cestitke ljudi al moram malo spamat koliko je pametna odluka da se zakljuca ZS 736? Pa tek sad ce se otvarati topic za topicom o banovanju tog i tog clana itd itd, mozda su se strasti malo uzburkale na tom topicu ali bi se isto tako brzo smirile...
cestitke ljudi al moram malo spamat koliko je pametna odluka da se zakljuca ZS 736? Pa tek sad ce se otvarati topic za topicom o banovanju tog i tog clana itd itd, mozda su se strasti malo uzburkale na tom topicu ali bi se isto tako brzo smirile...
Nista se ti ne brini zbog toga. Ja sam ga zakljucao, ja cu ga i otkljucati.
i zasto bi se otvarali topici o banovanju nekog clana?? Gde pise da moderator mora da obrazlozi svoju odluku (iako je on skoro uvek obrazlozi pri banovanju clana, na topicu gde je prekrsaj nacinjen)?
Dobronamjerni savjet. Dobro bi bilo da se ponovo otvori kad se strasti malo smire. Nisam ni spominjao da moderator mora da obrazlozi svoju odluku, vec da bi neko od clanova pri svom povratku mogao da se dodatno zali pokrecuci topic, ili neko od clanova da objavi topic o ''nepravda ucinjena tom i tom''
ako se neki topic zakljucao a u njemu je bilo normalnih i nenormalnih tema, da li postoji mogucnost da se otvori novi topic kako bi se normalne teme nastavile nismo mi neki krivi sto je bilo i nenormalnih tema i konverzacija
Ma ne vidim prijatelju Samo mi se učinilo da bi pod maskom "novih" tema isplivale "stare" Ali dobro, očito griješim. Slobodno nastavi rasprave o veselom četvrtku i cijenama na odgovarajućim topicima koji već postoje, pa nema potrebe za otvaranjem novih
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero