forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 01:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by okiboki

Stigla mi danas knjiga 10.Skroz sam zadovoljan,bez zamerki.Cak su konacno ispravili gresku na onim tamnim stranama pre svake price gde je uvek pisalo Gianluigi Bonneli,sada pise Nolita tj.Stvarno ko je scenarista.Ponovo ima i mali tekstualni dodatak od Buratinija.

Ja mislim da te price i jeste pisao Djanluidji. To su one stvarno najgluplje?

Pisao je u prvih 4-5 knjiga medjutim ovi iz VC su i na Nolitine price nastavljali da stavljaju njega kao scenaristu,sto je sada konacno ispravljeno.Nije neka ogromna greska,to je pisalo pre svake price na tamnim stranicama,dok je na pocetku svake pisalo Nolita.Ne znam da li si video knjige ali ovi sto uzimaju ce me skontati.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/03/2010 : 16:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cgmiki

Do kog je ovo orginalnog broja????

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/03/2010 : 17:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message  Reply with Quote
od 26 do 29 ili 30,nisam siguran...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 01/03/2010 : 18:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Kreće od broja 25 (od 63 st.) pa do broja 29 (do 46 st.)
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11500 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 01/03/2010 : 19:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Imali kakvih vesti u vezi reprinta jedinice?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 02/03/2010 : 08:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Ja sam u Novom Sadu nasao KI Zagora broj 2. normalne visine,znaci verovatno je opet stampana. Za jedinicu ti ne bih mogao nista reci. Verovatno ce i ta knjiga moci da se kupi...
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 02/03/2010 : 14:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Ja sam u Novom Sadu nasao KI Zagora broj 2. normalne visine,znaci verovatno je opet stampana. Za jedinicu ti ne bih mogao nista reci. Verovatno ce i ta knjiga moci da se kupi...

Nije svaka dvojka različite visine.
Ja sam moju uzeo po izlasku i perfektna je.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/03/2010 : 21:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
To sa dvojkom je najveca misterija i moja je ok a uzeo sam je dosta po izlasku.
Izgleda da ove sto su stampane za sajam ne valjaju.u mojoj je cak i konac uveza zute a ne bele boje.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 03/03/2010 : 05:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izgleda da ove sto su stampane za sajam ne valjaju.u mojoj je cak i konac uveza zute a ne bele boje.

Ja sam 2 kupio u Sabcu u decembru. Na sva ostala mesta su mi rekli da to vise nema, i onda tu Nije zakon, ali tako losa mi dvojka i nije

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/03/2010 : 10:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Ja sam 2 kupio u Sabcu u decembru. Na sva ostala mesta su mi rekli da to vise nema, i onda tu Nije zakon, ali tako losa mi dvojka i nije

Nije losa ni kod mene,ali bilo je dosta njih koji su se zalili,najvise zbog te visine.

Go to Top of Page

varaga
Starting Member

72 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 03/03/2010 : 11:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send varaga a Private Message  Reply with Quote
Nema tu velike misterije, jednostavno za sajam su odstampali falicne primjerke, ali posto tada nije bio odstampan cio tiraz kasnije su ispravili gresku i pjavila se u trafikama knjiga br.2 koja je iste visine kao i ostale.
Tako je ispalo da su oni ljudi koji su prvi podrzali projekat dobili falicne primjerke, ali ako im je za utjehu imaju Ferrijev potpis i posvetu u knjizi.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/03/2010 : 12:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by varaga

Nema tu velike misterije, jednostavno za sajam su odstampali falicne primjerke, ali posto tada nije bio odstampan cio tiraz kasnije su ispravili gresku i pjavila se u trafikama knjiga br.2 koja je iste visine kao i ostale.
Tako je ispalo da su oni ljudi koji su prvi podrzali projekat dobili falicne primjerke, ali ako im je za utjehu imaju Ferrijev potpis i posvetu u knjizi.

Pa da sigurno je tako bilo.Deo kljiga 1 i 2 su naknadno uvezene ali ne verujem da su ponovo stampane jer bi onda valjda ispravili gresku sa slovom Z.Mada ko zna.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 04/03/2010 : 22:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ovde prosecan poznavalac Zagora kada vidi ove naslovnice mora dobro da mucne glavom o kakvom stripu je rec.
Pre bih ga nazvao:
1.Zagor sin divljih vremena
2.Zagor the barbarian
3.Zagor osvajac
4.Zagor necesljan
5.Kanibal iz Green Spota
Covek je nabavio toliko rusilacke energije da sve leti oko njega,nije ni cudo svi njegovi protivnici su trsavi i rundavi divllaci, pa je to uveliko uticalo na njegovu psihu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

psycho
New Member

212 Posts

Member since 12/08/2009

Posted - 12/03/2010 : 20:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send psycho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Imali kakvih vesti u vezi reprinta jedinice?

Danas sam kupovao KI i prodavac mi je ponudio reprint prvog broja.Nisam pogledao, ali mi je rekao da je izašao i pitao da li sam zainteresovan.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11500 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/03/2010 : 20:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Odlicna vest!
Sutra porucujem. Puno hvala na odgovoru.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/03/2010 : 21:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ako vest tačana i ako je izdanje odrađeno na nivou brojeva od 6 pa nadalje, uzimam
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11500 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/03/2010 : 21:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Okiboki, posto ti narucujes telefonski (mozda gresim, tako sam razumeo) kako ide ta procedura i na koji broj da okrenem?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Okiboki, posto ti narucujes telefonski (mozda gresim, tako sam razumeo) kako ide ta procedura i na koji broj da okrenem?

Moze meilom ali bolje telefonom sigurnije mi je i ja tako radim.Nista okrenes 011/27-10-488,uglavnom se javi neka devojka sa lepim glasom,kazes hocu to i to,kazes da si clan kluba citalaca das broj kartice da bi ti uracunali popust.Ona ti kaze uplati toliko i toliko na broj ziro racuna koji ce ti dati.Kad stigne knjiga placas postarinu 240 dinara(mislim da je 240)i uzivas u citanju.To bi bilo to!Ako ti jos nesto treba pitaj.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Mene interesuje da li ce knjiga koju imam moci da se zameni za reprintovanu.Ako to neko sazna neka javi.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj tako, uvalice ti neku "kosku". Hoces ja da ti posaljem kada stigne u KG ?

Ne besplatno, naravno

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Ne besplatno, naravno

Evo ja se javljam prvi da rezervišem odabrani primerak
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
da li i Zagor ide gorae sa cenom...
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11500 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/03/2010 : 22:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Hvala za odgovor. Sutra zovem...nadam se da stize za najkasnije nedelju dana.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

da li i Zagor ide gorae sa cenom...

nema dole,samo gore.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11500 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/03/2010 : 22:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Ne besplatno, naravno

Imam coveka koji mi kupuje u KG, ali mi se ne ceka da sve to stigne u Trafike jer je mali tiraz, pa racunam da ce kolekcionari, preprodavci i ostali nagruti.

U svakom slucaju, hvala za ponudu.

Edited by - wesskowaz on 12/03/2010 22:37:53
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000