Marko mi je juce dao adresu za neko placanje nije ni svestan koliko je pogresio,pocionjem da razmisljam o kriminalnim radnjama,(naravno da se zezam ) ONO JE FANTASTICNO svaka mu cast ono je tako lepo a ujedno za neke i tuzno.
Nije bas na svim.Uleti neki dvd koji se ne moze ocitati, ili tako nesto, ali to je mozda na 1000 dvd-ova 10-ak. Posto sam ispocetka snimao na svakakve dvd-ove, pa prebacio se samo na Verbatim, sto znaci da sam ih 2 puta presnimavao i na kvalitetnim medijima su, pa nisam imao nekih vecih problema (bar ne za sad)
nije dobro ovako drzati diskove na duze staze. Zato sto imaju slojeve koji se sabijaju dejstvom gravitacije. tako da bi morao da ih drzis kao knjige da bi to izbegao.
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste
I to sam pokusavao na puno nacina, ali nemoguce je naci nacin kako ih drzati.To se moze sve dok je mala kolicina, ali cim se ode na vece belaj.Prvo sam radio i s omotima i slikom na sebi, pa kad sam izasao par hiljada nisam imao prostora, pa sam probao one torbice od dvd-ova, pa sam skontao da su katastrofa jer kad se napuni torbica i kad se zatvori zbiju se diskovi i mnogi iskrive. Ovaj nacin po meni je relativno dobar.Ima dvd-ova koji su tu 5-6 godina i vise i nemam nikakvih probema da ih snimimm, sto znaci da nije toliko lose, ali sad sam svakako presao na hdd, pa to je ipak najbolji nacin, samo dok se sve prebaci.
Ovisi o proizvođaču i pogotovo ako su kompjuterske pržilice sa tristamilionaputa ubrzanjem snimalja. Ali da, već nakon 6-7 godina mogu se očekivati problemi.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Usput evo kako katalozi izgledaju.Katalog skeniranih stripova i mp3-ca tek pravim, a filmovi, serije i ostalo je vec uredjeno i sredjeno, samo sto ne stizem sve ubaciti, pa kad imam vremena ubacujem.
Trudio sam se da ubacim sto vise podataka o filmu (glumci, redatelj,godina, zanr ima li menu, koji ima zvuk ...)