forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 09/03/2010 : 13:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:
Originally posted by Renky

[quote]Originally posted by bihac-una

A zašto ove flekane držiš u vrećicama? Sad su ionako flekani!

Na desnoj strani mu ni vrecice nisu dobrog kvaliteta, ali levo je prava stvar

Bravo Rudi druze moj,imas pravo,stripovi na desnoj strani su onakvi kakvi sam ih i dobio,znaci nisu stigli bili na red da se to dotjera po PS(znaci kako "mora"biti)

Ma skontao sam ja da ti ne ostavljas nista slucajnosti
Salu na stranu, stvarno ostavljas utisam sredzenog momka. TOP

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 09/03/2010 : 16:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Bravo Rudi druze moj,imas pravo,stripovi na desnoj strani su onakvi kakvi sam ih i dobio,znaci nisu stigli bili na red da se to dotjera po PS(znaci kako "mora"biti)

Danke Schön
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 09/03/2010 : 17:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Danke Schön

nichts zu danken, samo pricam ono sto sam skonta.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/03/2010 : 18:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
sredzenog

đ = dj

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 09/03/2010 : 19:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
sredzenog

đ = dj

Nemoj bre da mi spamujes po topicu
E jbg, kod nas u Makedoniji kriza, pa nema sva slova, ali znas kako je, kod nas nista nije upjelo, pa nece ni kriza.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/03/2010 : 22:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Čuj, to ja iz dobre namjere.

Kako možeš imati policu kojoj težiš sređenu ( ili ti ga sredjenu ) ako napišeš dž. To onda nije sređena polica.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 09/03/2010 : 22:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čuj, to ja iz dobre namjere.

Kako možeš imati policu kojoj težiš sređenu ( ili ti ga sredjenu ) ako napišeš dž. To onda nije sređena polica.

Ok, onda glasam za sređenu policu.

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/03/2010 : 23:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Moj savjet za sigurnost stripova . Staklo je uglavnom uvijek hladno , što stripovoma onemogućuje da postaju valoviti(barem kiosk izdanjima) i ne skuplja se prašina unutar vitrine

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 09/03/2010 23:48:12
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/03/2010 : 00:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ček! Kad ih hoćeš pročitati moraš prilagoditi temperaturu ili što???

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 10/03/2010 : 08:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
stavimo ih u frizider

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 10/03/2010 : 08:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
pored piva da su na ruku

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/03/2010 : 09:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
@feka

bas samo o tome razmisljao ovih dana, ali mislim da se staklo uopste ne bi uklopilo u ovu tvoju policu. Ili???

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 10/03/2010 : 10:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
nisam te razumio , kako ?
Da li mislis da police budu od stakla ili druga varijanta da polica bude vitrina sa vratima od stakla .

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/03/2010 : 10:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
ne, ne. Police da budu od drveta, ko sto sam i na samom pocetku planirao, a da im se stave neka staklena vrata ili sl. Ali meni slino ta varijanta mi izgleda malo smesna. Ne znam sta ti ko strucno lice mislis na ovome??

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 10/03/2010 : 11:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
posto je polica u obliku polukruga vrata bi bila razlicitih velicina , nije ni meni nesto ta ideja .
Polica je modernog dizajna i kada bi se na nju stavila vrata od stakla izgubila bi na originalnosti , pretvorila bi se u neku starinsku vitrinu .

Jedino da vrata stavljas od stakla bez okova duzine i visine ko jedna polica . Razumijes ...

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/03/2010 : 11:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

posto je polica u obliku polukruga vrata bi bila razlicitih velicina , nije ni meni nesto ta ideja .
Polica je modernog dizajna i kada bi se na nju stavila vrata od stakla izgubila bi na originalnosti , pretvorila bi se u neku starinsku vitrinu .

Jedino da vrata stavljas od stakla bez okova duzine i visine ko jedna polica . Razumijes ...

Drago mi je da i ti tako mislis. Ostaje bez stakla

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 10/03/2010 : 12:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo volim cuti

Nego kada ce biti gotova ta polica da mi je vise zraknuti

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/03/2010 : 13:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo volim cuti

Nego kada ce biti gotova ta polica da mi je vise zraknuti

Ma upravo dolazim od majtsora, covek ovog meseca nema dovoljno posla, pa otpustio sve radnike (pratio ih na odmor), pa kaze da ce pocetkom sledeceg meseca poceti raditi, ali meni se vise ne ceka i ako danas ne nadze drugu varijantu sutra idem u drugu firmu. I meni je vise......
Jer nemam vise mesta gde da skladiram sve ono sto sam uzeao, a hteo bih iskoro i jos nesto, sledece je komplet M.Noa ili Texa, jasno od LL.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 10/03/2010 : 13:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
i meni je dokundisalo da to vise zraknem ljudi moji

feka
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 10/03/2010 : 17:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
ali meni se vise ne ceka i ako danas ne nadze drugu varijantu sutra idem u drugu firmu. I meni je vise......

makedonče i ovde treba dj

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 10/03/2010 17:02:01
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/03/2010 : 17:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:
ali meni se vise ne ceka i ako danas ne nadze drugu varijantu sutra idem u drugu firmu. I meni je vise......

makedonče i ovde treba dj

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/03/2010 : 18:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

pored piva da su na ruku

A onda bi tako izgubili svoj miris od tiska

Go kneel and weep
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 12/03/2010 : 08:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

pored piva da su na ruku

A onda bi tako izgubili svoj miris od tiska

feka
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2010 : 09:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
'ajde poredjaj vise te stripove!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 12/03/2010 : 09:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

'ajde poredjaj vise te stripove!!!

Ma nisi video sta sam gore napisao - majstor mi ne radi. Ali bice, danas cu da vidim sa drugom firmom, a nisam ni vise siguran da tamo moze sve da stane

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000