forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

manhunter
Moderator

Switzerland
25627 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/03/2010 : 20:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
vronski2 i profesor-inz- zuti karton. Profesor ga ima u stvari jos od juce, kad su ga TRI moderatora upozorila, ali izigrava najpametnijeg opet. Vronski2, vec sam ti rekao da pustis vise tu aferu, raspitaj se, saznaj, pa javi. I mene zanima ko je bio. A do tada, vas dvojica: NE SPAMAJTE SVAKI MOGUCI TOPIC!

I mislite na to kolika ce biti sledeca kazna u vasem slucaju...

Hvala na razumevanju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/03/2010 : 20:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se i izvinjavam se, ponele me emocije. Ne pominjem ništa van teme topica.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 20:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
i ja se slažem sa svim izrečenim, rekao sam svoje mišljenje a da me nisu ponele emocije.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/03/2010 : 20:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ti profesore i nemaš emocije osim možda prema Zagoru! Umesto da smiriš loptu ti opet podjebavaš! sA TOBOM VIŠE NEMAM ŠTA DA PRIČAM NA OVOM FORUMU!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/03/2010 : 20:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Manhuntewr je u pravu, pominjanjem one afere stalno spamujemo topic, i ne samo ovaj! Kada budem imao imena "šaljivdžija" iz SKC-a saznaće svi i to ne samo putem ovog foruma a dotle daj da pričamo o stripovima što i jeste tema ovog foruma!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 13/03/2010 : 20:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

"Uzmite Pravdu u svoje ruke" Za samo 10 dinara svakog dana na kioscima!

Banujte već jednom ovog što reklamira partijsko glasilo svoje (k)radikalske stranke.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/03/2010 : 20:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Izvini Đole kakve veze imaju Radikali sa listom "Pravda"? Ne laži i ne širi neistine jer se za to odgovara pred sudom ako nisi znao?!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 21:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
c,c,c,c,c...
Nema spama, nema offtopika..
OVDE??!
Ma kakvi! Taman posla!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 13/03/2010 : 21:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvini Đole kakve veze imaju Radikali sa listom "Pravda"? Ne laži i ne širi neistine jer se za to odgovara pred sudom ako nisi znao?!

Slatko se nasmejah. Te fazone pričaj nekom ko ne zna novinare.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25627 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/03/2010 : 21:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Dosta je bilo vise.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 21:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Moderatori ovde se priča i o politici, ili ga izbacite ili ulećem i ja...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10905 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/03/2010 : 21:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Nesretna Srpska Pravda !
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 21:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:

"Uzmite Pravdu u svoje ruke" Za samo 10 dinara svakog dana na kioscima!

Banujte već jednom ovog što reklamira partijsko glasilo svoje (k)radikalske stranke.

I ja mislim da ovo nije tema za Bonelli...nego za Izdavacki izlog.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 13/03/2010 : 21:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Ja imam DD KI sva 5 i 9 KI Zagora 2-9 (1 nije bilo, ali stize mi sledece nedelje).
I sasvim sam zadovoljan time sto imam, mada sam ih sve u Trafici kupio (sem zandnja dva) i uopste nisam birao, jer nisam ni znao da kvalitet moze da bude los.
I sta da kazem - sasvim sam zadovoljan, sem sto mi je jedna knjiga malo, ali stvarno malo kriva. Sta je unutra ne znam, nikad ih nisam otvorio :-))

so it shall be written, so it shall be done

Edited by - rgorgiev on 13/03/2010 21:33:29
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 21:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pročitao broj 1, ostale nisam, pitanje i da li ću ikada a kupujem ih...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 14/03/2010 : 02:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Sramota...Sta reci sad-poskupeo evro,poskupla nafta,kondomi ili sta vec ..
Kao da gledam ministarstvo koje objasnjava poskupljenje...
ONO SRANJE OD UVEZA,BLEDA STAMPA,PUCKETANJE PRI SVAKOM OTVARANJU,NASLOVNICE C/B(NPR,KOLOR NASLOVNE DIZU LIBELUSU VECU CENU),NEMOGUCNOST KUPOVINE(MORAM FAKAT ICI DO BG DA BIH KUPIO SEBI STRIP)-TJ BEOGRADIZACIJA ZARAD STRIPA KOJI IMAMO U DOBROM LUDENSOVOM SC ZA 150DINARA,KOSTACE SAD 200DIN VISE??
SRANJE I GOVNO,TO IM OD MENE.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI

Edited by - elfak nish on 14/03/2010 02:26:01
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4783 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/03/2010 : 10:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Meni je knjiga poskupela 80 dinara, i prezadovoljan sam.
Iskreno, verujem da se knjige ne prodaju dobro.
Tako da me bas briga za poskupljenje, za 200 dinara niko nece da umre.
A i sve knjige od 2. do 6. sada su mi odlicne, vise zbog tekstova no zbog stripova, jer ih ima podosta losih (Dama u crnom, Noci punog meseca, Kanal 666...).

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4783 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/03/2010 : 10:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

ONO SRANJE OD UVEZA,BLEDA STAMPA,PUCKETANJE PRI SVAKOM OTVARANJU,NASLOVNICE C/B(NPR,KOLOR NASLOVNE DIZU LIBELUSU VECU CENU),NEMOGUCNOST KUPOVINE(MORAM FAKAT ICI DO BG DA BIH KUPIO SEBI STRIP)-TJ BEOGRADIZACIJA ZARAD STRIPA KOJI IMAMO U DOBROM LUDENSOVOM SC ZA 150DINARA,KOSTACE SAD 200DIN VISE??

Tek sad nece da vam otvore trafiku
A za Ludens extra ne ides u BG?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 14/03/2010 : 10:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
KIDD broj 6 je odlično odštampan a i uvez i korice su ok, barem kod mog primerka. Koliko sam uspeo da primetim i ostali primerci su bili u redu u Trafici u Sarajevskoj. Dakle sve je ok osim, nove, više cene ali tu me zato vadi mojih 25...posto popusta!!!! ;-)
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 11:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

quote:

Znaci, stvarno ne mogu da verujem da decko koji studira moze ovako nesto da napise.
Ovo je cisto maltretiranje kulturnih clanova foruma, koji ne dolaze ovde da bi citali prostakluke nadobudnih pojedinaca.

elfak nish, nisi nov na ovom forumu :
- znas da koriscenje "Caps Lock-a" znaci urlanje na ostale - a ipak ga koristis...
- nevaspitanje ne donosi na forum (najbolje bi bilo da ga se oslobodis)
- ako ne kupujes neko izdanje - zaobidji topik o tom izdanju u sirokom luku
- razmisli pre nego sto nesto napises

Ovo ti savetujem iz najbolje namere, jer znam da si dosta prijatelja stekao zahvaljujuci ovom sajtu.
Zarad njih - nemoj kvariti misljenje koje imaju o tebi.

Smatraj da si dobio dobronamernu opomenu

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 12:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Znaci, stvarno ne mogu da verujem da decko koji studira moze ovako nesto da napise.
Ovo je cisto maltretiranje kulturnih clanova foruma, koji ne dolaze ovde da bi citali prostakluke nadobudnih pojedinaca.

elfak nish, nisi nov na ovom forumu :
- znas da koriscenje "Caps Lock-a" znaci urlanje na ostale - a ipak ga koristis...
- nevaspitanje ne donosi na forum (najbolje bi bilo da ga se oslobodis)

Ovo ti savetujem iz najbolje namere, jer znam da si dosta prijatelja stekao zahvaljujuci ovom sajtu.
Zarad njih - nemoj kvariti misljenje koje imaju o tebi.

Smatraj da si dobio dobronamernu opomenu

Zašto mu držiš lekcije bez potrebe, izneo je činjenično stanje, istina malo oštrije ali ga razumem u potpunosti.
Razumem ga jer znam da je student koji gladuje da bi odvojio neki dinar za stripove, i ima puno pravo da kritikuje izdavače, kojima nije lako verovatno kao i njemu.
I ja tebi ULTRASE moderatore savetujem da ne budeš povodljiv, i da shvatiš da si i ti čitalac i verovatno si stekao takođe dosta prijatelja na ovom sajtu, ovakvim potezima tražiš od njih da aminuju sve što im se nudi.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 12:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Inače ULTRASE, znam da ćeš reći da sam peder,bezobrazna arogantna iskompleksirana džukela isl.
Ali zapamti sda svako ima prava na svoje mišljenje, možeš da mu kažeš da nije u pravu i da nema pojma, ali degutantno je da ulaziš u rasprave o kućnom vaspitanju itd.
Mislio sam da si najbolje ukapirao od ovdašnjih moderatora posao, ali sam izgleda pogrešio.

Edited by - profesor-inz on 14/03/2010 12:15:35
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25627 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2010 : 12:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Profesore, imaš upozorenje od prekjuče, juče, a evo sad i od danas. Na milimetar si od ponora.

Prestani da se večito mešaš moderatorima u posao, prestani da truješ svaki mogući topic u kome se pojaviš, prestani da se mešaš u tuđe razgovore kad te niko ne dira. Posle će biti da te moderatori mrze bez razloga...

Kad si se pojavio na forumu si na sva zvona oglašavao kako imaš ideje da oživiš forum, bezbroj zanimljivih tema koje nameravaš da otvoriš, da animiraš forumaše. I šta si od toga uradio?? NIŠTA.
Čako si i meni prebacivao kako nemam pojma da vodim izbor za najbolju recenziju, prepusti sam to tebi i svi smo videli kako si ti to uradio.

Pročitaj prve dve rečenice ovog posta još par puta, ili snosi posledice.

Hvala na razumevanju.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 12:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Profesor-inz, ako neko ne bi trebao da mi drzi pridrike to si upravo ti.

Posto posle svega imas obraza da to radis, moram da te pohvalim da si ovoga puta stvarno u pravu.
Nisam najbolje ukapirao ovaj posao koji mi je poveren - umesto da te IZBACIM sa foruma posle svakodnevnih krsenja pravila - ja dodjem u situaciju da se tebi nesto pravdam zbog svojih postupaka

Ako si umislio da si iznad bilo kog clana ovog foruma - mnogo si pogresio.
Ovo je topik "Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???" ne ostavljaj postove koji se ne ticu teme.

Evo par saveta:

A to sta ja mislim o tebi ne dotice temu ovog topika

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 14/03/2010 : 13:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
...ljudi opustite se, strip je malko poskupeo, nije to najava apokalipse ili neceg slicnog...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000