Evo, na spisku aktivnih clanova vec pet crvenih nickova... za godinu dana ce verovatno biti pet nickova koji nisu moderatori.
Ovaj forum ima po mojoj proceni protok od 1000 i više postova DNEVNO. Najverovatnije i više. Ako neko misli da jedan ili dva moderatora to mogu dnevno da pročitaju i reaguju po potrebi, ja stvarno ne znam gde je tu logika.
Mislim da je pet moderatora primereno za ovoliko članova i postova. Najmanje pet.
Evo, na spisku aktivnih clanova vec pet crvenih nickova... za godinu dana ce verovatno biti pet nickova koji nisu moderatori.
Ovaj forum ima po mojoj proceni protok od 1000 i više postova DNEVNO. Najverovatnije i više. Ako neko misli da jedan ili dva moderatora to mogu dnevno da pročitaju i reaguju po potrebi, ja stvarno ne znam gde je tu logika.
Mislim da je pet moderatora primereno za ovoliko članova i postova. Najmanje pet.
Ili nisi tog mišljenja?
ja mislim da je nas drug colt malo razocaran, jer ocekivanja su ocigledno isla prema njemu
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ili nisi tog mišljenja?
Ja sam striktno protiv nepotizma, partijsko-rodjackih kombinacija i slicno, a vi ste jedan drugom namestili funkcije i sada se baskarite. Da si covek od integriteta, podneo bi momentalno ostavku... bruka.
Ili nisi tog mišljenja?
Ja sam striktno protiv nepotizma, partijsko-rodjackih kombinacija i slicno, a vi ste jedan drugom namestili funkcije i sada se baskarite. Da si covek od integriteta, podneo bi momentalno ostavku... bruka.
Funkcionalan je odabir,zavadjenje strane su zadovoljne.Kraj priche.
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Cestitke izabranim moderatorima i sa moje strane Nadam se da ce veci broj istih doprineti otvaranju i odrzavanju topica koji se bave onim sto je i naslov ovog sajta, u poslednje vreme sve je vise sporednih tema...
Dopustite da izrazim bezgranično zgražanje odabranim moderatorima... već dva dana i tolika prouzrokovane štete što ključanjem topika (treniranje prstića i autoriteta) što tragikomičnim proganjanjem forumašama i opominjanjem da ne "spamaju" i ne započinju priču o jednom te istom, toliko puta do sada rečenom... ironično jer ako ćemo se igrati pojmom "spam" onda možemo reći da je ovaj forum praktički visokokoncentrirani spam i beskonačno ponavljanje unedogled. Već prva dva dana dejstvovanja daju mi na znanje da će sva trojica novopridošlih moderatora biti apsolutna katastrofa, praktički kao i svi moderatori prije njih, a i jednako kao svi oni koji će eventualno doći nakon njih...
Već prva dva dana dejstvovanja daju mi na znanje da će sva trojica novopridošlih moderatora biti apsolutna katastrofa, praktički kao i svi moderatori prije njih, a i jednako kao svi oni koji će eventualno doći nakon njih...
Što da odigram na lotu?
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Već prva dva dana dejstvovanja daju mi na znanje da će sva trojica novopridošlih moderatora biti apsolutna katastrofa, praktički kao i svi moderatori prije njih, a i jednako kao svi oni koji će eventualno doći nakon njih...
Što da odigram na lotu?
Brojeve.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.