forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 28/02/2010 : 14:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:
Originally posted by bihac-una

Tu ces ti meni doci,pa cemo dalje na Tour
To je dozivljaj,posebno kad je regata,tu bude po nekoliko hiljada ucesnika regate koja traje mjesec dana, a relacija je duga oko 150 km po tim prekrasnim slapovima

PS:ta slika gdje sam ja i taj veliki slap je granica ,tj.ja sam u Bosni(opstina Bihac),druga strana je Hrvatska(Dveribadova Lika)

Ok, mozemo dogovriti period, ja sam za. Bas bih volio videti to. Posebno lepo izgleda bas to mesto gde si na slici.

Postavicu ja jos slika,ali u drugi topic,onaj gdje su slike gradova,ali ga nemogu naci,neznam gdje je.Znas li ti mozda???
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 28/02/2010 : 18:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Pitaj moderatora.:)

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 01/03/2010 : 16:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Pogledati slike

Dakle identicni stripovi koji imaju razliku u tome sto su se prvisavili prema gore(nije bas lijepo),drugi-blago im coskovi savijeni prema dole(takodje nije perfektno),ali ipak ljepse od ovih sto se savijaju prema gore
E sad me zanima,kako se ti stripovi trebaju sloziti da bi bili kao ovi desni,znaci da se ne savijaju gore ,nego dolje????
Hvala

Edited by - bihac-una on 01/03/2010 18:04:33
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 03/03/2010 : 19:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
@feka

ja sam se definitivno odlucio za tvoju policu.
Samo mi majstor nema vremena da to u skoro vreme uradi, ali bice. Nagrada ide kod tebe. HVALA
Posto si odabrao MV kao mogucu nagradu, posalji mi spisak sta ti od toga fali, pa smislicemo nesto.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/03/2010 : 10:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@feka

Samo mi majstor nema vremena da to u skoro vreme uradi, ali bice. Nagrada ide kod tebe. HVALA
Posto si odabrao MV kao mogucu nagradu, posalji mi spisak sta ti od toga fali, pa smislicemo nesto.

počašćen sam tvojom odlukom odnosno izuzetno mi je drago sto si odabrao moj dizajn
VELIKO HVALA
Nadam se da ces slike objaviti ovdje na forumu ja jedva cekam kad cu je vidjeti

Sto se tice nagrade ( magicni vjetar ) ti znas da to izdaje libellus ja sam tek poceo skupljati i imam brojeve 1,3,4,5,6, knjiga broj 2 bi mi trebala uskoro doci , tako da ti imam prvih sest brojeva ti mozes od toga broja nabaviti ostale brojeve i onoliko koliko ti mislis odnosno koliko me zelis nagraditi
Kada nabavis ja cu ti javiti adresu da mi posaljes .

Jos jednom veliko hvala

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/03/2010 : 10:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
sto se tice boja za tvoju kancelariju sada imam neku guzvu na poslu , nesto sam skontao necu nista govoriti dok to ne uradim . cujemo se

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 04/03/2010 : 15:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:

@feka

počašćen sam tvojom odlukom odnosno izuzetno mi je drago sto si odabrao moj dizajn
VELIKO HVALA
Nadam se da ces slike objaviti ovdje na forumu ja jedva cekam kad cu je vidjeti

Sto se tice nagrade ( magicni vjetar ) ti znas da to izdaje libellus ja sam tek poceo skupljati i imam brojeve 1,3,4,5,6, knjiga broj 2 bi mi trebala uskoro doci , tako da ti imam prvih sest brojeva ti mozes od toga broja nabaviti ostale brojeve i onoliko koliko ti mislis odnosno koliko me zelis nagraditi
Kada nabavis ja cu ti javiti adresu da mi posaljes .

Jos jednom veliko hvala

Hvala i tebi.
Ko sto sam ti vec rekao, majstor nazalost nece moci skoro, ali bice. I meni se zuri, pogotovo sto kancelariji vise nemam uopste mesta gde zgodno poredati stripove. Sve mi je puno.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 04/03/2010 : 15:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

sto se tice boja za tvoju kancelariju sada imam neku guzvu na poslu , nesto sam skontao necu nista govoriti dok to ne uradim . cujemo se

Ne zuri mi se toliko. Sledecih par meseci svakako ne planiram kreciti

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/03/2010 : 16:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ajde poređaj jednom već te stripove, da malo vidimo kako izgledaju?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2010 : 16:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta ce ti isti stripovi??? Vidim da imas duplikata, pa se pitam koji ce ti k.???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 04/03/2010 : 17:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
@sawitch
kako sto ce mu eto vidis sad kad su se neki naduvali i smotali on ima rezervni

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2010 : 17:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hahaha... Pa ne stvarno, nikad nisam voleo da talozim duplikate.. Uvek su me zuljali ovi sto mi ne trebaju...

Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/03/2010 : 17:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Hahaha... Pa ne stvarno, nikad nisam voleo da talozim duplikate.. Uvek su me zuljali ovi sto mi ne trebaju...

ista stvar! zato sad nemam ni jedan koji mi ''ne treba''
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2010 : 17:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Takodje... Svi mi trebaju...

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 04/03/2010 : 18:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote

PS´......nisu duplikati,svaki pripada svom kompletu

A drug Ponki ima pravo..sta da mi se jedan zguzva,a ja nemam drugog??I jos uz to goste dobijem.Kuku meni sramote
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2010 : 18:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha.. Ludaka.. Ja stvarno ne znam kako bi podneo tu sramotu da ti banu iznenada gosti i vide neki strip sa savijenim rubom..

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 04/03/2010 : 18:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Ajde poređaj jednom već te stripove, da malo vidimo kako izgledaju?

Nije do mene
Kad sam cekao toliko da pocnem opet skupljati, cekacu jos malo da poradam kako treba to sto sam skupio. Ali moram da kazem da ce se svi ljubitelji ZS i LMS razocarati. Toga nemam nista - bar necu sloziti tih nekoliko koliko imam. To sam odlucio (kad-tad) da sve odjednom kupim

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 04/03/2010 : 18:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

A drug Ponki ima pravo..sta da mi se jedan zguzva,a ja nemam drugog??I jos uz to goste dobijem.Kuku meni sramote

Koji si ti pozer

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 05/03/2010 : 08:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
UFURAN JE DO BOLA

feka
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 05/03/2010 : 09:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koji si ti pozer

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/03/2010 : 09:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Je li Bihać, skupljaš samo Zagora po nekoliko primeraka istih ili skupljaš još nešto?

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 05/03/2010 : 09:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je li Bihać, skupljaš samo Zagora po nekoliko primeraka istih ili skupljaš još nešto?

Ma on ni Zagora ne skuplja, samo pozira po forumu
Pitaj ga LMs 4 koliko puta vec ima

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/03/2010 : 09:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa vidiš da sam ga to i pitao?

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 05/03/2010 : 10:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa vidiš da sam ga to i pitao?

Ako Elvis stigne, slikace danas jos par stvari pa ce sve ostale baciti u senci

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 05/03/2010 : 10:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
@Rudi

Koji si ti pozer

Dizes mene ovda po forumu samo da ja pocnem o tvojim kolekcijama i peto-duplikatima pisati

E da znas,da necu
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000