Prioritet za kupnju: Zerocalcare - Telefonski imenik smaračina Zerocalcare - U Rebibbiji ništa novo Dylan Dog Gigant 12 i 16 Ken Parker Fibra 80 Kolor Zagor Ludens 12
Za popunjavanje kolekcije mi treba:
Libellus Martin Mystere Gigant 3, 4
Bookglobe Lucky Luke HC 27, 28, 29, 30, 33, 36, 37, 38, 39, 41, 42 Lucky Luke special 1, 2
Strip agent Priče broja jedan 5,6,7,8,9
Očuvanost 5/glancer. Kupnja ili zamjena za moje aukcije (dajem puno toga za jedan).
Za popunjavanje kolekcije mi treba: Dylan Dog Extra 6, 7, 9, 10, 11 Zagor SD 52, 67 Zagor Ludens 73, 75, 76, 78 Zagor Extra 117, 123, 131, 144, 147, 148 Očuvanost 5 ili glanc. U zamjenu dajem bilo koji strip sa svojih aukcija... Preferiram razmjenu.
Spisak tvojih stripova i ocuvanost - da ne pretrazujem sve aukcije???
Nemam popisa, nažalost... Imam 350 stripova na aukcijama, svi imaju sliku, pa se može vidjeti očuvanost. Ako ti je problem pregledat, napraviti ću popis onda.
Izvini, ja sam zaboravio ovaj topic, ali pogledacu posle ponedeljka, pa ti javim
Možeš mi poslati slike stripova na mail? Jel' te zanima koji strip sa popisa za zamjenu? Najviše bi mi odgovarala zamjena. Nemam nikoga u Srbiji, tak da bi išlo poštom, ako se dogovorimo.
Pa kaj radim krivo? Popisao sam stripove koje tražim i stripove koje dajem u zamjenu, pa koliko takvih topica ima. Reci kaj je krivo, ja ću to popraviti, nije uopće problem.
Ovo što si dodao da preferiraš zamenu i ponudio stripove sa aukcija je takođe u redu, ali samo se dotle sme ići sa nuđenjem svojih stripova. Kačenje spiskova i linkova svojih stripova nije dozvoljeno, jer za šta nam aukcije služe
Svako dobro i nadam se da ćeš naći stripove koje tražiš
imam dosta stripova koje trazis na prodaji na aukcijama pa ako te zanima eventualna kupnja mozes tamo staviti ponude. Imam sve Zagore, dosta DD a naci ce se i poneki MM. Isto tako i MM Libellus 3,4,5 i 6.
imam dosta stripova koje trazis na prodaji na aukcijama pa ako te zanima eventualna kupnja mozes tamo staviti ponude. Imam sve Zagore, dosta DD a naci ce se i poneki MM. Isto tako i MM Libellus 3,4,5 i 6.
Jesi za kakvu zamjenu? Nudim sve sa svojih aukcija.