forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Za Markosa i njegovo psetance
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/02/2010 : 16:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Ej, markose, ajde reci sekretarici da pogleda da li si slobodan idući petak popodne, sednemo negde i popričamo, imam neke ideje za biznis. Mislim da bi se isplatilo i tebi i meni. Obrnemo neku lovu.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 25/02/2010 : 16:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

Pa, novi, kao nova akvizicija. Novo grlo u ergeli.
Kao "another".

A ne, maksiću, to je 'još jedan', 'dodatni' ili 'pride'. Ne, zaista nema više opravdanja, ti ciljano ideš da širiš dezinformacije i laži, bez prestanka, i to zašto? Zato što je tvoj osjećaj za pravdu povrijeđen jer neko ima nešto a ti nemaš ništa? Koja je to pravda kad je postižeš lažima i prevarama? Od kojeg si to strip junaka naučio, da mi je znati, vjerovatno Raspućina...
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 25/02/2010 : 16:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Nije tema ali da se zna - novi traktor je puuuuno skuplji od prosječnog novog auta ;-)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2010 : 16:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

cemu? pa evo, citirat cu te: "prilikom preslagivanja kad su se promijenile naslovnice (s duplerica na obicne). tada sam to trebao provjeriti." mogle su ti ispasti i 2-3 rijeci, moglo je cak i ne biti do tebe. suludo mi je da takve stvari ne provjeravas.

Pa poanta je što je to prvi puta rađeno za Ken 29 (mislim, jer taj nije imao dvostruku naslovnicu). A kad su dosli brojevi 57 i dalje, samo smo uzeli taj template i nastavili po njemu, računajući da je dobar (jer smo ga sigurno prvi put provjerili). A očito nismo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2010 : 16:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Koliko kosta onaj indijski Nano ili kako se vec zove? To je masinerija...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2010 : 16:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Nije tema ali da se zna - novi traktor je puuuuno skuplji od prosječnog novog auta ;-)

Ovo sam i ja hteo da napisem..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/02/2010 : 16:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Računao sam u evrima. 4000 - 5000 evra - dobar auto godišnje. Ladno.

a koji to da i ja kupin?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/02/2010 : 16:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Tex Willer
Nema uopste nikakve moje teorije,da nisam bezrazlozno napadnut ne bih ni reagovao.

Uvjeren sam da nemas nista protiv mene, naravno. Niti smatram da je itko iciji igrac, pa ni ti.

Evo,sad znam i da ti je potvrdjeno da je optuzba na moj racun lazna. I znas da nije problem da se to napise i ovde javno ukoliko ima potrebe.
Moja je procena da nema potrebe za tim da se jos jedan covek uvlaci u raspravu ovde iako mi je ponudio i da napise to ovde javno ukoliko ima potrebe,znam da ti je potvrdjeno da je istina ono sto sam napisao da mi stripove donosi tip koji ih donosi iz Darkwooda dobrom delu ljudi iz Nisa(mozda i okoline,nisam siguran).

Dakle,ako je potrebno,oglasice se i ovde da napise to isto. Zbog par sitnih dusa ne osecam potrebu da uvlacim ikoga dalje u ovo ako za to nema potrebe. Naravno,ne govorim o Dadama,nego o onome ko zna od koga nabavljam Libellusove(i sve ostale) stripove.
Ako smatras da ipak ima potrebe,kazi da zamolim coveka da ostavi jedan post

Moj je predlog da se ovakve rasprave ubuduce sankcionisu odmah,valjda zbog toga i postoje moderatori?
Zasto bi iko ikome polagao racune o cenama izdanja. Pa nisu forumasi porota a izdavaci na optuzenickoj klupi.

Ukoliko dveribad ima imalo obraza (jer nasiroko trubi o svom postenju) moze i sam da potvrdi da su sve insinuacije koje je uputio na moj racun najobicnija laz.
I jos gore,nije mu namera ni bila da blati mene vec one protiv kojih je zapenio,ja mu dodjem tu kao kolateralna steta(samo sto se prilicno prevario u proceni).

P.S. Minornim osobama ne odgovaram na prozivke ukoliko mi ne bude zabavno. Dakle,sve zavisi od vase sposobnosti da napisete nesto iole inteligentno sto bi mi predstavljalo izazov da na to i dam nekakav odgovor
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2010 : 16:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Ej, markose, ajde reci sekretarici da pogleda da li si slobodan idući petak popodne, sednemo negde i popričamo, imam neke ideje za biznis. Mislim da bi se isplatilo i tebi i meni. Obrnemo neku lovu.

Čekaj, govoriš da me prezireš, napadaš me da kradem i varam, em stripofile, em državu, a htio bi poslovati sa mnom? Malo si u kontradikciji, a?

Inace, ne postoji paralelni svijet u kojem bismo ja i ti poslovali. A razgovarati s nekim za kog znaš da namjerno i smišljeno laže mi je besmisleno. Čemu razgovor u kojem ja za svaku rečenicu moram odlučivati je li istina ili nije?

Ja tebi želim svako dobro, podržavam i podržavat ću Zlatno doba jer je to vrijedan projekt i to je to. Za sve ostalo je puno prekasno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 25/02/2010 : 16:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Nekako mi deluje da je drug marlowe bio ironican...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2010 : 16:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Nekako mi deluje da je drug marlowe bio ironican...

Nekako mi deluje da drug Colt prvi put nije sarkastican..

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/02/2010 : 17:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

Tekse, ne daj se provocirat!!!

Za to je potrebna bar malo inteligentnija osoba od par punoglavaca koji pokusavaju da me isprovociraju
I u uvodnom postu sam napisao da ocekujem i par lesinara koji ce gledati da se sa strane nasladjuju.
quote:
Originally posted by Bob Rok

Mi juznjaci smo ki teksaski rendzeri, sam za pravdu . Bez zezanja, Sale ne bi reagovao ovako da nije isprovociran. A za distributera, ja mogu potvrdim. Zoki, distributer, naplatio mi Album iz '86 40 evra i 10 SS Alan Fordova Uzjeba me malo, ali ne mari, dobar je covek Dve blage nema Sale sa distribucijom i nabavkom, jer da je tako, do sada bi valjda dobio neki Libellus, ovako nijedan nemam na policu (stvarno). Sva sreca, pa ne kupujem Bonelli, nema nerviranja oko kupovine milijardu istih razlicitih junaka

Ma svako ko je hteo to da sazna mogo je i direktno da pita Slobu i da me ne optuzuje ovako bezobrazno
Jer ja ne nabavljam stripove od Zokija od juce,nego od pojave Slobodne Dalmacije,a tome ima mozda i nekih 15-ak godina
Odatle i ovako burna reakcija,jer nisam mogao da prihvatim da budem lazno optuzen i posle toga ispadnem jednako kriv kao i onaj ko me blati.
Ako nekad krenem s nekom trgovinom,samo juznjaci ce da imaju popust Al' necu,mrzi me i za sebe da odem do BG
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 25/02/2010 : 17:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
quote:

quote:

Ratko ima jedan jedini jasan cilj, sto je i sam osobno rekao Renkyju nekoc.
A Marko je trebao reagirati. A nije pa se javlja opravdana i posve logicna sumnja, koliko god on pjenio na nju. Jer je izostala reakcija!!!!

Odgovorit cu tebi prvo, jer je brze i lakse. Hoces da idemo sad nabrajati koliko sam puta reagirao na dveribadove tvrdnje i optuzbe? Koliko sam mu puta odgovorio da nije u pravu? Ja sam javno objavio SVOJE račune za tisak opravdavajući LIBELLUS, a dokazujući Ratku da je u krivu i ti sad mene optuzujes da nisam reagirao? Ej, SVOJE RAČUNE! Ali to očito nije bitno. Nije bitno što sam argumentirao i konkretno odgovorio na neke optuzbe i dokazao da nije u pravu, sumnjivo je sto ga nisam izbacio? Vama je očito jedina prihvatljiva reakcija izbacivanje? A sad mi nabrojite koliko sam ljudi izbacio jer su meni osobno prigovarali nesto oko izdavaštva? Koliko? I koliko njih koje jesam izbacio zbog toga su danas na forumu?

quote:
Ne, on je samo mene slucajno izbacio jer je imao los dan. I jos napominje da sam ja nastavio. A NIKAD vise nisam spomenuo ni profil ni MK, sto mu je bio jedini i najvazniji razlog. Jos sam sve lijepo objasnio na sto sam mislio, nikakva prica o lovi, svercu, preprodaji, kradji, lopovluku etc. tu nije bila ni u primisli, vec samo o poznanstvima (cinjenica!!!!!!!!!!!!!!!!) i nezasluzenosti (za mene - cinjenica!!!!).

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35557
Nisi više spomenuo ni mk ni profil, točno. Kako i bi, kad sam ti dokazao da nisi u pravu. Ali u istom ovom topicu gdje se to pitanje rješavalo se vidi da me nazivas lažovom, bijednikom, pljuvačem, užasnim licemjerom itd itd. Drugim riječima, vrijeđaš me sve u šesnaest. I što ti se desilo zbog toga? Ja te vratim nazad na forum! A koliko si me još puta poslije opleo zbog ovog ili onog? I što ti se dogodilo? Jesi li bio izbačen? Naravno da nisi. Kad ti mene vrijeđaš, nije bitno što te nisam izbacio, to je normalno, ali kad Ratko vrijeđa, onda je to moje licemjerje?

Svaka chast na strpljenju.

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 18:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:
Dobro, markose, pa nismo svi ovde na forumu od juče. Kaži ti lepo, koliko uzmeš para od provizije na sajtu, na godišnjem nivou? To je sada valjda javni podatak, jer sećam se da si to godinama radio na crno, mimo zakona i bez ikakve obaveze, sigurnosti ili zaštite potročača, a sada sa novim sajtom valjda prestao da izbegavaš zakon.

Nije javni podatak, naravno, ali nije mi ga problem reci. Od aukcija mi u prosjeku mjesecno ostane zarada od 2.500 kn.

[quote]

Covece (stvarno mislim), ne radim ja nikad tudze racune, dovoljna mi je frka i oko mojih, ali 2.500kn je po meni stvarno malo za to sto svi mi skupa dobijamo od sajta. A sem aukcije i par reklama (mozda i za izdavace), ja ne vidim drugaciji nacin za zarade od sajta. Bio neki topic o povecavanju cene. Ucini to (dobronamerno kazem)

je, ali marlowe je tražio na godišnjoj razini, da bolje zvuči, 30 je ipak puno veće od 2,5

Ma jeste, ali ovaj sajt stvarno mnogo pokrece i puno ljudi, zive od ovog sajta. Tako da kad se vidi cifra i od 30.000 kn godisnje, to je zajebancija. Jer ovo je ipak i biznis ideja, pa onda 30.000 nije cifra nego .....
Kad samo pomisli covek sta posta zaradi na ovome sajtu

ma naravno da nije cifra, uostalom šta to ima koga bit briga, ja marku iskreno želim da zaradi i 1000 eura mjesečno, ali vidiš da ima ljudi koji misle da ni izdavači ne bi smjeli zaradit, a kamoli da sajt uzima proviziju

vidis, ja imam dva biznisa, jedan unosan, jedan bas i ne. Kod drugog bih mogao podici cene, ali bi me kostalo ucenika, a posto zaradzujem dovoljno na prvom biznisu, bitno mi je da se drugi odrzava, jer ipak imam tamo suradnike koji uzimaju placu, a i bitno mi je da se ucenici zabaljaju. Ali ovde je stvar drugacija, oces da prodas - plati. Sajt je najbolji izvor informacija za vecinom nas. I nacin za upoznati nove ljude i doci do stripova koje trazimo. Znaci dobijamo nesto, a kad to radimo preko aukcija, treba i platiti za isto. Ali posto ja ne poznajem licno nikoga od g.n. ne zelim ni da se mesam. Da sam ja administrator i da me neko prozove da mu kazem kolko zaradzujem, mogu mu samo reci - PUNO. A ko hoce konkretno da zna nek se obrati poreskoj ili neka startuje sam svoj sajt, pa nek ga dovede na ovu razinu i znace sve. Stvarno je lako raditi tudze matematike, pogotovo kad neko ne zna vlastite racune. Ziveli decki

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/02/2010 : 18:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Rekao si novi! A šta si mislio... ne ne sorry, ti kažeš, ne misliš!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 18:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Rekao si novi! A šta si mislio... ne ne sorry, ti kažeš, ne misliš!

Uh jebo te!!! Mora da su kod vas aute bas jeftine. Ja budala platio _0.000, a mogo za 4 - 5 kod vas da uzmem

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/02/2010 : 20:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

A dotični, sto posto, prodaju stripova preko aukcija želi legalno provesti kroz knjige i platiti porez na dobit pa ga zato zanimaju detalji. Hau jes nou!

balkan: vidiš trn u oku svog komšije, a ne vidiš balvan u svomu
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 20:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

A dotični, sto posto, prodaju stripova preko aukcija želi legalno provesti kroz knjige i platiti porez na dobit pa ga zato zanimaju detalji. Hau jes nou!

balkan: vidiš trn u oku svog komšije, a ne vidiš balvan u svomu

A ste vas dvoje mislite???
Pa vreme je godisnjih obracuna, pa svako mora da zna da je sve upisao

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/02/2010 : 21:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:

cemu? pa evo, citirat cu te: "prilikom preslagivanja kad su se promijenile naslovnice (s duplerica na obicne). tada sam to trebao provjeriti." mogle su ti ispasti i 2-3 rijeci, moglo je cak i ne biti do tebe. suludo mi je da takve stvari ne provjeravas.

Pa poanta je što je to prvi puta rađeno za Ken 29 (mislim, jer taj nije imao dvostruku naslovnicu). A kad su dosli brojevi 57 i dalje, samo smo uzeli taj template i nastavili po njemu, računajući da je dobar (jer smo ga sigurno prvi put provjerili). A očito nismo.

poenta. vidi vraga, sto jes jes - tamo ne valja takodjer, da. znaci taj "uljez" je kriv.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 25/02/2010 : 21:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Kak je opasno mjesat stripove i novac,tak sam ja ostal sasvam obican ljubitelj stripova.
Kak su se vremena promenil nemas lovu nemas nis a ni stripove.
Pola ovog sajta je trgovina, reklama a pola fanatici ljubitelji i streberi sa cvikerima kojima i ja bu pripadal.
Ispricavam se ima ovde i drugarske solidarnosti unatoc trgovinskoj saradnji medj monopolistima.
Zivio sasvm obican strip ljubitelj dolje zelenastvo.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 25/02/2010 : 22:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Kak je opasno mjesat stripove i novac,tak sam ja ostal sasvam obican ljubitelj stripova.
Pola ovog sajta je trgovina, reklama a pola fanatici ljubitelji i streberi sa cvikerima kojima i ja bu pripadal.
Ispricavam se ima ovde i drugarske solidarnosti unatoc trgovinskoj saradnji medj monopolistima.

suradnji

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 25/02/2010 : 22:23:56  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by anto

quote:

suradnji

ovdje
Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 25/02/2010 : 22:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message
pobrisao sam iz topika sve što se tiče reči strip ili asocira da se radi o stripovima i pustio u etar s pitanjem:

o čemu se ovde radi????

146 odgovora

104 kaže.............droga
19.................. oružje
17.................. belo roblje
6.................. banovan zbog nemorala i pornografije

klub kolekcionara je super i ovo mu je reklama
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/02/2010 : 22:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Droga. I to jaka.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/02/2010 : 22:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:

suradnji

SORABOTKA

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000