Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
dveribad
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/lola2yc7.jpg)
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 02/03/2010 : 13:33:58
|
quote: Originally posted by sawitch
Taj je car.. Rekao coveku da igra 600 eura na Inter, ovaj puk'o, zvao ga sledecu emisiju i Milan mu odgovorio da je utakmica bila namestena i da on pogadja samo realno a ne namesteno.. ![](icon_smile_approve.gif) Iskidao sam se od smeha...
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
radulovic marko
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/blek2.gif)
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 02/03/2010 : 13:48:45
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by radulovic marko
Da li mozemo da angazujemo babe gatare i vidovnjake sta kaze pravilo igre molim odgovor?? Ako jeste ja odoh kod jedne babe u zelezniku koja je vidovita i da je pitam gde je dzoker.A ako nije dozvoljeno, pitanje za glavesine jer mogu da otvorim topic gde ja proricem karte i gatam,i da li mogu da naplacujem gatanje za po jedan blekov glancer????
... ...ma može i pogađanje.Evo tko pogodi u kojem je stripu JOKER KARTA....POKLON?---Evo,znači tko pogodi di je ta karta,a neće ili ne želi ili mu stripovi u ponudi nisu interesantni,itd...dobije na poklon sljedeće;
-KOMPLET BLEKA 1-15 U TVRDIM KORICAMA(Ludens) -KOMPLET MARKA 1-15 U TVRDIM KORICAMA(Ludens) ....Mislim da je to dovoljno,ustvari,može još i komplet Zagora od VESELOG ČETVRTKA 1-20 i monografijuIvice Bednjanca i može još...recimo 10 albuma od Belog puta po mojem izboru!(oko 60 stripova i monografija)! Sad je dovoljno!...samo treba pogodit(šteta što sam zakasnio malo jer su poneki stripovi već izašli,ali možete pogledat istekle aukcije).![](icon_smile_blush.gif)
Svidja mi se onaj termin DI JE KARTA pravi sremacki termin ,evo ja cu prvi moj tip je ZAGOR 828 MAGICNE OCI ,imam osecaj da su to magicne oci bas zbog naslova !!!! |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
Porter
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 02/03/2010 : 15:33:18
|
Joker pogadjam poslije svih zavrsenih aukcija. Nesto u stilu:vidljiviji je od mnogih iako je skriven. Skriven je medju vidljivim i nevidljivim a sa vidljivim i onim kao sto su kao on,ima ih kao prstiju na lijevoj ruci ili nokata na desnoj nozi. |
Edited by - Porter on 02/03/2010 15:45:39 |
|
tronožac
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 02/03/2010 : 16:38:44
|
Hajduk-Split-Slobodna dalmacija-cak extra džoker-karta extra-menja bilo koju kartu,ili broj u nizu(a u ovom kompletu nedostaje jedan broj) zanesoh se kao mudo u kosidbi,mada... |
|
Porter
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 02/03/2010 : 17:32:15
|
quote: Originally posted by tronožac
Hajduk-Split-Slobodna dalmacija-cak extra džoker-karta extra-menja bilo koju kartu,ili broj u nizu(a u ovom kompletu nedostaje jedan broj) zanesoh se kao mudo u kosidbi,mada...
Mogao bih da radis za F.B.I. u odelu za seriska ubistva,tamo se slazu slagalice i tako provale uvek negativca.![](icon_smile.gif) |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
bihac-una
Average Member
![](AvatarUpload/Zlatan Midzic.jpg)
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 02/03/2010 : 17:39:28
|
Covjek je lijepo i jasno napisao i rekao"dobar marketinski potez "ili nesto slicno u opisu aukcije LMS 4(nesjecam se vise tacno),sinoc izisle(moram reci slabo prodate),Trgovini Kol.netreba dzoker jer je sinoc pobjedio na lutriji![](icon_smile.gif)
Znaci ipak je to neka vrsta marketinga kojim se pravi podloga za bolju prodaju.E sad,posto tu ima jako atraktivnih stripova kojima uopste nije potreban marketing i reklama,a ima i onih malo manje ili skoro nikako atraktivnih stripova,kojima je i te kako potrebna reklama da bi se prodavali,ja mislim da je logicno da su te karte bas u takvim stripovima,a cini mi se da ih ima podosta i da su izisli bez ponuda![](icon_smile.gif) E sad, dali je tako ili ne,vidjecemo na kraju.Iako ne bidam stripove,opet imam sansu nesto pobijediti ako moja teorija bude se pokazala tacnom(HC Mark,Blek itd....)lijepo![](icon_smile_tongue.gif) No,vidjecemo....., u svakom slucaju zivio epp(ekonomsko-propagandni program) |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 02/03/2010 : 20:39:11
|
evo i navlakuše Porter hajduk-split-slobodna dalmacija-cak(tzv komplet bez 0)53 kom džoker+ špil=53 mada...
Tebi je ćaća bio pandur?![](icon_smile_big.gif) ....nije ti loša teorija,vidjet ćemo! |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 02/03/2010 : 20:47:46
|
quote: Originally posted by bihac-una
Covjek je lijepo i jasno napisao i rekao"dobar marketinski potez "ili nesto slicno u opisu aukcije LMS 4(nesjecam se vise tacno),sinoc izisle(moram reci slabo prodate),Trgovini Kol.netreba dzoker jer je sinoc pobjedio na lutriji![](icon_smile.gif)
Znaci ipak je to neka vrsta marketinga kojim se pravi podloga za bolju prodaju.E sad,posto tu ima jako atraktivnih stripova kojima uopste nije potreban marketing i reklama,a ima i onih malo manje ili skoro nikako atraktivnih stripova,kojima je i te kako potrebna reklama da bi se prodavali,ja mislim da je logicno da su te karte bas u takvim stripovima,a cini mi se da ih ima podosta i da su izisli bez ponuda![](icon_smile.gif) E sad, dali je tako ili ne,vidjecemo na kraju.Iako ne bidam stripove,opet imam sansu nesto pobijediti ako moja teorija bude se pokazala tacnom(HC Mark,Blek itd....)lijepo![](icon_smile_tongue.gif) No,vidjecemo....., u svakom slucaju zivio epp(ekonomsko-propagandni program)
Čisti marketing uz dozu šaljive strane i zabave.Ustvari,interesantna su razmišljanja pojedinaca. Aukcije su postavljene iz zabave.Možda nekome mogu poslužit da nešto i nauči,a što se tiče prodaje,sasvim ok-čak i iznenađujuće dobro.Kad završe,netko će bit sretan (njih nekolicina).Ukoliko asevi ostanu u neprodanim stripovima,ja ću ipak pronać nekoga tko će stripove dobit besplatno-objasnit ću kome i zašto.![](icon_smile_big.gif) |
|
bihac-una
Average Member
![](AvatarUpload/Zlatan Midzic.jpg)
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 02/03/2010 : 21:01:37
|
quote: Originally posted by bihac-una
Znaci ipak je to neka vrsta marketinga kojim se pravi podloga za bolju prodaju.E sad,posto tu ima jako atraktivnih stripova kojima uopste nije potreban marketing i reklama,a ima i onih malo manje ili skoro nikako atraktivnih stripova,kojima je i te kako potrebna reklama da bi se prodavali,ja mislim da je logicno da su te karte bas u takvim stripovima,a cini mi se da ih ima podosta i da su izisli bez ponuda![](icon_smile.gif) E sad, dali je tako ili ne,vidjecemo na kraju.Iako ne bidam stripove,opet imam sansu nesto pobijediti ako moja teorija bude se pokazala tacnom(HC Mark,Blek itd....)lijepo![](icon_smile_tongue.gif) No,vidjecemo....., u svakom slucaju zivio epp(ekonomsko-propagandni program)
Čisti marketing uz dozu šaljive strane i zabave.Ustvari,interesantna su razmišljanja pojedinaca. Aukcije su postavljene iz zabave.Možda nekome mogu poslužit da nešto i nauči,a što se tiče prodaje,sasvim ok-čak i iznenađujuće dobro.Kad završe,netko će bit sretan (njih nekolicina).Ukoliko asevi ostanu u neprodanim stripovima,ja ću ipak pronać nekoga tko će stripove dobit besplatno-objasnit ću kome i zašto.![](icon_smile_big.gif)
Jedinstveno i neponovljivo. Svaka cast
|
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Posted - 02/03/2010 : 22:07:00
|
evo i navlakuše Porter hajduk-split-slobodna dalmacija-cak(tzv komplet bez 0)53 kom džoker+ špil=53 mada...
Sa ova 2 prijedloga imam jos 3 na koje sumnjam. Dok bi fazon bio da bude nesto sesto,kad bi dveribad bas htjeo da bude zlocast da stavi joker u Lms 4 pa ko ga osvoji da dobije jos jedan ,izbacio sam tu soluciju posto nije zlocko. |
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
|
Damage_brain
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/8078460d361c778ae.jpg)
175 Posts
Member since 30/06/2003 |
Posted - 03/03/2010 : 00:13:42
|
Tebi je ćaća bio pandur?![](icon_smile_big.gif) ....nije ti loša teorija,vidjet ćemo!
ovaj špil ima 40 karata |
|
rgorgiev
Senior Member
![](AvatarUpload/Rudis.jpg)
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
|
kreŠa
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(74).jpg)
Serbia
4786 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40600 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40600 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/03/2010 : 22:46:01
|
quote: Originally posted by kreŠa
Ja glasam da se besplatni stripovi daju najmladjem i najstarijem ![](icon_smile_approve.gif)
Šta će mladima stripovi, oni ionako ne znaju da ih čuvaju!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47418 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/03/2010 : 22:58:43
|
quote: Originally posted by lwood
ja predlažen da se stripovi daju MENI ![](icon_smile_cool.gif)
To bi bilo najbolje!![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_evil.gif) |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47418 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/03/2010 : 23:00:19
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by lwood
ja predlažen da se stripovi daju MENI ![](icon_smile_cool.gif)
To bi bilo najbolje!![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_evil.gif)
drago mi je da se slažemo oko bitnih pitanja ![](icon_smile_big.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
rgorgiev
Senior Member
![](AvatarUpload/Rudis.jpg)
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|