forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 crteži strip fanova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 02/03/2010 : 14:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/03/2010 : 15:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ima li nesto od prve table sa Zagorom?
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 02/03/2010 : 15:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Ima li nesto od prve table sa Zagorom?

Radi se pomalo, jos malo pa cu finisirati table
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 02/03/2010 : 22:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Nešto ne valja sa slikom u wollandovom postu! Ne otvara se...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 02/03/2010 : 23:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Nešto ne valja sa slikom u wollandovom postu! Ne otvara se...

Ma ja je vidim, ali mi se desava da ne mogu vidim neke druge. Objasnjavali to ljudi koji se razumeju u to, ali ti ja bas i nisam od tu sortu.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/03/2010 : 00:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Proveri opcije koje se ticu kesiranja slika... sve zavisi koji browser koristis
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 03/03/2010 : 00:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by Simao

Odličan vukodlak, Wolland. Stvarno strašan.
A sad, da malo skrenemo temu na zgodnije zverke ;)

Gdje vi pronalazite motivaciju...

Kao stari ljubitelj Hard rocka,gledajuci ovaj crtez setih se omota nekih albuma grupe "Uriah Heep",recimo "Fallen angel"...Slicnost je dosta velika!!

Ako cemo pravo, bas i ne lici... Bice da je ljubitelj Hard rocka previse STARI

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 03/03/2010 : 10:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

quote:

quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by Simao

Odličan vukodlak, Wolland. Stvarno strašan.
A sad, da malo skrenemo temu na zgodnije zverke ;)

Gdje vi pronalazite motivaciju...

Kao stari ljubitelj Hard rocka,gledajuci ovaj crtez setih se omota nekih albuma grupe "Uriah Heep",recimo "Fallen angel"...Slicnost je dosta velika!!

Ako cemo pravo, bas i ne lici... Bice da je ljubitelj Hard rocka previse STARI

Cat Claw,mislim da smo tu negde,ispisnici (verovatno sam malo mladji)...Crtez nije isti,ali inspiracija verovatno potice odande...Pozdrav od Pravednog iz Beceja!!!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 03/03/2010 : 10:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@pravedni
Tu smo negde po godinama, 8 manje-vise...
A tih Red Sondzi imas kolko volis. Cak sam i ja napravio pre 30 godina jednu takvu za ''Nema kraja''.
Autoru i nije za zameriti, jer, kako nacrtati Sondzu ako ne s macem ili sekircinom?.
Steta sto se suvise zaneo njenim telom pa je sekiru skarabudzio. Da, i lice je premalo, cak i za Marvelove standarde. Svidja mi se potez.
Vidi se vestina. Poznavanje anatomije je samo odokativno, bez pravog znanja.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 03/03/2010 : 10:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

@pravedni
Tu smo negde po godinama, 8 manje-vise...
A tih Red Sondzi imas kolko volis. Cak sam i ja napravio pre 30 godina jednu takvu za ''Nema kraja''.
Autoru i nije za zameriti, jer, kako nacrtati Sondzu ako ne s macem ili sekircinom?.
Steta sto se suvise zaneo njenim telom pa je sekiru skarabudzio. Da, i lice je premalo, cak i za Marvelove standarde. Svidja mi se potez.
Vidi se vestina. Poznavanje anatomije je samo odokativno, bez pravog znanja.

Cat Claw,kad vec diskutujemo o omotima rock albuma - ko je autor omota za prvi album NS grupe "Griva"? Ako me secanje ne vara,tu se nalazi Konan u krupnom planu? Imas li ti nesto sa tim?
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 03/03/2010 : 11:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
Evo nesto moje
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 03/03/2010 : 14:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cat Claw,kad vec diskutujemo o omotima rock albuma - ko je autor omota za prvi album NS grupe "Griva"? Ako me secanje ne vara,tu se nalazi Konan u krupnom planu? Imas li ti nesto sa tim?

Omot prvog albuma Grive je kolaz Konana (mislim da je Jusko) i Pepe Gonzalesove Vampirele. Dizajnirao je Toza Tomic, urednik Stripoteke.
http://balkan-metal.blogspot.com/2009_09_01_archive.html

Omot za drugi album sam radio ja, ali album nije nikad izasao
Kasnije je ta ilustracija iskoriscena za CD projekt Djordja Letica ''Armageddon''
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 04/03/2010 : 00:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolland

Evo nesto moje

Pa, ovo je vec mnogo bolje od onog Cagor zaludjivanja
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/03/2010 : 07:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Omot prvog albuma Grive je kolaz Konana (mislim da je Jusko) i Pepe Gonzalesove Vampirele. Dizajnirao je Toza Tomic, urednik Stripoteke.
http://balkan-metal.blogspot.com/2009_09_01_archive.html

Omot za drugi album sam radio ja, ali album nije nikad izasao
Kasnije je ta ilustracija iskoriscena za CD projekt Djordja Letica ''Armageddon''

Hvala na iscrpnom objasnjenju,Cat Claw!!!
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 04/03/2010 : 09:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo nesto moje

U pravu si, ali Zagi me bas opusta i dobro se zezam.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/03/2010 : 09:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Evo nesto moje

Dobar rad,Wolland! Vec petnaest godina se druzim sa akademskim slikarima (i ponekim autodidaktom) i umem da prepoznam kvalitetno delo. Samo napred!
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 04/03/2010 : 10:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Evo nesto moje

Dobar rad,Wolland! Vec petnaest godina se druzim sa akademskim slikarima (i ponekim autodidaktom) i umem da prepoznam kvalitetno delo. Samo napred!

Zahvaljujem.
Original je bolji jer skener ubije raznolikost sive i laviranog tusa koja je ovdje jako bitna.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 05/03/2010 : 00:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote

[/quote]
[/quote]

Verujem, ali zar ne bi bilo korisnije da tim stilom kojim si radio mocvaru uradis neki svoj strip? Imas puno mladih dobrih scenarista kojima trebaju takvi kao ti. Ako ti je vec do zezanja, zezaj se kvalitetno. Ovo Zagorovanje te bas nikud ne vodi. Nekoliko okorelih Zagormana koji te tapsu po ramenu kada uspesno skines neku Ferijevu neispravnu facu ne treba da ti bude motiv. Ako vec volis Ferija, niko ti ne zabranjuje da spojis njegove manire sa tvojim stilom.
Preporucujem ti da procitas par epizoda Springvila i da pokusas sa kracim efektnim pricama.
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 05/03/2010 : 08:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/quote]

Verujem, ali zar ne bi bilo korisnije da tim stilom kojim si radio mocvaru uradis neki svoj strip? Imas puno mladih dobrih scenarista kojima trebaju takvi kao ti. Ako ti je vec do zezanja, zezaj se kvalitetno. Ovo Zagorovanje te bas nikud ne vodi. Nekoliko okorelih Zagormana koji te tapsu po ramenu kada uspesno skines neku Ferijevu neispravnu facu ne treba da ti bude motiv. Ako vec volis Ferija, niko ti ne zabranjuje da spojis njegove manire sa tvojim stilom.
Preporucujem ti da procitas par epizoda Springvila i da pokusas sa kracim efektnim pricama.
[/quote]

Hvala, zadovoljstvo mi je biti komentarisan od tako iskusnog strip autora.Vec sam napisao nesto slicno u prvim postovima, ali ponovicu.
Daleko od toga da mi je Ferri uzor u pravom smislu.Ako bi pravili ljestvicu, on bi bio negdje osma liga crtaca.Ja karijeru strip crtaca, a posebno slikara vec gradim u nekom drugom pravcu.Ali Zagor je za mene nesto drugo sto nema veze sa priznanjima na forumu.Sasvim slucajno sam se vratio u godine kada sam pocinjao crtati i citati stripove i bio sam srecan.To je islo malo po malo i postajalo sve ozbiljnije dok iz SBE nisu zatrazili da uradim probne table.Odlucio sam da prihvatim izazov pa cemo da vidimo...mada , priznajem da polako vec gubim zivce
Sto se tice ovog stripa on je jedna od sest kratkih prica pod nazivom
"Snovi" i svaka je uradjena drugom tehnikom ,prilagodjenoj samoj estetici price.

Edited by - wolland on 05/03/2010 08:07:46
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/03/2010 : 13:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bravo wollande
da imam tvoj talenat, i ja bih radije radio Zagora i ispunio djecacki/zivotni san , nego za par euro vise Spider-Mana i co., gdje covjek ionako prodje neprimjeceno medju masom crtaca.Imas relane sanse da postanes nova ikona zagorovog serijala i pravi Ferrijev nasljednik.
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 05/03/2010 : 13:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Bravo wollande
da imam tvoj talenat, i ja bih radije radio Zagora i ispunio djecacki/zivotni san , nego za par euro vise Spider-Mana i co., gdje covjek ionako prodje neprimjeceno medju masom crtaca.Imas relane sanse da postanes nova ikona zagorovog serijala i pravi Ferrijev nasljednik.

Hvala, Zagor i Darkwood su za mene vise od stripa. Lakse je naci bezbroj mana, kada bi ih trazili ,nego se namjerno infantilizirati i gledati ocima djeteta.
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 05/03/2010 : 13:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bravo wollande

a kako onda protumaciti ovu izjavu wolanda u postu iznad: "Daleko od toga da mi je Ferri uzor u pravom smislu.Ako bi pravili ljestvicu, on bi bio negdje osma liga crtaca."
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 05/03/2010 : 14:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Checee

quote:

Bravo wollande

a kako onda protumaciti ovu izjavu wolanda u postu iznad: "Daleko od toga da mi je Ferri uzor u pravom smislu.Ako bi pravili ljestvicu, on bi bio negdje osma liga crtaca."

Ja Zagora ne ocjenjujem znanjem i razumom nego srcem.Kao klinac sam slusao neke grupe koje su mi sada smesne, ali zasluzuju postovanje jer su obelezile i uticale na taj period zivota.Isto je sa Ferrijem.
Ako ga uporedimo sa Brecciom,Bernetom, Moebiusom, Bilalom, Mckeanom.... sve je jasno.Da ne postujem Ferrija, ne bih crtao slicno njemu.Nadam se da sam pojasnio svoj stav.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 05/03/2010 : 15:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja Zagora ne ocjenjujem znanjem i razumom nego srcem.Kao klinac sam slusao neke grupe koje su mi sada smesne, ali zasluzuju postovanje jer su obelezile i uticale na taj period zivota.Isto je sa Ferrijem.
Ako ga uporedimo sa Brecciom,Bernetom, Moebiusom, Bilalom, Mckeanom.... sve je jasno.Da ne postujem Ferrija, ne bih crtao slicno njemu.Nadam se da sam pojasnio svoj stav.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 05/03/2010 : 16:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Zaista je zanimljiv enorman broj ljudi kojima smeta, u pravom smislu te reci, Zagor i popularnost koju ima na ovim prostorima, i naravno, u Italiji. Kad god je potrebno da se, iz bilo kog razloga, govori o propustima crtaca, manama njihovih radova, da se to isto radi sa scenaristima, pronalaze nelogicnosti u pricama,... nekako se spontano i brzo dodje do Zagora! Retko kada se, usudio bih se da kazem i nikada, govori o polupismenim scenaristima i crtacima s one strane okeana, pa i u Evropi- valjda zato sto stripova o Zagoru ima u svakom drugom ili trecem domu na prostoru ex-Yu! A da meni nije jasno zasto! Niti mi je jasno kako se sa tolikim manama odrzava pola veka! I pored svega sto mi nije jasno, ipak bih se usudio da preporucim svima onima koji ne pronalaze intelektualnu i umetnicku satisfakciju u serijalu o Zagoru, istu potraze na drugom mestu, a da sve one koji, poput Borisa, moje malenkosti i hiljade drugih fanova uzivaju u infantilnom pogledu na istoriju Divljeg Zapada, i onoj neuhvatljivoj magicno-romanticnoj komponenti sage o pravedniku iz Darkvuda, ostave da to i dalje cinimo.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000