forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz
Imam coveka koji mi kupuje u KG, ali mi se ne ceka da sve to stigne u Trafike jer je mali tiraz, pa racunam da ce kolekcionari, preprodavci i ostali nagruti.

U svakom slucaju, hvala za ponudu.

OK

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by wesskowaz

Okiboki, posto ti narucujes telefonski (mozda gresim, tako sam razumeo) kako ide ta procedura i na koji broj da okrenem?

Nemoj tako, uvalice ti neku "kosku". Hoces ja da ti posaljem kada stigne u KG ?

Ne besplatno, naravno

Moze i to da se desi.Meni se desilo jednom da mi stigne bez cetiri stranice,pa sam se cimao da zamenim.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 13/03/2010 : 07:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Moze li mi neko reci dali ovaj reprint Zagora KIK1 je oznacen kao reprint kao sto to radi Libellus ili???

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 09:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
KOLEKCIONARSKI Zagor ima jednu veliku prednost u odnosu NA KOLEKCIONARSKOG Dilana, tek dolaze dobre priče, koje će možda motivisati još više ljude da najzad dobiju nešto sveobuhvatno.
Najlošiji period polako prolazi.
Kod Dilana najveća snaga izgleda predstavlja analitički pristup serijalu, i grupa propratnih tekstova koja predstavlja osveženje.
Priče koje dolaze ipak malo slabije za razliku od početnih!!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/03/2010 : 09:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Ako vest tačana i ako je izdanje odrađeno na nivou brojeva od 6 pa nadalje, uzimam

To i ja cekam vec dugo
Ove nove knjige su sasvim solidne i kad zamenim te stare konacno ce to da bude lepa kolekcija
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11500 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 13/03/2010 : 11:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Malopre sam ih zvao, rekose da ce me kostati 1650 din sa popustom (imam 24% popusta).

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 13/03/2010 : 12:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Knjiga 1 je 2200 dinara bez popusta. 1540 sa 30% popusta.
Odlično je urađena, prelistao sam u radnji.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 12:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
ostajem ja sa onom i potpisima Ferija i Laurentija
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 15:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Znaci digli su za 400 dinara,nije se stalo sa Dylanom.
Jel se neko raspitao da li moze stara da se menja?

Edited by - okiboki on 13/03/2010 15:46:18
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 13/03/2010 : 15:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Rekla mi je da dođem u ponedeljak pa će onda da pita glavne.
Danas je subota i tamo nema nikoga.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 15:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cgmiki

Rekla mi je da dođem u ponedeljak pa će onda da pita glavne.
Danas je subota i tamo nema nikoga.

Pitace glavne u vezi menjanja???

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 16:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Ako vest tačana i ako je izdanje odrađeno na nivou brojeva od 6 pa nadalje, uzimam

To i ja cekam vec dugo
Ove nove knjige su sasvim solidne i kad zamenim te stare konacno ce to da bude lepa kolekcija

bas me zanima sta ce se desiti s tim reprintom 1 i 2 knjige.v.c ce ubaciti ona nestala slova,i minimalno poboljsati uvez,i to je sve.potpisujem da ce bar neke stranice biti sive,umesto crne,a to ne vodi kvalitetu,i ja sam odavno od tog izdanja odustao.
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 13/03/2010 : 18:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
De pusti nagađanja. Danas sam pregledao novu knjigu i stvarno je odrađena kako je i trebalo da je odrade.

Da, pitaće one koji o tome odlučuju. Ne može ona na svoju ruku da to uradi.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 19:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cgmiki

De pusti nagađanja. Danas sam pregledao novu knjigu i stvarno je odrađena kako je i trebalo da je odrade.

Da, pitaće one koji o tome odlučuju. Ne može ona na svoju ruku da to uradi.

Ok hvala.
Zamislite da nam sad jos ne dozvole da zamenimo,e to bi bila fora.

Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 13/03/2010 : 21:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Da, da.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 13/03/2010 : 21:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Pun k...forum Zagorovca, a nijedan nije uspeo da mi odgovori na pitanje:
"Moze li mi neko reci dali ovaj reprint Zagora KIK1 je oznacen kao reprint kao sto to radi Libellus ili???"

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 21:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

"Moze li mi neko reci dali ovaj reprint Zagora KIK1 je oznacen kao reprint kao sto to radi Libellus ili???"

Pa pravi Zagorovac već ima broj 1 sa potpisom Ferija iLaurentija, a ovi sada što kupuju jebem li ga šta su!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 22:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Pa pravi Zagorovac već ima broj 1 sa potpisom Ferija iLaurentija, a ovi sada što kupuju jebem li ga šta su!

i to su pravi zagorovci,ali jedan je profesor inz.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 14/03/2010 : 00:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Profesore druze, za nekog ko me ne poznaje, i s kime sam razmenio skoro 0 postova previse si slobodu uzimas.
Nikad ni nisam reko da sam Zagorovac. 10 godina strip nisam bio procitao. Zagora tek... Postavio sam pitanje i ako neko nije u stanju odgovoriti, nemoj da spamuje.
Ja licno niti imam neku dobru kolekciju, niti tvrdim da sam dobar poznavaoc stripova. Ali masinac nisam

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 00:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jos niko nije kupio reprint keca

Moje misljenje - nece biti oznacen

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 00:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Videcemo cim neko uzme,ja iskreno ne verujem da su to tako oznacili.
Nije mi to bas jasno,kao tiraz 500 primeraka,zato je skupo a cim su prodali oni dostampavaju.Znaci knjiga vec sad gubi vrednost jer ce je vise ljudi imati,ja to tako kontam.Da su odmah isli na vise verujem da bi bila jeftinija.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 14/03/2010 : 09:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Jos niko nije kupio reprint keca

Moje misljenje - nece biti oznacen

tnx.

I ja mislim da nece, ali samim tim vise ne znas sta si kupio.

Edited by - rgorgiev on 14/03/2010 09:52:02
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 14/03/2010 : 09:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Nije mi to bas jasno,kao tiraz 500 primeraka,zato je skupo a cim su prodali oni dostampavaju.Znaci knjiga vec sad gubi vrednost jer ce je vise ljudi imati,ja to tako kontam.Da su odmah isli na vise verujem da bi bila jeftinija.

Pa mozda, a mozda i ne bi bila jeftinija. Ipak je to KI i knjiga mora da bude skupa kako bi bila prizeljkivana.
I sve ovisi za koliki tiraz su imali autorska prava. Pa sad su i vidjeli da se knjige (dugorocno) i ne prodaju lose, pa su odlucili opet sve, samo po jacim cjenama.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 12:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Pa mozda, a mozda i ne bi bila jeftinija. Ipak je to KI i knjiga mora da bude skupa kako bi bila prizeljkivana.
I sve ovisi za koliki tiraz su imali autorska prava. Pa sad su i vidjeli da se knjige (dugorocno) i ne prodaju lose, pa su odlucili opet sve, samo po jacim cjenama.

Pa da ali sumnjam da ce se i ostale ako budu reprintovane isto prodati,ne verujem u stvari da ce se od trece prodati i tih 500 primeraka pogotovo po ovoj ceni.Ipak je te prve dve uzelo brdo ljudi na sajmu i na te dve su i ostali.
Nego ajde sad ne verujem ni ja u ovo sto cu pitati ali mozda neko pouzdano zna.Da li ce sada sve knjige ici po visoj ceni ili mozda samo ova reprintovana prva.99% prva opcija ali zna li neko sigurno.

Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 14/03/2010 : 15:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
@rgorgiev
Znaš kako će se razlikovati drugo izdanje.
Na fiskalnom ti piše kolekcionarsko izdanje 1-2, tj. knjiga 1, drugo izdanje.

Drugačiji uvez, korice, ispravljene greške, itd.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000