forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 10:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drakulloni

@rgorgiev

Drzi se ti Feke i njegovih argumenata. Covek je arhitekta i zna sta radi. Evo ja u potpunosti podrzavam njegov koncept. A sto se tice konstrukcije, sve je to izvodljivo, samo je pitanje kakav je majstor koji ce to da ti napravi.
I naravno da ce biti stabilna, pa ljudi danas grade kilometarske mostove i zgrade koje probijaju nebo

Ma sada za sada ne ni planiram nista drugo. Za mene je jasno, ako majstor kaze da je sve izvodljivo, drugu ideju ni ne trazim. Bila je to ljubav na prvom pogledu

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@rgorgiev

Drzi se ti Feke i njegovih argumenata. Covek je arhitekta i zna sta radi. Evo ja u potpunosti podrzavam njegov koncept. A sto se tice konstrukcije, sve je to izvodljivo, samo je pitanje kakav je majstor koji ce to da ti napravi.
I naravno da ce biti stabilna, pa ljudi danas grade kilometarske mostove i zgrade koje probijaju nebo

covjek se veoma dobro razumije i veoma dobro zbori
slazem se sa tobom , danas je sve moguce napraviti sve je do ljudi koji izvode posao ja se sa tim svaki dan susrecem na poslu
Hm pade mi jedna poznata izreka koja je prisutna kod majstora
Aaaa kako ovo stoji

feka
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2010 : 10:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Prva recenica svakog majstora je:
"Ko ti je ovo radio?"

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ma nemoj ovako to raditi sada cu ja tebi pokazati , e ja napravio sto kuca znam ja kako to ide ...

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
tek kada mene vide to ti je show ..... svuda odzvanja glas inzinjeru injzinjeru hodera vamo sta cemo ovdje metnuti

feka
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 25/02/2010 : 10:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
@feka82

U kom programu si odradio ovu policu?

Lepo izgleda, samo sam ja vise za neki brutalizam. Betoncina i rebrasta armatura FI20 pa da ne mozes ni dinamitom da je srusis

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 10:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

ma nemoj ovako to raditi sada cu ja tebi pokazati , e ja napravio sto kuca znam ja kako to ide ...

Ma ne, ja sam odnio slike, majstor je reko ok, samo da vidimo reko od kog materijala da napravimo taj luk. Dali da bude lesonit, ili 8mm iverica ili neki od modernih materijala.
Videcemo danas sta je izmislija

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Ma ne, ja sam odnio slike, majstor je reko ok, samo da vidimo reko od kog materijala da napravimo taj luk. Dali da bude lesonit, ili 8mm iverica ili neki od modernih materijala.

haj i mene interesuje sta je skontao

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@feka82

Lepo izgleda, samo sam ja vise za neki brutalizam. Betoncina i rebrasta armatura FI20 pa da ne mozes ni dinamitom da je srusis

u 3d maxu ali to je na brzinu bilo

feka
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/02/2010 : 10:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Preporucujem neki tamni pleksiglas ili nesto slicno. U kombinaciji da drvetom ce delovati moderno, a i on ce da malo reflektuje svetlost od osvetljenja polica.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

haj i mene interesuje sta je skontao

vazan je po meni okvir koji ce nositi ovo zakrivljenje , a ova krivina bi se mogla pricvrstiti za svaku policu na taj nacin bi se dodatno ucvrstila

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Preporucujem neki tamni pleksiglas ili nesto slicno. U kombinaciji da drvetom ce delovati moderno, a i on ce da malo reflektuje svetlost od osvetljenja polica.

slazem se i to u crnoj boji visokog sjaja samo ga je potrebno ucvrstiti ( moze i zakrivljeno sa brusenim krajevim kaljeno staklo )potrebno je samo na pravilan nacin ucvrstiti da ne dodje do deformacija
takodje mislim da bi trebao rudi malo onu kancelariju one boje promijeniti neke boje iz monohrtomatske sheme umjesto one zute i puder boje nisu lose ali neka crna , siva , maslinasto zelena uglavno malo elegantnije neke . To je samo prijedlog ne bih da mi se naljutis pa da ne bude onda nista od poklona

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 10:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ideja je super, samo nisam bas iguran dali cu to osvetliti, inace pleksiglas mu dodze mozda najbolja varijanta, jer u kancelariji imam vec jedan siber-plakar, kombinacija drvo-mlecni pleksiglas.

tnx manhunter

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 10:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

slazem se i to u crnoj boji visokog sjaja samo ga je potrebno ucvrstiti ( moze i zakrivljeno sa brusenim krajevim kaljeno staklo )potrebno je samo na pravilan nacin ucvrstiti da ne dodje do deformacija
takodje mislim da bi trebao rudi malo onu kancelariju one boje promijeniti neke boje iz monohrtomatske sheme umjesto one zute i puder boje nisu lose ali neka crna , siva , maslinasto zelena uglavno malo elegantnije neke . To je samo prijedlog ne bih da mi se naljutis pa da ne bude onda nista od poklona

Jok, ne ljutim se i poklona ce biti sigurno (prvo moram oficijalno da objavim da sam izabrao tvoju ideju). Sto se boja tice, ove sam boje iskoristio dole (u prostorijama moje skole), pa sam isto stavio i kod mene. Time sto dole imam i po jedan purpurni zid. To se vidi malo na ovoj fotografiji na tregeru (da ne trazim sad druge fotke)

Inace kod mene je mnogo svetlo i to moram nekako promeniti. Sad znas kako izgleda cela kancelarija (u stvari ne bas) mozda danas poslikam da je aktuelno pa zakacim slike (ili daj mi mail, pa tamo pratim), pa mozes dati predlog za boje.

Edited by - rgorgiev on 25/02/2010 10:53:37
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 25/02/2010 : 10:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@feka82

Takodje, moj omiljeni program za 3D. Samo ga vec duze vreme nisam koristio. Za ove brzopotezne stvari prakticniji mi je SkechUp.

I evo jos jedan mali off topic

Jel si prvo crtao u CAD-u, pa inportovao u Max ili si sve direktno odradio tamo? Ja jos uvek za precizne stvari uvek prvo koristim Cad, mada nisam ni probao ovaj novi Max2010. Ako si radio u njemu kakvi su ti utisci?

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@feka82

Takodje, moj omiljeni program za 3D. Samo ga vec duze vreme nisam koristio. Za ove brzopotezne stvari prakticniji mi je SkechUp.

I evo jos jedan mali off topic

Jel si prvo crtao u CAD-u, pa inportovao u Max ili si sve direktno odradio tamo? Ja jos uvek za precizne stvari uvek prvo koristim Cad, mada nisam ni probao ovaj novi Max2010. Ako si radio u njemu kakvi su ti utisci?

Razumijes mi se u ove programe da nisi i ti jedan od nas
Jeste u cad - u ali nesto sitno posto je ovo polica pa nije bilo potrebno puno u cadu crtati onda sam sve u maxu zavrsio . Takodje i ja u sketchupu crtam malo komplikovanije stvari np. ovaj enterijer sto sam ga okacio na prijasnjim stranicama . rendanje vrsim u raznim programima meni najbolji je i-render ekstra program
inace u mene je stariji max

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 11:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jok, ne ljutim se i poklona ce biti sigurno (prvo moram oficijalno da objavim da sam izabrao tvoju ideju). Sto se boja tice, ove sam boje iskoristio dole (u prostorijama moje skole), pa sam isto stavio i kod mene. Time sto dole imam i po jedan purpurni zid. To se vidi malo na ovoj fotografiji na tregeru (da ne trazim sad druge fotke)

Inace kod mene je mnogo svetlo i to moram nekako promeniti. Sad znas kako izgleda cela kancelarija (u stvari ne bas) mozda danas poslikam da je aktuelno pa zakacim slike (ili daj mi mail, pa tamo pratim), pa mozes dati predlog za boje.

moze nema nikakvih problema ... tvoja kancelarija moze biti u drugim bojama ako je zatvorenog karaktera nije ko neki desk sistem . Boje ako imas dosta otvora i koja ti je orijentacija prostora ako ulazi dosta sunca da bojis nekim sivim koloritom odnosno zid iza police moze biti bas taj a jedan zid nekom tamnijom nijansom da se naglasi oziljnost kancelarije ... takodje mozes i ti ofarbati u nijansu ljubicaste ali njeznije zid on pozitivno utice na rad ....
koje su ti dimenzije prostora ako ti je kancelarija manja definitivno svijetlijim bojama i ta ona taj nacin da ih srimujes da ne bude ovih nepodudaranja sa namjestajem . ako je prostranija kancelarija onda ovako kao sto sam ti gore naveo moze ici nekih tamnih tonova .... mozes staviti neku podnu lampu koja bi bacala svijetlost na taj tamni zid iza nje
moj email je :
arhfedja1982@gmail.com

feka
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 25/02/2010 : 11:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
@feka82

da, da kolega Samo ne znam na koje "nas" si mislio posto mi se cini da smo mi jedini na forumu.

I meni je jedno vreme na Occupation pisalo arhitekta, samo sam kasnije promenio, posto skoro svaki dan bacim pogled na forum

Nisam cuo za taj I-render, ali probacu Do sad sam koristio samo VIZ. A probacu i novi Max, samo da ga nabavim

Inace, u pauzi izmedju foruma i citanja stripova , i ja ovih dana radim enterijer za neku radnu sobu.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 11:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

moze nema nikakvih problema ... tvoja kancelarija moze biti u drugim bojama ako je zatvorenog karaktera nije ko neki desk sistem . Boje ako imas dosta otvora i koja ti je orijentacija prostora ako ulazi dosta sunca da bojis nekim sivim koloritom odnosno zid iza police moze biti bas taj a jedan zid nekom tamnijom nijansom da se naglasi oziljnost kancelarije ... takodje mozes i ti ofarbati u nijansu ljubicaste ali njeznije zid on pozitivno utice na rad ....
koje su ti dimenzije prostora ako ti je kancelarija manja definitivno svijetlijim bojama i ta ona taj nacin da ih srimujes da ne bude ovih nepodudaranja sa namjestajem . ako je prostranija kancelarija onda ovako kao sto sam ti gore naveo moze ici nekih tamnih tonova .... mozes staviti neku podnu lampu koja bi bacala svijetlost na taj tamni zid iza nje
moj email je :
arhfedja1982@gmail.com

poslacu danas nesto, inace nije mala, kancelarija je nekoh 50 m2. Ali slikacu danas, pa cu ti poslati vise slika da to to vidis, pa das ideje

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 11:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ok

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 11:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@feka82

da, da kolega Samo ne znam na koje "nas" si mislio posto mi se cini da smo mi jedini na forumu.

I meni je jedno vreme na Occupation pisalo arhitekta, samo sam kasnije promenio, posto skoro svaki dan bacim pogled na forum

Nisam cuo za taj I-render, ali probacu Do sad sam koristio samo VIZ. A probacu i novi Max, samo da ga nabavim

drago mi je sto smo se upoznali , ako bude nekada trebalo nekih savjeta javi se

Inace, u pauzi izmedju foruma i citanja stripova , i ja ovih dana radim enterijer za neku radnu sobu.

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/02/2010 : 11:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
drago mi je sto smo se upoznali , ako bude nekada trebalo nekih savjeta javi se

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 26/02/2010 : 09:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
@feka
prijatelju, juce sam se kasno vratio, pa nisam stigao da slikam, ali danas imam i vremena i vreme je lepo, pa cu slikati i poslati ti.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/02/2010 : 09:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@feka
prijatelju, juce sam se kasno vratio, pa nisam stigao da slikam, ali danas imam i vremena i vreme je lepo, pa cu slikati i poslati ti.

Nema problema , nego je li sve pod kontrolom

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 26/02/2010 : 10:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
ne znam, juce nisam stigao da se vidim s majstorom, pa ostalo za danas. Trebao bi da prodze za nekih sat vremena

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000