forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/03/2010 : 19:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Momci, molim vas:

quote:
Originally posted by mladjo

Tema ovog topica je druga

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25629 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2010 : 19:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Vronski2, ban zbog spama. Dosta mi je vise upozorenja.

Cekam jos profesora.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 19:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

@ profesor-inz & vronski 2, ostavite se svadja ... Kao deca ste.

Cemu to?

Posle kada neko "popije ban" - bice kasno.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25629 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2010 : 19:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Vec je kasno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/03/2010 : 19:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ovde se bre svi ponasate kao pankeri! Koja ovo bese tema?!

ko to kaze, ko to laze...da je forum dosadan?!

Ni ja nisam bas zadovoljan ovim poskupljenjem, ali sta ces..jebi ga....

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 14/03/2010 : 19:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Ovde se bre svi ponasate kao pankeri! Koja ovo bese tema?!

ko to kaze, ko to laze...da je forum dosadan?!

Ni ja nisam bas zadovoljan ovim poskupljenjem, ali sta ces..jebi ga....

@docA ti sljedis DD, pa mi daj odgovori na pitanje gore, tj. do kojeg ce broja ove godine stici DD KI??

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 19:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ Rudi

Neki nezvanican plan je 6 knjiga godisnje pa ti sad racunaj. Ja danas ne radim.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/03/2010 : 19:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

@docA ti sljedis DD, pa mi daj odgovori na pitanje gore, tj. do kojeg ce broja ove godine stici DD KI??

Otkud znam, ne zovem se Vidovita Zorka!

Moguce da ce do 11-og najdalje 12-og...tempo godisnjefg izlazenja je valjda 6 komada..?
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 14/03/2010 : 19:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

@ Rudi

Neki nezvanican plan je 6 knjiga godisnje pa ti sad racunaj. Ja danas ne radim.

tnx. To znaci da bi do kraja godine trebali stici do broja 10
Lepo

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 19:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ja ne znam ali po ovom forumu sajam knjiga mu dodje kao neko mesto za obracunavanje koje koga.Jel se tamo dogadja nesto drugo osim kojekakvih tuca i rasprava.Kome god nesto smeta odma "Doci ces ti na sajam knjiga","Vidimo se na sajmu knjiga","Cekam te na sajmu knjiga pa cemo raspraviti.Daj ljudi iskulirajte vise,pa ovo je forum koji nas povezuje,a ne za svadje i rasprave po raznim topicima.Predlazem da se otvori topik za kojekakve svadje pa onda lepo ko hoce da se svadja i bije ode tamo a ne da se nepotrebno zagusuju neki korisni topici.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/03/2010 : 19:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Doci ces ti na Sajam knjiga pa cemo sve tamo lepo da resimo, okiboki.
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 14/03/2010 : 19:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Nemjte ovo uzeti kao proverenu informaciju, ali stekao sam utisak da che se, makar u narednih par brojeva, neznatno ubrzati izlazhenje kolekcionarskog Dilana (jedna knjiga na mesec i po umesto dva). Nemojte me drzhati za rech, ali evo, shesta knjiga je upravo izashla a ja sam pochetkom ove nedelje predao tekst za 7 tom (i to sam bio poslednji saradnik koji je predao tekst, sa zakashnjenjem), koji je sada mislim vech na prelomu, te sam stekao utisak da se ceo proces maaalko ubrzava (naravno, shtampanje i korichenje su uvek neizvesne rabote, pogotovu kad je VCh u pitanju, te se vrlo lako mozhe desiti da ne dodje do ovog ubrzanja ritma izlazhenja).

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/03/2010 : 19:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nema potrebe za daljnjim spamom

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 19:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

"Obracun na sajmu knjiga".

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 19:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rogan

Nemjte ovo uzeti kao proverenu informaciju, ali stekao sam utisak da che se, makar u narednih par brojeva, neznatno ubrzati izlazhenje kolekcionarskog Dilana (jedna knjiga na mesec i po umesto dva). Nemojte me drzhati za rech, ali evo, shesta knjiga je upravo izashla a ja sam pochetkom ove nedelje predao tekst za 7 tom (i to sam bio poslednji saradnik koji je predao tekst, sa zakashnjenjem), koji je sada mislim vech na prelomu, te sam stekao utisak da se ceo proces maaalko ubrzava (naravno, shtampanje i korichenje su uvek neizvesne rabote, pogotovu kad je VCh u pitanju, te se vrlo lako mozhe desiti da ne dodje do ovog ubrzanja ritma izlazhenja).

Tja, dobro je, bar nada postoji.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/03/2010 : 20:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Nema potrebe za daljnjim spamom

Bravo. Ovaj zapeo sa tom pricom o kolekcionarskom DD, datumima izlazenja, stampanjem i slicnim spamom. Tacnim informacijama nije mesto na ovom forumu.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 20:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ja to ne bi bas voleo dobar je ovo tempo kao do sada.Jos sa ovim povecanjem cene pa ko ce to ispratiti.

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/03/2010 : 20:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ja isto mislim da je tempo od 5-6 knjiga godisnje dovoljno. Ne znam da li cu moci pratiti jednu knjigu mjesecno. Pogotovo sto te knjige u hr kostaju ko suho zlato. A pricali ste o nekom poskupljenu ako se ne varam, nije mi se dalo citati.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 20:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Ja isto mislim da je tempo od 5-6 knjiga godisnje dovoljno. Ne znam da li cu moci pratiti jednu knjigu mjesecno. Pogotovo sto te knjige u hr kostaju ko suho zlato. A pricali ste o nekom poskupljenu ako se ne varam, nije mi se dalo citati.

Nemoj ni da pokusavas Toliko je gluposti na poslednjih 2-3 strane...

Knjiga 6 kosta bez popusta 1600 dinara.

Evo linka da se vidi koliko je to u drugim valutama: http://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/03/2010 : 20:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
buduci da kupujem cak po 2, brži tempo bi mi znacio da cu prije odustati. ovako planiram sve do neizdanih u ludensu, 48 ili 49 valjda. inace, mogu smanjiti sve do 20 i neke, one bas najnajnajdraze samo.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/03/2010 : 22:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Colt

Zato ja saljem dilera na sajam knjiga da mi pokupi sve sta treba. Pa ako sam se nekom zamerio neka ga izmlate

@Curunir
Do 48 pa posle moze Lu,cini mi se da je broj 47 poslednji koji Ludens nije objavio.
A sto se mene tice,bolje brze
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 22:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by okiboki

Zato ja saljem dilera na sajam knjiga da mi pokupi sve sta treba. Pa ako sam se nekom zamerio neka ga izmlate

quote:
Originally posted by Tex Willer
Do 48 pa posle moze Lu,cini mi se da je broj 47 poslednji koji Ludens nije objavio.

Broj 48 je "Nesretni zgoditak" a treba "Direktni prenos".
Znaci, 16 knjiga ce trebati do broja 49 kada LU Extra krece po originalnom redosledu.
Curunir 5 ima - fali mu jos 11 komada
Ali bilo bi gre'ota da prekine na broju 16 . . .

Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 14/03/2010 : 22:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Toliko je gluposti na poslednjih 2-3 strane...

Ti si bre glup! Meni povećanje cene uz isti (ne)kvalitet nije glupo.. To što je šesta knjiga urađena malo bolje ne znači da će i sledeće..
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 22:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by todorko

quote:

quote:

Toliko je gluposti na poslednjih 2-3 strane...

Ti si bre glup! Meni povećanje cene uz isti (ne)kvalitet nije glupo.. To što je šesta knjiga urađena malo bolje ne znači da će i sledeće..

Ban. Vredjanje moderatora.

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/03/2010 : 22:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemoj ni da pokusavas Toliko je gluposti na poslednjih 2-3 strane...

Knjiga 6 kosta bez popusta 1600 dinara.

Evo linka da se vidi koliko je to u drugim valutama: http://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta

1600 dinara je 116kn. Kod nas je dosad kostao 140kn. :))
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000