Author |
Topic |
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 02/03/2010 : 09:27:28
|
quote: Originally posted by sawitch
Nije mi jasno kako nije Zagor OP Velika zavera odneo pobedu u kiosk izdanjima... I kako Oci i tama nisu u prvih 5.. Ali 'ajde... Rezultati su totalno van mojih ocekivanja...
Po meni mislim da nije pobijedio jer je to ipak reprint, ljudi su to već čitali. Mislim da je treće mjesto i više nego odličan rezultat! |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 02/03/2010 : 09:34:43
|
quote: Originally posted by Markos
Naravno da sam jako zadovoljan rezultatima sto se tice mojih izdanja, pogotovo mi je drago zbog OHF. Inače, dalo bi se tu raspravljati o smislenosti nekih rezultata i o tome da li ljudi shvaćaju da trebaju glasati na najbolji STRIP, a ne za najbolje/najdraze izdanje ili za sve epizode svog omiljenog junaka. Jer, npr. Sin vjetra je najgori maxi ikad, bilo koji Tex iz redovne serije ove godine je bolji od njega.
Je, tu si u pravu. Mnogi glasaju za najdraže izdanje ili omiljenog junaka i sam sam djelomično tako glasao. Svako ima svoje favorite, to će se teško promijeniti. Ali opet teško je ne glasati za Maxi Mister NO-a ili Maxi Texa, kad se dobije puno stranica stripa za malo novaca. Valjda neki i tako razmišljaju. Sin Vjetra je potpuno nezasluženo u prvih pet i dokazuje sve gore navedeno... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18868 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/03/2010 : 10:35:00
|
naravno Poli da Blindirani vlak nije bolji od Mescalerosa ili Jacka Thandera ali ako več ti serijali nisu mogli pobjediti(jer se sastoje iz po tri nastavka)onda je i Blindirani vlak odličan...samo da je Tex. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/03/2010 : 10:41:12
|
S obzirom koliko ima malo čitatelja Texa naspram Zagora, mogu reći da mi je zaista čudno što je on zasjeo na prvo mjesto. Zagor tek na trećem mjestu! ILi nije bilo nekakvih značajnijih Zagor izdanja ili ljudi stvarno padaju na omjer količina/cijena. (ALi ne kad je u pitanju Mark/Blek reprint)
Za strip albume logičan izbor... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|