forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Par pitanja za Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/03/2010 : 22:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Za MAFEST(a moze i pre:))bilo bi dobro da izadje neka knjiga od Klare(Berneta nikad dosta).

Mozda bude jedna knjiga prije...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/03/2010 : 22:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by stirling

Evo još jedno pitanje za Libellus. Možemo li očekivati nove epizode Nick Raidera za Mafest??

Pa to je po planu,... valjda...Nemoj me strecate s takva pitanja. Prosla tura je izasla za MaFest, sto znaci sad bi trebala nova.

Tebi je ionako svejedno, ti si vec nasao izgovor da ne dodjes na Mafest!
Tko je jos vidio da djeca moraju svake sedmice ici u skolu...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Tebi je ionako svejedno, ti si vec nasao izgovor da ne dodjes na Mafest!
Tko je jos vidio da djeca moraju svake sedmice ici u skolu...

Ma sto deca moraju, nego sto mi moramo. Mislim da se profesori vise raduju raspustu nego deca.

A i nije to to da ja dodjem bez Texa. Stra' bi me bilo da cu onda ja da ponesem zastavicu najpijanijeg. Ovako sa njim sam siguran.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/03/2010 : 00:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

A i nije to to da ja dodjem bez Texa. Stra' bi me bilo da cu onda ja da ponesem zastavicu najpijanijeg. Ovako sa njim sam siguran.

Mars

@Dado

Sto preskoci pitanje u vezi Superbooka?
Bilo je valjda price da ce posle MM ici i kratke price NN,
Texa,NR i ostalih ako ima nesto
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/03/2010 : 00:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
A kakve su to kratke priče, o čemu se radi? Nisam upućen baš...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2010 : 06:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma sto deca moraju, nego sto mi moramo. Mislim da se profesori vise raduju raspustu nego deca.

Ako u Makarsku dovedem devojku koja je profesor kao i ti, najeb'o si..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10902 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/03/2010 : 07:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Nema zime za Libellus koliko vidim .
Elem, jedva cekam prva dva bibilotecna Texa
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 08:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Zaista je lepo kada dobiješ odgovore iz prve ruke,hvala Dadi na tome.

Uglavnom sve što me je zanimalo pitao je već Bo,jedino me još zanima da li će uskoro biblioteka Superbook biti ugašena,to jest kada se objave sva One-shot i kratke priče izdanja Marti Misterije koja su izašla u Italiji(a nema ih još puno)?A znamo da su se do sada u okviru 6 brojeva Biblioteke Superbook nalazila baš ovakva izdanja.

Ups, ovo sam previdio i preskocio...
Nece biti jos sigurno duze vrijeme ugasena. Planiramo u tu biblioteku staviti i kratke price drugih junaka,
ono sto bude dostupno, a ima toga sigurno za 5-6 knjiga. A tko zna sto se sve u medjuvremenu moze pojaviti.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 08:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer
@Dado

Starim, pa ne vidim sve...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 08:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

A kakve su to kratke priče, o čemu se radi? Nisam upućen baš...

Pa imas vec u nasim Super Book izdanjima neke kratke price MMa.
Rijece je uglavnom o pricama na manjem broju strana koje su radjene nekim povodom za nekoga,
npr. za neku firmu, opcinu, dogadjaj i slicno...
To je obicno izlazilo kod njih u nekim novinama, casopisima, i drugim medijima.
I mislim da vecina junaka ima tih prica.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/03/2010 : 09:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
@Dado

Starim, pa ne vidim sve...

Meni ne moze da promakne,gledam godine kratkih prica u MM,nagadjam kad ce tome kraj pa da i Tex dodje na red
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/03/2010 : 10:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima kad će treći broj Teksa u boji?
I koliko komada planirate da izdate u ovoj godini?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 10:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Uskoro najava...
Koliko u ovoj godini? Vidjet cemo, planirano je 4...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/03/2010 : 11:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uskoro najava...
Koliko u ovoj godini? Vidjet cemo, planirano je 4...

Pa bar taj plan od 4 komada da izgurate i ja sam prezadovoljan, jedino ne znam šta će na ovo reći "ovi moji zemljaci s južnu prugu"?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/03/2010 : 11:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by BO
Hvala na odgovorima!
još imam pitanje za točku 3
koliko sam shvatio nemate prava za specijalne brojeve ova dva junaka (njih drzi ludens?). znaci brojeve koje je izdala sd,a danas ih stampa Ludens mozete dobiti jedino ako vam Bernard prepusti prava za njih? ili?
p.s.odokativno koliko izdanja spremate za predstojeći Mafest?

Koliko znam ludens ne izdaje ni MM a ni MNO, nego Strip Agent.
A to sto je izdala SD nema veze s njima ni s nama niti su prava, koliko znam, na te brojeve zauzeta.
Ne rade se ugovori na takav nacin. Niti ima logike da mi sad trazimo ili kupimo prava na
nesto sto bi objektivno objavili za, lupam, 7-8 godina.

Mislim da bi cirka oko 12 izdanja trebalo biti za Mafest.

da li ide dvanaest izdanja (npr pod jedno izadnje mislis tri-cetri knjige u jednoj ediciji) ili ce ukupno izaci 12 knjiga za mafest?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/03/2010 : 11:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Pa bar taj plan od 4 komada da izgurate i ja sam prezadovoljan, jedino ne znam šta će na ovo reći "ovi moji zemljaci s južnu prugu"?

Malo je kume,malo je
Nego,ajde jos ta 4 sa Skandinavcima pa ce posle valjda brze

@Dado
Jos par pitanja - koliko se knjiga NN reprinta planira godisnje?
Ne secam se da je to pomenuto negde.

I ima li nade da Nicka ubrzate bar za jednu knjigu godisnje(po mogucstvu reprint da se sto pre sastave sa ovim novim)
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 13/03/2010 : 13:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima kada će Best of Tex...(odgovor može najavom istih).
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/03/2010 : 14:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
da preduhitrim invalidnog lekara iz niš:

pa jes ti normalan? poceo je, tex od prvog broja

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 13/03/2010 : 21:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tumen

Zaista je lepo kada dobiješ odgovore iz prve ruke,hvala Dadi na tome.

Uglavnom sve što me je zanimalo pitao je već Bo,jedino me još zanima da li će uskoro biblioteka Superbook biti ugašena,to jest kada se objave sva One-shot i kratke priče izdanja Marti Misterije koja su izašla u Italiji(a nema ih još puno)?A znamo da su se do sada u okviru 6 brojeva Biblioteke Superbook nalazila baš ovakva izdanja.

Ups, ovo sam previdio i preskocio...
Nece biti jos sigurno duze vrijeme ugasena. Planiramo u tu biblioteku staviti i kratke price drugih junaka,
ono sto bude dostupno, a ima toga sigurno za 5-6 knjiga. A tko zna sto se sve u medjuvremenu moze pojaviti.

Hvala.
Lepe vesti,mislite na sve.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 22:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

quote:
Originally posted by BO
Hvala na odgovorima!
još imam pitanje za točku 3
koliko sam shvatio nemate prava za specijalne brojeve ova dva junaka (njih drzi ludens?). znaci brojeve koje je izdala sd,a danas ih stampa Ludens mozete dobiti jedino ako vam Bernard prepusti prava za njih? ili?
p.s.odokativno koliko izdanja spremate za predstojeći Mafest?

Koliko znam ludens ne izdaje ni MM a ni MNO, nego Strip Agent.
A to sto je izdala SD nema veze s njima ni s nama niti su prava, koliko znam, na te brojeve zauzeta.
Ne rade se ugovori na takav nacin. Niti ima logike da mi sad trazimo ili kupimo prava na
nesto sto bi objektivno objavili za, lupam, 7-8 godina.

da li ide dvanaest izdanja (npr pod jedno izadnje mislis tri-cetri knjige u jednoj ediciji) ili ce ukupno izaci 12 knjiga za mafest?

12 knjiga.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 22:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
@Dado
Jos par pitanja - koliko se knjiga NN reprinta planira godisnje?
Ne secam se da je to pomenuto negde.

I ima li nade da Nicka ubrzate bar za jednu knjigu godisnje(po mogucstvu reprint da se sto pre sastave sa ovim novim)

Dvije knjige NN reprinta, za sada. Mislim da smo to vec negdje spominjali.

Nick za sad ostaje kako je i planirano.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 22:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MaTex

Mene zanima kada će Best of Tex...(odgovor može najavom istih).

Dobro ti je rekao Curunir, kakav the best of. Pa sve je the best...
Ili si mozda mislio na the best of the best?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/03/2010 : 22:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa to je opet isto, ne znas ni ti nista...
texe, reci im!!!!!!!!!!!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/03/2010 : 22:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

e jbga, 40ak knjiga za svibanj?? pa nitko nije svemoguc

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2010 : 22:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ma nije isto, to ti najbolje od najbolje.
U stvari je majku mu, pa to je opet SVE!

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000