Razumem ja da su nabavne cene manje, ali zašto onda Libellus i stripovi na kvadrat ne prodaju stripove po tako nižim cenama?
Za tebe možemo da uvedemo po 2,5 evra...pa da razumeš
Mene se i ne dotacinje, retko sta kupujem od hrvatskih kiosk izdanja. Samo ne razumem zasto se ljudi zale, kad im je opet strip placaju ispod njegove prave cene (koja je na koricama).
Razumem ja da su nabavne cene manje, ali zašto onda Libellus i stripovi na kvadrat ne prodaju stripove po tako nižim cenama?
Za tebe možemo da uvedemo po 2,5 evra...pa da razumeš
Mene se i ne dotacinje, retko sta kupujem od hrvatskih kiosk izdanja. Samo ne razumem zasto se ljudi zale, kad im je opet strip placaju ispod njegove prave cene (koja je na koricama).
U tom pravcu je i išao moj post... Misim da je ovo čisto Slobina dobra volja(subjektivno mišljenje). Ostalo što ode na gore, tako je kako je. Koliko da voliš nešto i trudiš se, niko nije blesav da radi sa gubitkom. A ko se buni i filozofira neka uzme pa neka proba da radi tako i biće "prezadovoljan" rezultatima...
Podrzavam Slobu, treba podici cene iako ce to udariti po nasem dzepu. I ja se bavim nekom vrstom uvoza i znam akako je to. Cene u Darkwoodu su vise nego OK