Dakle, kao sto i sam naslov kaze, ekipa MAFEST-a dolazi u Banja Luku 13.03.2010 promovisati MAFEST, popricati o svemu i svacemu, ponesto pojesti(tko hoce moze probati banjalucke cevape) a bogami i popiti(valjda nece biti puno laznih kokakolicara)...
Potvrđeno mi je da zasad sigurno dolaze Gaston,Renky,Rocco21... Ima nekoliko njih koji jos trebaju brzo potvrditi dolazak ali ih necu spominjati dok se ne jave...neki moraju curu pitati za dozvolu (valjda nece Kico zamjeriti sto sam i njegov razlog naveo) a neki pitati zenu(Dok Lester i BO) a neki se samo moraju samo odluciti
Bilo bi mi drago da dodju svi stripofili dobre volje koji se zele neoptereceno zabaviti,cuti neke novosti o MaFestu 2010,upoznati Banja Luku turisticki ili samo provjeriti da li je tacna ona prica o broju zena
Uglavnom, za sve detalje koje zelite saznati mozete mi se javiti na mail ponki@blic.net ili na PM
P.S.Naravno, i ovdje mozemo pricati o svemu tome,a ja se nadam da ce se svi koji dodju sjajno zabaviti...
EDIT: spisak onih koji su potvrdili dolazak -Gaston -Renky -Rocco21 -Leopold_IV -Verter -Maza -Feniks -Djukak -Emir Pasanovic -Wiskey -Malicius -Dugapuška -Apachered -Kralja -Kico -Tornadomaster -Kruger -Dcarapo2
spisak onih koji se jos uvijek predomisljaju: -Elldamar -Dveribad -Dok Lester -Nemo
spisak sa imenima onih koji sigurno ne dolaze sa zvanicnim razlogom: -Sawitch: na poslu cita stripove i visi po forumu -Bo: zenin rodjendan -Kit Carson: seminar o padezima
Originally posted by ponki ...neki moraju curu pitati za dozvolu (valjda nece Kico zamjeriti sto sam i njegov razlog naveo)
neće
K'o ukleti jedrenjak u gusti modri mrak uranja kolodvor. O, dobra noć Banja Luko! Ne, ne dolazim, samo prolazim. Nismo se videli dugo...
Da'l to bese cast, sinjel maslinast... Znam ona spava sad i mozda ponekad, predgradjem njenog sna, proseta ludi desetar... Da'l ikad pomisli, uz prozor pokisli il' je sve omeo vetar... Hej, oci, carne ispred kasarne... Njenima nisam bio po volji, vazno im bilo odakle su moji... zasto to smeta sa ovog su sveta, hlebotvorci cestit soj... Njen me je babo uzo na nisan, da'l sam od njinih il' bas i nisam... Sloven sam belac, slobodni strelac, za svaki slucaj, jos uvek samo svoj Autobiografska pesma A moze i ona... Al to vazi za drugi kraj... Te sam noci preplivao Dunav, dubok i strasan... Oprosti, velika reko, al' ja sam morao preko... Dolazim, 100 dukata donosim... I kasmirsku maramu, cudesnih boja... Ponela me pesma (Nevernik), ispricavam se na intermecu
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.