Baš sam čita danas... Moglo bi bit zanimljivo, bar po nazivima pisama. Nadan se da neće bit previše sličan AMOLAD-u, nije mi baš dobro sija...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja sam video neke nazive pesama, ali nisam siguran da li su pravi.
1. Beyond The Eyes Can See - 4:17 2. Where No Man Has Gone Before - 5:52 3. Higher And Faster - 7:34 4. The Antagonist - 6:07 5. Longing For Heaven - 6:58 6. Murky Space Race - 7:36 7. Catastrophe Of A Thousand Light Years - 8:29 8. The Final Frontier - 14:09
Trenutno slusham Disturbed. Ali omiljeni su mi Sabaton. Btw kupio sam majicu SOAD-a :O :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Trazhim pesmu vec neko vreme. Secam se spota: Kao neki decko prevari ribu. I ona besna upada u hotelsku sobu valjda njegovu. I poliva ga "kao" benzinom. I zapali sibicu. I da ga zapali, a ono voda ustvari. I tu je kraj spota.
Mislim da je Bullet for My Valentine ali nisam siguran. Neko zna?
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Trazhim pesmu vec neko vreme. Secam se spota: Kao neki decko prevari ribu. I ona besna upada u hotelsku sobu valjda njegovu. I poliva ga "kao" benzinom. I zapali sibicu. I da ga zapali, a ono voda ustvari. I tu je kraj spota.
Mislim da je Bullet for My Valentine ali nisam siguran. Neko zna?
Bullet for my Valentine-Tears don't fall,dobar je spot
E jeste, ta je pesma.. Josh mi drugarica rekla to ali meni ispadao neki spot sa vudu lutkom i neke gluposti :D Hvala ;)
Pre 2 dana se zaustavili kod nas Suffocation. Opet prezivjeo intenzivni udar. Majko mila, godinama postajaju samo sve bolji i bolji uzivo! Ni 20 godina jih nije usporilo. Sto se DM scene tice, sigurno jedan od daleko naboljih bendova uzivo.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Odlični bendovi ove godine i kod vas u Srbiji, stvarno bi volija vidit i Mayhem i Faith No More. Al eto, tu mi je bolji izbor ipak idem zasad na Metallicu, Megadeth, Blaze Bayley, a dogodine bi moga skoknit do Ljubljane na Amorphis!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Nisam vidija da si pita, al evo Bardho ti je odgovorija Nije daleko od centra, dosta brzo se dođe, dođeš li npr. vlakom u Zagreb, mislim da možeš od željezničkog kolodvora izravno autobusom za 10ak minuta stić do hipodroma Kad su Rolling Stonesi mogli svirat tamo, može i Metallica, ogroman prostor.
I drugi put Mislim, ja živin u Zagrebu tek od nedavno (studiran tu), pa će ti neko iz Zg-a garant bolje objasnit, al eto
Mada, znam jednu devojku u Zagrebu, pa cu pitati i nju, ali kad se vec spominje Metallica, da pitam i ovde A i super sto je blizu, valjda cu se stici da se malo prosetam po gradu