E ovo mi sad postaje interesantno druze ... da li se stvarno u stripu oseti toliko nečeg dilan-dog-ovskog ili je to malo od toga sto si ti u toj fazi dilan dog-a ?
Bliži nam se osmi mart, evo od mene jedan poklon za sve pripadnice ženskog pola.
Strip "A kojeg nisam ?" je 6 broj u nizu mojih stripova i predstavlja moj poklon Barbari za rodjendan. Iz tog razloga ona je jedini "interni junak tozinog stripa" u ovo broju.
Voleo bih da pročitate strip i ovde napišete utiske :). Ovaj broj je meni lično ispao interesantan fenomen. Nekim prijateljima sam pokazao strip i nakon čitanja imali su različite poglede na njega. Neki od njih su mi baš bili interesantni. voleo bih da što više vas napise svoj utisak odmah nakon čitanja (na prvu loptu) ako osetite potrebu za tim.
Ovo sam tek sad cidio i cijeli ovaj topik pregledao.
TOZA SVAKA ČAST za rad, za inventivnost. Super to radiš, mogao bi da malo povečaš tiraž. I jedna mala sugestija, ako može: Izbaci bevel sa naslova na naslovnici, već odavno nisu u trendu. Bolje je možda naslov sa diskretnom sjenom. SUPER, SVE ČESTITKE!!!
Ovo sam tek sad cidio i cijeli ovaj topik pregledao.
TOZA SVAKA ČAST za rad, za inventivnost. Super to radiš, mogao bi da malo povečaš tiraž. I jedna mala sugestija, ako može: Izbaci bevel sa naslova na naslovnici, već odavno nisu u trendu. Bolje je možda naslov sa diskretnom sjenom. SUPER, SVE ČESTITKE!!!
druze, hvala ti na podršci. Što se tiče tiraža, ideja je da sve bude u tako ograničenom tiražu da bi jednom u budućnosti svaki primerak vredio papreno mnogo . Na prvom broju sam naslov napravio u tom stilu i u svakom narednom ga prenosio, mada slažem se sa tobom, mogao bih promeniti. Hvala ti jos jednom
Odlicna je. Mozda bi boje zidina trebali biti malo tamnije obzirom da je noc pa makar i sa mesecinom, ali bar uve koje su u senci bi trebale imati tamniju boju, sve ostalo je odlicno
Tozo - svaka čast! Postaješ sve bolji i bolji u stvaranju ovih simpatičnih stripčića.:) Ovo je tvoj ubjedljivo najbolji rad do sada, i izuzetno mi je drago što sam ga pročitao. Pozdrav iz Pljevalja...:)