisleno je raspravljati o cijeni stripova, jer to nije hljeb, vec stripovi, ionako su luksuz, dali za njih 5 ili 5000 dinara. Svako ima pravo da formira cijene kako zeli, a koliko se ja razumijem u cijene, Libellusovi stripovi kostaju onoliko koliko moraju.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/02/2010 : 01:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Koliko su puta i koliko dugo npr. jedan Marlowe ili Stinky nekažnjeno srali po meni i lagali? Evo, Marlowe, zadnji put prije par dana. I? Je li izbačen?

Činjenica je da si me u onom postu, koji je kao trebao biti pomirljiv, etiketirao lažovom, bijednikom itd itd... i da ti se ništa nije dogodilo. Kao i xy puta prije i poslije. Moraš priznati da sam tvrodglav u trpljenju uvreda, dok mi jednom ne prekipi. A istovremeno me optuzujete za to kad je drugi u pitanju.

To je vas problem, a ne moj. Ponavljam, ja se tu više od te glupe optuzbe necu braniti. Neka Dado i Gaston kažu svoje, mislim da su oni najpozvaniji to procijeniti, zar ne?

kad marlowe nije izbacen za ono sto neprekidno radi i pokusava, nije brate red da bude izbacen zbog bilo cega. sve sto je cinio prije (a ne trabm ti valjda ja citirati), cini i sad uvijeno... to je jedina razlika... stinkyja ne shvacas: ono sto si pripisao lazljivcu dveribadu je bas on, nekakv idealist u oblacima u traganju za izgubljenom istinom o smislu bitka i pizdarija...
no ne pratim detalje, niti me zanimaju...

i opet xy puta... a dobro... nakon moje isprike imali smo samo 1 (jedan) "fajt", i to mislim opet zbog dveribada ili slicno, nakon cega si ti mene nazvao seratorom pa sam ja uzvratio, sve skupa na razini OŠ djece...
ako te veseli da je to xy puta, samo uzivaj (pa i jest ako je x=y=1)... da odem na 2 godine na veneru, opet bi me izvlacio svako malo kao primjer terora... bojim se da ti u raznoraznim situacijama takodjer ne postanem kao nekakav primjer olaksavajucih okolnosti, sto ja znam, doma, na sudu zbog prebrze voznje ili sto vec... ali ako te veseli imas moje potpuno odobrenje...
cinjenica je da te uopce ne spominjem duze vrijeme, osim evo sad kad smo se uvukli jer nisi reagirao kad je trebalo i sam proizveo mnogo toga... ne diram ti ni izdanja, dapace sutim ili pohvalim... cak ti i vjerujem da mnoge stvari nisi ucinio jer si zaboravio: kad sam vidio da ni u novoj turi nisi ispravio tipfeler na straznjoj korici KP-a, onda me to uvjerilo jer su "grozomorni" tipfeleri za tebe uzas...
no kazem, ako te veseli, samo ti uvecaj xyzw puta kad god ti zatreba... kao da ti smeta sto se bas i ne javljam, kao da zelis da izlazim i iz sardine...

i kakve sad imaju veze njih dvojica? zasto su oni najpozvaniji? jer su i sami predmet bezocnih optuzbi? pa o tome i pricamo!! niti bi se trebao braniti ti, ali bome ni oni... a napadnuti su u takvoj hajci od takvih likova da je to za plakati! svaki topic, svaki post, ono, suluda kolicina, kamo god se okrenes...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 25/02/2010 : 03:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
Dosadni ste.Uvijek jedno te isto, od jednih te istih.
Neki se pale kao šibice, a neki znaju da pale šibice.
Začarani krug.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2010 : 07:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Volim kad ljubav na kraju pobedi...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 09:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Kad sam dosao na forum, imao sam utisak da administrator i moderatori sve budno nadziru i onda baaaaaaan. Retko su se javljali u diskusije, a jos manje kad je bilo prepucavanja. Par puta sam tada procitao i opomene, par puta sam video da neko dobije ban.
Sad mi se sve cini opustenije. Imali smo zadnjih par dana vise situacija kad se topic morao odmah zakljucati i gde su ljudi trebali biti banovani, ali JOK. Cak smo i politickog topica imali koji jeste zakljucan, ali po meni prekasno.
Opet cu da kazem sta sam ja razumeo na pocetku foruma: "Imas pravila, citaj pravila, postuj pravila, u suprotnom - letis".
I da, pravila da vaze za svakog.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/02/2010 : 10:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Dobro, markose, pa nismo svi ovde na forumu od juče. Kaži ti lepo, koliko uzmeš para od provizije na sajtu, na godišnjem nivou? To je sada valjda javni podatak, jer sećam se da si to godinama radio na crno, mimo zakona i bez ikakve obaveze, sigurnosti ili zaštite potročača, a sada sa novim sajtom valjda prestao da izbegavaš zakon. Pitam pre svega jer se razmišljam da ponovo učestvujem na aukcijama što nisam od zabrane oglašavanja i trgovine preko foruma, kada si na sve transakcije počeo da udaraš sopstveni namet. Pre desetak dana stavio sam jednu ponudu na aukcije na 24 sata, da proverim kako radi sistem - i ništa. Nikakve pismene obaveze, nikakvog ugovora, nikakve potvrde da je ovaj sajt zakonski registrovan za tako nešto? Ukratko, jel to i dalje na crno ili si prešao na belo? Ako nije na belo ja neću da učestvujem, nikako.
Takođe, kaži koliko je Fibra d.o.o platila autorima i vlasnicima priloga kada je od pre koju nedelju postala isključivi vlasnik svih sadržaja na sajtu? Kako je to regulisano? I zašto bi neko pristao da svoje tekstove, skenove, priloge i sve što je nastalo tokom jedne decenije radom mase ljubitelja stripa čistog srca bez ikakvog interesa - zašto i kako je to u jednom danu postalo vlasništvo tvrtke Fibra? Kakav je to ugovor? Ko ga je potpisao, gde je overen, i koja je cifra? I da li je istina da je grupa autora i članova spremila tužbu protiv Fibra d.o.o. zbog nezakonitog prisvajanja njihovog intelektualnog i materijalnog vlasništva pred Županijskim sudom? Jel postoji predmet WWW.STRIPOVI.COM protiv Fibra. d.o.o. ili se tek sprema?

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000