Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/03/2010 : 22:25:25
|
quote: Originally posted by shommy
Za MAFEST(a moze i pre:))bilo bi dobro da izadje neka knjiga od Klare(Berneta nikad dosta).
Mozda bude jedna knjiga prije... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/03/2010 : 22:26:17
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by stirling
Evo još jedno pitanje za Libellus. Možemo li očekivati nove epizode Nick Raidera za Mafest??
Pa to je po planu,... valjda...Nemoj me strecate s takva pitanja. Prosla tura je izasla za MaFest, sto znaci sad bi trebala nova.
Tebi je ionako svejedno, ti si vec nasao izgovor da ne dodjes na Mafest! Tko je jos vidio da djeca moraju svake sedmice ici u skolu... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 12/03/2010 : 22:50:59
|
quote: Originally posted by Dado
Tebi je ionako svejedno, ti si vec nasao izgovor da ne dodjes na Mafest! Tko je jos vidio da djeca moraju svake sedmice ici u skolu...
Ma sto deca moraju, nego sto mi moramo. Mislim da se profesori vise raduju raspustu nego deca.
A i nije to to da ja dodjem bez Texa. Stra' bi me bilo da cu onda ja da ponesem zastavicu najpijanijeg. Ovako sa njim sam siguran. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 13/03/2010 : 00:33:55
|
quote: Originally posted by Kit Carson
A i nije to to da ja dodjem bez Texa. Stra' bi me bilo da cu onda ja da ponesem zastavicu najpijanijeg. Ovako sa njim sam siguran.
Mars
@Dado
Sto preskoci pitanje u vezi Superbooka? Bilo je valjda price da ce posle MM ici i kratke price NN, Texa,NR i ostalih ako ima nesto |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/03/2010 : 06:15:15
|
quote: Originally posted by Kit Carson Ma sto deca moraju, nego sto mi moramo. Mislim da se profesori vise raduju raspustu nego deca.
A i nije to to da ja dodjem bez Texa. Stra' bi me bilo da cu onda ja da ponesem zastavicu najpijanijeg. Ovako sa njim sam siguran.
Ako u Makarsku dovedem devojku koja je profesor kao i ti, najeb'o si.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
kasper
Advanced Member
10902 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2010 : 08:52:18
|
quote: Originally posted by tumen
Zaista je lepo kada dobiješ odgovore iz prve ruke,hvala Dadi na tome.
Uglavnom sve što me je zanimalo pitao je već Bo,jedino me još zanima da li će uskoro biblioteka Superbook biti ugašena,to jest kada se objave sva One-shot i kratke priče izdanja Marti Misterije koja su izašla u Italiji(a nema ih još puno)?A znamo da su se do sada u okviru 6 brojeva Biblioteke Superbook nalazila baš ovakva izdanja.
Ups, ovo sam previdio i preskocio... Nece biti jos sigurno duze vrijeme ugasena. Planiramo u tu biblioteku staviti i kratke price drugih junaka, ono sto bude dostupno, a ima toga sigurno za 5-6 knjiga. A tko zna sto se sve u medjuvremenu moze pojaviti. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2010 : 08:53:25
|
quote: Originally posted by Tex Willer @Dado
Sto preskoci pitanje u vezi Superbooka? Bilo je valjda price da ce posle MM ici i kratke price NN, Texa,NR i ostalih ako ima nesto
Starim, pa ne vidim sve... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2010 : 08:56:43
|
quote: Originally posted by Paka01
A kakve su to kratke priče, o čemu se radi? Nisam upućen baš...
Pa imas vec u nasim Super Book izdanjima neke kratke price MMa. Rijece je uglavnom o pricama na manjem broju strana koje su radjene nekim povodom za nekoga, npr. za neku firmu, opcinu, dogadjaj i slicno... To je obicno izlazilo kod njih u nekim novinama, casopisima, i drugim medijima. I mislim da vecina junaka ima tih prica. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 13/03/2010 : 09:51:05
|
quote: Originally posted by Tex Willer @Dado
Sto preskoci pitanje u vezi Superbooka? Bilo je valjda price da ce posle MM ici i kratke price NN, Texa,NR i ostalih ako ima nesto
Starim, pa ne vidim sve...
Meni ne moze da promakne,gledam godine kratkih prica u MM,nagadjam kad ce tome kraj pa da i Tex dodje na red |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/03/2010 : 10:38:27
|
Mene zanima kad će treći broj Teksa u boji? I koliko komada planirate da izdate u ovoj godini? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2010 : 10:43:48
|
Uskoro najava... Koliko u ovoj godini? Vidjet cemo, planirano je 4... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/03/2010 : 11:35:28
|
Uskoro najava... Koliko u ovoj godini? Vidjet cemo, planirano je 4...
Pa bar taj plan od 4 komada da izgurate i ja sam prezadovoljan, jedino ne znam šta će na ovo reći "ovi moji zemljaci s južnu prugu"? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 13/03/2010 : 11:36:07
|
quote: Originally posted by BO Hvala na odgovorima! još imam pitanje za točku 3 koliko sam shvatio nemate prava za specijalne brojeve ova dva junaka (njih drzi ludens?). znaci brojeve koje je izdala sd,a danas ih stampa Ludens mozete dobiti jedino ako vam Bernard prepusti prava za njih? ili? p.s.odokativno koliko izdanja spremate za predstojeći Mafest?
Koliko znam ludens ne izdaje ni MM a ni MNO, nego Strip Agent. A to sto je izdala SD nema veze s njima ni s nama niti su prava, koliko znam, na te brojeve zauzeta. Ne rade se ugovori na takav nacin. Niti ima logike da mi sad trazimo ili kupimo prava na nesto sto bi objektivno objavili za, lupam, 7-8 godina.
Mislim da bi cirka oko 12 izdanja trebalo biti za Mafest.
da li ide dvanaest izdanja (npr pod jedno izadnje mislis tri-cetri knjige u jednoj ediciji) ili ce ukupno izaci 12 knjiga za mafest? |
Mrzim mrznju! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 13/03/2010 : 11:39:59
|
quote: Originally posted by srdjandj
Pa bar taj plan od 4 komada da izgurate i ja sam prezadovoljan, jedino ne znam šta će na ovo reći "ovi moji zemljaci s južnu prugu"?
Malo je kume,malo je Nego,ajde jos ta 4 sa Skandinavcima pa ce posle valjda brze
@Dado Jos par pitanja - koliko se knjiga NN reprinta planira godisnje? Ne secam se da je to pomenuto negde.
I ima li nade da Nicka ubrzate bar za jednu knjigu godisnje(po mogucstvu reprint da se sto pre sastave sa ovim novim) |
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/03/2010 : 14:34:45
|
da preduhitrim invalidnog lekara iz niš:
pa jes ti normalan? poceo je, tex od prvog broja |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 13/03/2010 : 21:55:50
|
quote: Originally posted by tumen
Zaista je lepo kada dobiješ odgovore iz prve ruke,hvala Dadi na tome.
Uglavnom sve što me je zanimalo pitao je već Bo,jedino me još zanima da li će uskoro biblioteka Superbook biti ugašena,to jest kada se objave sva One-shot i kratke priče izdanja Marti Misterije koja su izašla u Italiji(a nema ih još puno)?A znamo da su se do sada u okviru 6 brojeva Biblioteke Superbook nalazila baš ovakva izdanja.
Ups, ovo sam previdio i preskocio... Nece biti jos sigurno duze vrijeme ugasena. Planiramo u tu biblioteku staviti i kratke price drugih junaka, ono sto bude dostupno, a ima toga sigurno za 5-6 knjiga. A tko zna sto se sve u medjuvremenu moze pojaviti.
Hvala. Lepe vesti,mislite na sve. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2010 : 22:31:58
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by BO Hvala na odgovorima! još imam pitanje za točku 3 koliko sam shvatio nemate prava za specijalne brojeve ova dva junaka (njih drzi ludens?). znaci brojeve koje je izdala sd,a danas ih stampa Ludens mozete dobiti jedino ako vam Bernard prepusti prava za njih? ili? p.s.odokativno koliko izdanja spremate za predstojeći Mafest?
Koliko znam ludens ne izdaje ni MM a ni MNO, nego Strip Agent. A to sto je izdala SD nema veze s njima ni s nama niti su prava, koliko znam, na te brojeve zauzeta. Ne rade se ugovori na takav nacin. Niti ima logike da mi sad trazimo ili kupimo prava na nesto sto bi objektivno objavili za, lupam, 7-8 godina.
da li ide dvanaest izdanja (npr pod jedno izadnje mislis tri-cetri knjige u jednoj ediciji) ili ce ukupno izaci 12 knjiga za mafest?
12 knjiga. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2010 : 22:33:27
|
quote: Originally posted by Tex Willer @Dado Jos par pitanja - koliko se knjiga NN reprinta planira godisnje? Ne secam se da je to pomenuto negde.
I ima li nade da Nicka ubrzate bar za jednu knjigu godisnje(po mogucstvu reprint da se sto pre sastave sa ovim novim)
Dvije knjige NN reprinta, za sada. Mislim da smo to vec negdje spominjali.
Nick za sad ostaje kako je i planirano. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2010 : 22:34:36
|
quote: Originally posted by MaTex
Mene zanima kada će Best of Tex...(odgovor može najavom istih).
Dobro ti je rekao Curunir, kakav the best of. Pa sve je the best... Ili si mozda mislio na the best of the best? |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 13/03/2010 : 22:37:21
|
pa to je opet isto, ne znas ni ti nista... texe, reci im!!!!!!!!!!!! |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 13/03/2010 : 22:38:34
|
quote: Originally posted by mamlaz
da li ide dvanaest izdanja (npr pod jedno izadnje mislis tri-cetri knjige u jednoj ediciji) ili ce ukupno izaci 12 knjiga za mafest?
e jbga, 40ak knjiga za svibanj?? pa nitko nije svemoguc |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/03/2010 : 22:38:56
|
Ma nije isto, to ti najbolje od najbolje. U stvari je majku mu, pa to je opet SVE!
|
|
|
Topic |
|