Originally posted by King Warrior Zivim u Svici samo iz tog razloga da ovi ovdje upoznaju malo nasu civilizaciju, ljepotu i kulturu. Evo, vec sam nekoliko Svicera naucio kako da motaju pitu...i to oklagijom...ba.
Jašta, evo isto k'o i ja što studiram po Zagrebu da nauče ljepote sarajevskog visokog obrazovanja.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ajde, šta ste se svi sad uskokodakali oko novih moderatora, svima puna usta meda i mlijeka, a čim vas prvi put izbace, već će biti: "Znao sam da nećeš valjati! **** tebe i onoga ko te postavio! Moja baba bi to bolje radila!"
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
zna li se princip rada - hoće li svi biti za sve podforume ili???
Piše ti sve kad odeš na "Forums".
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Ne razumem?? Zasto onda Kingu pise "stripovi.com suradnik" ?
Evo:
Ako pogledaš ovo primjetit ćeš da je King Warrior dodjeljen najgorim podforumima, ali nećemo ništa govoriti - ne želimo da dođe, ne daj Bože, do nekakve svađe među moderatorima ili nešto slično.
Očito Markos nije stigao sve srediti jutros pa je Kingu ostalo to "stripovi.com suradnik".
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Ne razumem?? Zasto onda Kingu pise "stripovi.com suradnik" ?
dobio sam "duplu krunu", titulu moderatora i suradnika. Prije dva mjeseca forumas godine,danas mod + suradnik. Krajem godine cu se kandidovati za predsjednika USA. Dobro, malo kicasto izgleda, ko bi rekao da mi titule u zivotu nisu vazne. Ne radim stvari koje radim zbog njih, vec iz drugih razloga. Neki to primjete i nagrade, u ovom slucaju Markos. Drago mi je, jer to dodje kao potvrda da se primjeti da ono sto covjek radi neko primjeti , ali nisam ni gladan za tim stvarima da bi moralo biti po svaku cijenu.