Author |
Topic |
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/03/2010 : 00:14:59
|
quote: Originally posted by DeeCay
The Fourth Kind 2009. Režija: Olatunde Osunsanmi, GLume: Milla Jovovich, Elias Koteas, Will Patton
Kombinacija Twin Peaksa i Blair WItch projecta, za trunku realnije i zanimljivije (od Blaira mislim). Uz obilje rupa u priči vezano uz otmice, mislim da film postiže pravu atmosferu straha, s jedne strane možda zato jer izgleda kao da je priča iz stvarnog života. Raspoloženje splasne kad malo prosurfaš i otkriješ da zaista nije ništa istina vezano uz priču i aljaskanski gradić. Eto. Spreman se pogledati i drugi njegov filma Smokin' Aces 2: Assasins Ball, pa da vidimo kako se snašao u action žanru...
Jako glup film. |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16400 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 04/03/2010 : 00:27:00
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by weljko94
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by weljko94
Chekam da skinem Quo Vadis pa cu da stavim i ovo da se skida. Thx
Skidas originalnu verziju?? Extra je ona, odlican film
Ne razumem pitanje. DVDRip skidam...
Pita te koju verziju filma skidaš, jer je originalni roman nekoliko puta adaptiran. Npr. imaš američki film iz 1951., talijansku mini-seriju iz 1985. i poljski film/mini-seriju iz 2001.
Da, upravo to. Verzija iz '51 je klasik, odlican film. Ove ostale nisam hteo da gledam, da ne kvarim utisak. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 04/03/2010 : 08:30:39
|
Peter Ustinov je jedan od meni najdražih glumaca, a njegova izvedba Nerona je g-e-n-i-j-a-l-n-a. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/03/2010 : 14:35:57
|
Ninja Assassin (2009) Warner Bros
Redatelj: James McTeigue Writers (WGA): Matthew Sand (screenplay) and J. Michael Straczynski (screenplay) Producenti: Wachowski bros, Joel Silver
Uz tolika "zvučnija" imena i Warner Bros studija stvarno ne bih rekao da može proizaći tako bezvezan film... Ninja ubojica, treniran odmalena u gildu ubojica od strane sadističkog ninje, u današnjem vremenu pokušava spasiti sebe i mladu agenticu od istih. Scenarij stvarno debilan s toliko logičkih rupa da nisam mogao vjerovati da su gorespomenuti uopće potpisali film. Akcijske scene su režirane odlično, to se mora priznati, ali sve ostalo... Bljak! I da, ovaj momak, ninja dobrica je korejski pop star Rain!
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 04/03/2010 14:38:23 |
|
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38076 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/03/2010 : 23:01:01
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ninja Assassin (2009) Warner Bros
Redatelj: James McTeigue Writers (WGA): Matthew Sand (screenplay) and J. Michael Straczynski (screenplay) Producenti: Wachowski bros, Joel Silver
Uz tolika "zvučnija" imena i Warner Bros studija stvarno ne bih rekao da može proizaći tako bezvezan film... Ninja ubojica, treniran odmalena u gildu ubojica od strane sadističkog ninje, u današnjem vremenu pokušava spasiti sebe i mladu agenticu od istih. Scenarij stvarno debilan s toliko logičkih rupa da nisam mogao vjerovati da su gorespomenuti uopće potpisali film. Akcijske scene su režirane odlično, to se mora priznati, ali sve ostalo... Bljak! I da, ovaj momak, ninja dobrica je korejski pop star Rain!
A maloprije sam gledao torrent i mislio se da li da skinem. Hvala sto si mi rijesio dvojbu. |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 05/03/2010 : 17:09:30
|
Seazon of the witch
Dobri stari Nicholas Cage je u govnima do guse . Duzan je ama bas svakome i to ne bas male svote , zivot mu je parodija na zivot i nista ne ide u njegovom smjeru. Ruku na srce , znam da nikad nije bio veliki glumac i da je mnogo uloga dobio samo zato sto je u rodu velikoga francis ford coppole..pa opet imao je stvarno svojih trenutaka koji ce ga ostaviti u sjecanjima filmofila . Novi film..
http://www.youtube.com/watch?v=9Af1nVlsMX0 |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/03/2010 : 17:31:29
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ruku na srce , znam da nikad nije bio veliki glumac i da je mnogo uloga dobio samo zato sto je u rodu velikoga francis ford coppole
Valja li sta ovaj novi film, je li barem gledljiv? Vidim da je nabavio novu periku. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 05/03/2010 : 17:50:13
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ruku na srce , znam da nikad nije bio veliki glumac i da je mnogo uloga dobio samo zato sto je u rodu velikoga francis ford coppole
Valja li sta ovaj novi film, je li barem gledljiv? Vidim da je nabavio novu periku.
Izgleda da ce opet biti pusiona..ali da se pogledati uz par piva i kokice . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 05/03/2010 : 18:00:33
|
The Fourth Kind - ovo vam je, kako bi amerikanci rekli, "just a gimmick", i to nenamjerno smiješan + sa (pre)lošom glumačkom postavom (koju predvodi Mila Jovovič, kojoj bi zakonom trebalo zabraniti da glumi, jer uvijek ispadne katastrofalna). A da ne govorim kako reference na sumeriju i sumerski jezik zbunjuju i ostaju nepoznanice svima onima koji se nikada nisu bavili likovima tipa Deniken ili Zacharia Sitchinom. Posrano. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 05/03/2010 : 18:15:40
|
postao sam alergican na naslove u filmovima koji pocinju sa brojkama. Mislio sam da je to vec 2-3 godine ispalo iz mode. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/03/2010 : 10:54:27
|
Nastavimo sa pokusajima Nicholas Cage da se u velikom stilu vrati na veliko platno . Film nije woow, nije niti odlican, ali je gledljiv i sasvim solidan.
Bad Lieutenant
Vrlo je znacajno napomenuti da je ovdje reziju vodio kontroverzni Werner Herzog sto je film i ucinilo posebnim..jos jedna prica o iizmucenoj ljudskoj dusi servirana cinjenicno i hladno .
http://www.youtube.com/watch?v=o-GpX3TTvrE |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 06/03/2010 : 18:15:17
|
Descent : Part 2
Još je jedan poznati i hvaljeni horror dobio svoj nastavak... i to sasvim dobar. Povratak u špilju, među bića noći, kroz mrak, strah, lov, survival, i par razjašnjenih emocija i sukoba iz prvog dijela. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/03/2010 : 21:17:53
|
quote: Originally posted by kiky
Još je jedan poznati i hvaljeni horror dobio svoj nastavak... i to sasvim dobar. Povratak u špilju, među bića noći, kroz mrak, strah, lov, survival, i par razjašnjenih emocija i sukoba iz prvog dijela.
meni više pari ko neka komedija.baren po ovoj slici |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 06/03/2010 : 21:36:04
|
Nastavimo sa pokusajima Nicholas Cage da se u velikom stilu vrati na veliko platno . Film nije woow, nije niti odlican, ali je gledljiv i sasvim solidan.
Bad Lieutenant
Vrlo je znacajno napomenuti da je ovdje reziju vodio kontroverzni Werner Herzog sto je film i ucinilo posebnim..jos jedna prica o iizmucenoj ljudskoj dusi servirana cinjenicno i hladno .
http://www.youtube.com/watch?v=o-GpX3TTvrE
usuđejem se tvrditi da je ovaj film bolji od originala, abelu i harveyu usprkos! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38076 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 07/03/2010 : 14:05:16
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by kiky
Još je jedan poznati i hvaljeni horror dobio svoj nastavak... i to sasvim dobar. Povratak u špilju, među bića noći, kroz mrak, strah, lov, survival, i par razjašnjenih emocija i sukoba iz prvog dijela.
meni više pari ko neka komedija.baren po ovoj slici
scary movie 27
Prvi dio je izuzetno dobar. pogledao sam trailer drugog i imam utisak da je skoro ista prica. Bilo bi bolje da je neka nova ideja Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Jjh1uL-RzMU |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16400 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38076 Posts
Posted - 09/03/2010 : 12:36:58
|
quote: Originally posted by supermark
jel tko gledao Bitch slap (2009)? osim rommela
Zasto pitas? Gledao je sigurno dr, ali to vec znas.
Ja sam jucer pogledao ovoga Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965)
i sumnjam da bi Bitch Slap mogao biti bolji nego original... ali mozda se nasmejem. Pogledat cu ovih dana vjerovatno. Ovaj FPKK je cista trash klasika.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/03/2010 : 14:36:08
|
quote: Originally posted by King Warrior Prvi dio je izuzetno dobar. pogledao sam trailer drugog i imam utisak da je skoro ista prica. Bilo bi bolje da je neka nova ideja Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Jjh1uL-RzMU
"Ending" prvog dijela mi se posebno svidio... No tu čaroliju razbio je nastavak, budući da se direktno nastavlja. Prema reakcijama komentatora na imdb-u dvojka je samo repeticija prvog, što opet ukazuje na to da je ovo slasher sa sličnim iteracijama na temu s bezbrojnim sequelima (no možda i nije tako strašno, treba prvo pogledati). Skinuo ga prekjučer, samo još nema niti eng titlova, a eto ljepše mi je gledati dok su barem neki titlovi. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|