Svi koji vole film znati ce da je filmska glazba jedan nerazdvojni element koji povezuje dijelo u cjelinu , cjelinu koju nazivamo osmom umjetnoscu . Necu poceti od logicnog pocetka, vec od pocetka do kojeg seze moje sjecanje .
Otvaram ovaj topic za sve poklonike filmske glazbe .
Moram ti ipak skrenuti paznju na vizualnost i estetiku posta (sada kada si moderator) Za svaku filmsku glazbu postoji i fotka . Ta fotografija nam pojednostavla izbor zelimo li kliknuti na taj link ili ne . Topic sam otvorio jer smatram da je ova tema zasluzila svoje mjesto . Bilo kako bilo zelim je vidjeti emotivnu i sarenu..kako i prilici ..hvala .
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Sjecam se premijere ovog filma i ljudi koji su se na pola projekcije ustajali i izlazili iz kina . Sjecam se moga bijesa , moje nevjerice i spoznaje . Ponekad ljudi zaborave koliko se svijet mijenja , i koliko percepcija odstupa od normi . Ponekad sam stvarno ponosan sto nisam u coporu . Odlican film, odlicna glazba .
Moram ti ipak skrenuti paznju na vizualnost i estetiku posta (sada kada si moderator) Za svaku filmsku glazbu postoji i fotka . Ta fotografija nam pojednostavla izbor zelimo li kliknuti na taj link ili ne . Topic sam otvorio jer smatram da je ova tema zasluzila svoje mjesto . Bilo kako bilo zelim je vidjeti emotivnu i sarenu..kako i prilici ..hvala .
ah, pa mogao si to i prije napisati, mozda u prvom postu ili slicno. Ne mogu citati misli.
ah, pa mogao si to i prije napisati, mozda u prvom postu ili slicno. Ne mogu citati misli.
sve 5
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde