forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 21:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by wesskowaz

Sve to stoji, ali nije VC kriv sto su plate zamrznute. Ko je kriv? Ta tema vec zalazi u politiku i ne vredi raspravljati.
Evro svakim danom skaci i cene moraju skakati.
Zao mi je zbog poskupljenja, ali placamo cenu katastrofalne ekonomske situacije u zemlji.

v.c nema prava da dize cene,iz jednostavnog razloga jer nisu poboljsali kvalitet(otisak)a zele i dalje da zaradjuju.ja sam trunka u plastu koji vecito sere,ali se nedam da placam ono sto nije odstampano kako treba.verovatno ce poskociti i hrvatska izdanja,ali je izbor na kvalitetu,a kad se uradi izdanje kako treba,sibaj cene,pa ko izdrzi,kupice.

U potpunosti si u pravu,da su poboljsali izdanje ja se prvi ne bi bunio.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/03/2010 : 21:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Eh... ja uopste nisam podrzao tvoju teoriju, stavise I da je cena 1800, opet bi istih 500 ljudi kupilo. To je taj zakon trzista.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 21:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Eh... ja uopste nisam podrzao tvoju teoriju, stavise I da je cena 1800, opet bi istih 500 ljudi kupilo. To je taj zakon trzista.

ovce su uvek spremne...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Mene je bas iznenadilo poskupljenje.
Nije mi jasno zasto. Evro nije nesto drasticno skocio da bi se vadili na to. Sve mislim da je to po sistemu - dok ima ovce, šišaj!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2010 : 22:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Uzas... koliko si samo dao do sada na te knjige... 0 dinara... sad ces vec teskom mukom moci da izdvojis jos 0 dinara...

ZA NULE I TREBA NULA, ODUSTAJEM PRE NEGO SAM I POČEO

profesore, izmjenjena su pravila i zabranjeno je pisati velikim slovima. Uz to, skrenuo sam ti pažnju na to više puta i još sam to napisao u 3000 postovatopicu u Svaštari. Stoga te lijepo molim da to više ne činiš. Hvala

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11615 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/03/2010 : 22:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Kako nije? Koliko je bio evro kad su krenuli sa KI?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nisam bas siguran, ali 90 i kusur (3-6 jbm li ga), a sad je kolko 101. Dinar jeste pao, ali ne drasticno i odjednom za kratko vreme.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

O tome ti pricam,to mi nije fer.
Evo ja recimo radim u trgovini i popizdim svaki put kada gazda digne cene a podize u vecini slucajeva bez razloga,eto tako jer mu nikad nije dosta para,onda nabavi isto to losijeg kvaliteta pa ostavi stare(povecane)cene.
To mi lici i na Veseli.Stampamo knjige loseg kvaliteta,boli nas uvo da poboljsamo stampu i uvez(to verovatno kosta),a uzimamo maksimalno para za njih.Da li je nabavna cena necega skocila bas nas briga podici cemo cenu jer su svi digli pa nam niko nece zameriti.

Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/03/2010 : 22:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
Ako su to uradili, verujem da za to postoji dobar razlog.Ni meni se ne sviđa ta ideja, ali ako je alternativa gašenje serijala zbog neisplativosti onda bolje da dignu cenu i na 2000, pa bar neka kupuje ko može.
Evo, jaću da se ponašam kao da to izdanje uopšte ne postoji.

Denial-koja to beše faza po redu?
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

Uzas... koliko si samo dao do sada na te knjige... 0 dinara... sad ces vec teskom mukom moci da izdvojis jos 0 dinara...

ZA NULE I TREBA NULA, ODUSTAJEM PRE NEGO SAM I POČEO

profesore, izmjenjena su pravila i zabranjeno je pisati velikim slovima. Uz to, skrenuo sam ti pažnju na to više puta i još sam to napisao u 3000 postovatopicu u Svaštari. Stoga te lijepo molim da to više ne činiš. Hvala

ne radim to namerno, jednostavno se dešava, samo još treba da me banujete zbog toga...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav evro ljudi pa sutra da evro bude 80 mislite da bi smanjili cenu?Da da kako da ne!Ne oni nego niko.
Evo primer:Moja keva uzme kredit evro je bio oko 85 cini mi se.E onda padne na 75 njoj povecaju ratu.Ponovo skoci evro njoj ratu ne smanje.Kako?Ne znam!

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11615 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/03/2010 : 22:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Pa nisam bas siguran, ali 90 i kusur (3-6 jbm li ga), a sad je kolko 101. Dinar jeste pao, ali ne drasticno i odjednom za kratko vreme.

Fora je u tome sto je dinar naglo pao za kratko vreme.
Nema tu neke filozofije...Potrosace niko ne pita kad se cena poveca.
Kupi onaj kome je potrebno i ko ima novac.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ma bezveze! Sto kaze Okiboki sve i kad bi dinar ojacao () vratili bi mu cenu na staro. Nema sanse!
A ako je to razlog, onda mozemo ocekivati i poskupljenje Hr izdanja.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
nista nije poskupelo.150dinara vise,pa za koji mesec opet.ako ne delis troskove i na druge stvari osim stripova,onda i neprimecuje se.euro je skocio,i cene su odletele za puno toga,od hrane do goriva.automobili su luksuz,cigare su luksuz,pice je luksuz,stripovi mozda i nisu?ako se nesto naplacuje(nekad i poskupi ok)onda se to treba odraditi profesionalno.blazina je antidizajner i menjajte ga,tako vam izdavastva.sredite otisak i podignite cenu vasih izdanja,tako se to radi.dokle ce vladati sund i poskupljenje,dokle?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 00:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Evo ja recimo radim u trgovini i popizdim svaki put kada gazda digne cene a podize u vecini slucajeva bez razloga,eto tako jer mu nikad nije dosta para,onda nabavi isto to losijeg kvaliteta pa ostavi stare(povecane)cene.
To mi lici i na Veseli.Stampamo knjige loseg kvaliteta,boli nas uvo da poboljsamo stampu i uvez(to verovatno kosta),a uzimamo maksimalno para za njih.Da li je nabavna cena necega skocila bas nas briga podici cemo cenu jer su svi digli pa nam niko nece zameriti.

otkako je moj prijatelj radio iz potrebe u prodavaonici tehničke opreme kupovinu i trgovce više ne posmatram isto :D

danas uglavnom negativno...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 01:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

otkako je moj prijatelj radio iz potrebe u prodavaonici tehničke opreme kupovinu i trgovce više ne posmatram isto :D

danas uglavnom negativno...

Sta su ti krivi trgovci,pa i ja sam trgovac ali ne formiram ja cene,radim taj posao jer nema bolje.A kazem ti i ja se grozim tih dizanja cena od kojih koristi imaju samo poslodavci kojima nikad nije dosta para,pa lupaju neverovatne marze.Kad bi svi isli samo 20% zarade ljudi u ovoj zemlji bi ziveli duplo bolje.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 01:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Da li je moguce?
Ja sad video!
Poskupeo znaci??
Zajebana situacija!

Uzese mi paklicu cigara!

LOPOVI!!!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 01:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
mislio sam npr. babi prodaju pokvaren lcd tv :D jer ne vidi kad su flomasterom ofarbali mrtve piksele :D i tome slicno

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 01:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by misterx381

Jel moze neko da napise naslove epizoda iz broja 5 (Tačno onako kako ih je VČ preveo). Trebaju mi zbog nekog mog popisa. Hvala unapred.

13
"Oni su medju nama"
14
"Izmedju zivota i smrti"
15
"Kanal 666"
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 13/03/2010 : 08:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače raduje me roganova najava da će i Dama u crnom dobiti svoj predgovor...

Nemoj josh da se radujesh, isti taj Rogan ga je i pisao... ;)

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10905 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/03/2010 : 08:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Kad bi ostalo ime Njujork, Njujork....
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 09:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rogan

quote:

Pojasni mi, da li ne veruješ u svoj rad ili ?
Koliko stranica ima prilog toj prici?
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 13/03/2010 : 09:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne znam koliko stranica ima kada se prelomi, ali che biti podosta, s obzirom da su mi trazhili "dupli" tekst za duplu epizodu.

Nije da ne verujem u svoj rad, samo nisam najzadovoljniji strukturom teksta te "na vreme" snizhavam ljudima ochekivanja, mada moram priznati da me je obradovalo shto sam na kraju (chini mi se makar) ipak imao neshto polusmisleno da kazhem o dve epizode koje mi nisu medju najomiljenijim (da se razumemo, ne smatram ih ni loshim), koje su crtali crtachi koje ne ljubim previshe (iako imaju svoje trenutke, posebno u ranijim epizodama).

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 09:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ne znam koliko stranica ima kada se prelomi, ali che biti podosta, s obzirom da su mi trazhili "dupli" tekst za duplu epizodu.

Nije da ne verujem u svoj rad, samo nisam najzadovoljniji strukturom teksta te "na vreme" snizhavam ljudima ochekivanja, mada moram priznati da me je obradovalo shto sam na kraju (chini mi se makar) ipak imao neshto polusmisleno da kazhem o dve epizode koje mi nisu medju najomiljenijim (da se razumemo, ne smatram ih ni loshim), koje su crtali crtachi koje ne ljubim previshe (iako imaju svoje trenutke, posebno u ranijim epizodama).

Drago mi je da je tekst dupli, za ovu fenomenalnu epizodu.
Zbog ove odlične priče sa nadam se pravim prevodom, i najave ovog tvog zanimljivog teksta kupiću knjigu, mada sam razočaran novim poskupljenjem.
Inače reći ću ti šta mislim o tvojoj recenziji za ''Damu u crnom'' kada je pročitam, mada sam stava da je teško uraditikvalitetnu recenziju bez emocije, kao što ti reče i za samu priču ali i za legendarne autore!!!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/03/2010 : 11:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Kupio

Popodne se bacam na citanje

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000