forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 13:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Profesor-inz, ako neko ne bi trebao da mi drzi pridrike to si upravo ti.

Posto posle svega imas obraza da to radis, moram da te pohvalim da si ovoga puta stvarno u pravu.
Nisam najbolje ukapirao ovaj posao koji mi je poveren - umesto da te IZBACIM sa foruma posle svakodnevnih krsenja pravila - ja dodjem u situaciju da se tebi nesto pravdam zbog svojih postupaka

Ako si umislio da si iznad bilo kog clana ovog foruma - mnogo si pogresio.
Ovo je topik "Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???" ne ostavljaj postove koji se ne ticu teme.

Evo par saveta:
- ako ne kupujes neko izdanje - zaobidji topik o tom izdanju u sirokom luku
- razmisli pre nego sto nesto napises

A to sta ja mislim o tebi ne dotice temu ovog topika

Ne želim raspravu ni sa kim , pogotovo ako on može da me isključi a ja njega ne, ipak nije bilo razloga da me isključiš kao što navodiš, ako malo žustrije reagujem ne znači da imam loše namere.
Što se tiče saveta hvala, ali ovo izdanje hoću da kupujem, kao što ga i Elfak kupuje, zato neću da zaobiđem topik, inače pre nego nešto kažem razmislim, u postu gore samo sam podržao jednog od kupaca koji misli kao i ja.
Pozdrav i shvati da uopšte ne rušim pravila koja postoje na forumu.
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 14/03/2010 : 13:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Raspravljate se u sirokom luku,svadjate se,a na kraju se sve svodi na istu cinjenicu.STRIP JE POSKUPEO A NA KVALITETU SE NISTA NIJE PROMENILO I TO JE BEZOBRAZLUK TOLIKI,DA SE NE MOZE OPISATI RECIMA.I ja cu verovatno da kupim knjigu,ali potez izdavaca o kome govorimo je sraman i za svaku osudu.Lepo je to sto je Elfak napisao,pa iako to ni najmanje ne doticalo izdavaca....
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 13:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz
Ne želim raspravu ni sa kim , pogotovo ako on može da me isključi a ja njega ne...

Totalno van Zagor fazona

quote:
Pozdrav i shvati da uopšte ne rušim pravila koja postoje na forumu.

Ovo je stvarno tesko shvatiti.

U svakom slucaju, imas sva moguca upozorenja tako da mozes da odlucis koliko stvarno zelis da budes prisutan na forumu.

Pravila su ovde.

Inace - sve tri price su odlicno prevedene. Najzad sam video i strane koje fale u dnevnikovom izdanju (Ludens Extra nisam uzimao do broja 50)
Dodatak od 20 strana koji su pisali kolege forumasi: Rogan, Djole i Leo Charm (+ Aleksandra Milovanovic) - odlican.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 14:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada
Lepo je to sto je Elfak napisao...

Uopste nije lepo.
Lepo je kada covek iznerviran kao ti, zadrzi lepo vaspitanje i na taj nacin komunicira.
I ti si se bunio trotiv novih cena ali nisam video da si negde pisao prostakluke.

Meni cena takodje smeta, da se razumemo - ne poklanjaju oni meni svoje izdanje vec mi deru kozu sa ledja.
Moja je stvar sto ja na to (ne)pristajem, a kada je vec tako zadrzacu mrvicu dostojanstva i necu izdanje koje sam kupio nazivati "sranje i govno" - kada to nije.
Da jeste - ne bih ga kupio

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 14/03/2010 : 14:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
@Ultras - poshto josh nisam kupio KIDD #6, mozhesh li samo da mi kazhesh pod kojim naslovom ide moj tekst? (Nisam mogao da smislim nijedan pametan, pa sam nashkrabao prvu igru rechi koja mi je pala na pamet i zamolio urednika to work his magic on it)

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/03/2010 : 14:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Raspravljate se u sirokom luku,svadjate se,a na kraju se sve svodi na istu cinjenicu.STRIP JE POSKUPEO A NA KVALITETU SE NISTA NIJE PROMENILO I TO JE BEZOBRAZLUK TOLIKI,DA SE NE MOZE OPISATI RECIMA.I ja cu verovatno da kupim knjigu,ali potez izdavaca o kome govorimo je sraman i za svaku osudu.Lepo je to sto je Elfak napisao,pa iako to ni najmanje ne doticalo izdavaca....

Prijatelju, nije dozvoljeno "vikati"(pisati velikim slovima), pa te stoga molim da to više ne radiš

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 14:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rogan

@Ultras - poshto josh nisam kupio KIDD #6, mozhesh li samo da mi kazhesh pod kojim naslovom ide moj tekst? (Nisam mogao da smislim nijedan pametan, pa sam nashkrabao prvu igru rechi koja mi je pala na pamet i zamolio urednika to work his magic on it)

@Rogan, na fin nacin me proveravas da li sam kupio knjigu

Ovako, tvoj tekst ide na 7 celih strana:

strana 296 - Crna damo, prokleta bila...
strana 297 - Uklete kuce
strane 297 - 299 - Avetinjske dame
strane 299 - 302 Deset malih...

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 14/03/2010 : 14:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
hehehe....ne, ne, vech me samo nedeljama vech kopka, poshto nakon shto poshaljem tekst ne dobijem nikakav editorial input ni detalje o izmenama sve dok se ne objavi, a naslov me je brinuo, ali sada vidim da je ostao ipak "izvorni" temporary title (Crna damo...), ovo ostalo su svojevrsni podnaslovi.

Sledechi put stavljam u temp. naslov psovku, kad vech sve prolazi ;)

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 14/03/2010 : 14:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
@Ultras

Podrzavam Elfaka u njegovom besu.Ne podrzavam da je izdanje sranje i govno,ali mislim da je zaista sranje otstampano.Bar moj peti broj,cim otvoris,na prvoj slici vidis veliku mrlju od stampe.Pa na petoj,pa na devetoj i tako dalje...Inace,za izdanje kao izdanje,mislim da je fenomenalno osmisljeno inace ne bih kupio sve brojeve koji su izasli.Ali kad je tako fenomenalno osmisljeno,pa valjda zasluzuje da se malo vise ulozi u njega i da se makar stampa u boljoj stampariji pa nek kosta i 2000.E zato sam besan na izdavaca i podrzavam Elfakovu bes..

@Mladjo

Zaista nisam znao da velika slova znace vikanje.Hteo sam da naglasim da je to bitno,da je to zakljucak svega,a ne da vicem na ljude sa foruma,jer niti imam prava da vicem bilo na koga,niti bi taj postupak imao ikakvu svrhu..
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/03/2010 : 15:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
@mrmada

Sve pet

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 14/03/2010 15:31:54
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/03/2010 : 17:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/03/2010 : 17:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
I ja se slazem sa Elfakom. To sto VC radi sa kolekcionarskim Dilanom je obican barabluk.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/03/2010 : 17:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
mi texovci namamo taj problem.nasa izdanja su perfektno odradjena,a voleo bi da i dilanovci imaju takve trenutke srece.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 18:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

I ja se slazem sa Elfakom. To sto VC radi sa kolekcionarskim Dilanom je obican barabluk.

Samo bez revolucije,proglasiće me za inspiratora pljuvanja po VČ. nije baš tako a kolekcionarski Dilan smatram zaista pozitivnim iskorakom na našoj strip sceni, iako je kao izdanje puno mana(naslovnice c/b, odvratna Roijeva na čelu,plus još neki sitni nedostatci oko poveza).
Moram da pohvalim Marčela(Leo Charma)iako me je oklevetao i izvređao u topiku ''Zahtev B.Radovčiću'', jer zaista za sada dobro vodi ovu priču sa uvodnicima, kao i Draška Roganovića -Rogana sa kojima sam imao prilike da razmenim mišljenja i preko pm-a, akoji mu poprilično dobro asistira.
Problem jeste visoka cena i to stoji kao osnov, i kao argumenat da ljudi ipak u jednom trenutku dignu ruke ne mogavši da isprate ovo.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 18:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
mikoza,mijenjaj avatar,prvo i zadnje upozorenje...do večeras ako ga ne promijeniš,hlađenje ti ne gine...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/03/2010 : 18:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Raspucin

Samo bez revolucije,proglasiće me za inspiratora pljuvanja po VČ. nije baš tako a kolekcionarski Dilan smatram zaista pozitivnim iskorakom na našoj strip sceni, iako je kao izdanje puno mana(naslovnice c/b, odvratna Roijeva na čelu,plus još neki sitni nedostatci oko poveza).
Moram da pohvalim Marčela(Leo Charma)iako me je oklevetao i izvređao u topiku ''Zahtev B.Radovčiću'', jer zaista za sada dobro vodi ovu priču sa uvodnicima, kao i Draška Roganovića -Rogana sa kojima sam imao prilike da razmenim mišljenja i preko pm-a, akoji mu poprilično dobro asistira.
Problem jeste visoka cena i to stoji kao osnov, i kao argumenat da ljudi ipak u jednom trenutku dignu ruke ne mogavši da isprate ovo.

Profo, to izdanje mora da bude besprekorno za te pare. To mora da bude kvalitet Torgala Belog Puta. Imam razumevanja da su im prve knjige slabije, bile su slabije i prve knjige Libelusovog Kena, ali sada to mora da bude perfektno i amin. Nije posteno prema kupcima. ja nemam protiv sto je skupo, neka je skupo, to je kolekcionarsko izdanje, ali mora da bude besprekoran kvalitet. Dilan se verovatno vise nikad nece stampati u ovoj formi, na ovim prostorima, zato bi trebalo da bude perfekcija.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 18:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Nemam šta ni da dodam ni oduzmem napisanom,ali vidiš da nije tako...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/03/2010 : 18:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mikoza

quote:
mikoza,mijenjaj avatar,prvo i zadnje upozorenje...do večeras ako ga ne promijeniš,hlađenje ti ne gine...

OH! Kakva cast! Obratilo mi se licno njegovo visocanstvo...popusis mi kurac i ohladis mi se na istom visocanstvo!

mikoza, udaljen si sa Foruma na godinu dana

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/03/2010 : 18:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam šta ni da dodam ni oduzmem napisanom,ali vidiš da nije tako...

Ma vidim, ali je pravo i da se kaze.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25627 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2010 : 18:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nema tu sta na godinu dana, zakljucaj ga i nemoj ni da ga upisujes u kaznjenike.
Toliko.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 18:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mikoza

quote:

OH! Kakva cast! Obratilo mi se licno njegovo visocanstvo...popusis mi kurac i ohladis mi se na istom visocanstvo!

mikoza,godinu dana...jedino mi žao što si iz istog grada kao i ultras,pa sramotiš i njega i sebe...vidimo se

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 18:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
raspade se Yugoslavija...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 18:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Nema tu sta na godinu dana, zakljucaj ga i nemoj ni da ga upisujes u kaznjenike.
Toliko.

misliš da će on čekat toliko

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 18:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

raspade se Yugoslavija...

kad?koje godine?

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 18:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
mada čovek ima 41 godinu, živeo je poprilično dugo i u onoj državi, možda je Yugo-nostalgičar...
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000