Karsone, gde je ovo? Terasa na Kalac brdu? To jest jedan od ona 2 (ili 3?) hotela? Aleksandar?
Nece verujes, al' i ja sam tu bio prvi put kao i gosti. Ja mislim da jeste Aleksandar, ali nisam siguran. Znam da nemaju vino, pa sam morao da ubijem 6 piva za dorucak.
A jesi primetio da Tex ima kosu na slici? Kako li je Kralja uspeo to da izvede
Ima kosu, nema stomak. Koje je ovo, fotomontage? A koje je tebi ovo na ruku?
Aleksandar je,ja sam na 5 minute pesaka odatle Kosu imam zato sto sam je oprao specijalno za tu priliku,obicno je masna pa se slepi a stomak mi se primecuje tek posle desetog piva,a tu smo popili tek po 6 Carsonu su ruke pocrnele na more,ostatak ruke se ne vidi koliko je pocrneo jer nosi majcu
Pih, na svakoj slici il sam ošo ili sam pošo. Super je bilo, mene se porodične obaveze isključile iz većine događaja na žalost, ali je ono čemu sam prisustvovao bilo izvanredno. Svaka čast Ponkiju koji je ovo sve odradio do maksimuma i vidimo se na MaFestu.
Inače,tko se dvoumi,od Zagreba je Banja Luka nekakvih 2 sata vožnje i grad je iznenađujuće sređen i uredan.Jedino se pazite policijske patrole kroz Laktaše.Tamo su uvijek,a ako se sjećam,ograničenje je 60,ravno,dvije trake...daš malo gasa i cap!..20 ojrića sve riješava!
U ime svih banjalučana i bosanaca i hercegovaca, hvala što ne dolaziš. Tako nećeš morati trpiti naše policajce i gledati srušene kuće i tvornice usput, a nama će biti lakše na duši što još jednom šovinističkom govnetu ne moramo pružati gostoprimstvo po kojem smo poznati.
ovo ne zasluzuje ni komentar...stvarno ne razumijem
A šta, dveribadu je iznenađenje da je nešto u BiH sređeno i uredno, i to vama nimalo ne smrdi? Na stranu to 'validno' upozorenje i savjet oko policije (stvarno nisam do danas i juče vidio da u okolini i u samoj Banja Luci ima toliko drotova na svakom koraku), ponižavajuće je slušati od nekog stranca ovakve uvrede i samo sam uzvratio istom mjerom jer sam osjetio potrebu da na taj način skrenem pažnju na njegovu licemjernost (više puta pokazanu i u drugim raspravama) i na kraju krajeva taj prikriveni šovinizam, ali mi je ujutro već bilo žao što sam pokvario topic. Niti želim da ga dalje kvarim, rekao sam šta sam imao.
kad sam ja dolazio u suboru na skup vidio cetri mjesta u BL ili prije BL gdje su policajci cekali zrtve, one koje brzo voze, inace je iznenadjujuce da ih nije bilo na odvojku za Prijedor, uglavnom su tamo stacionirani no i prije granicnog prijelaza u hrvatskoj u selu Novoj varosi postoji jedan punkt gdje policajci redovito docekuju one koji su laki na gasu, kroz cijelo selo je 70 km/h ogranicenja, a na jednom mjestu su stavili 50 km/h nekih 200 - 300 metara, pa ako bas nisi obratatio paznju na taj detalj naletis, narocito ako si stranac ili hrvat ali iz druge zupanije
sve neki limuni po case.jbg,al ja sam imun na limun. lepo,lepo,i neka budu sto cesca ovakva okupljanja!! predlazem gastonu da polozi za pilota,i kupi pajper za brzi obilazak iz grada,u grad.dado bi bio kopilot,ako bi zrakoplov podneo teret. uzivali ste,i bilo vas je puno,ima li sta bolje.pozdrav svima,koje sam upoznao,i one koje cu upoznati! kad izgurate ceo krug,ponovo vas cekamo na jug srbije uz specijalitet dimljena crevca na zaru,i vino sa sifoni.
Jeste da sam bio kratko i da sam cijeli naredni dan zalio sto nisam mogao biti jos malo duze ali bilo je sjajno druziti se sa toliko pozitivnih ljudi. Pozdrav ekipi.
Najviše coca cole! A nije wiskeya nego whiskeya. Nemoj me miješati s alkoholom!
U biti je oboje točno napisano, samo je jedno engleski engleski, a drugo je američki engleski. Iako znam šta si htio reć Mladene
nesto si pobrkao. vani ne postoji viski bez H, a Mladen ga nema skotski - whisky, americki - whiskey libellus na to pazi u svojim stripovima, pa je u texu jedan a u mr nou drugi, iako je najbolje u mv - viski a u svim im slucajevima fali j: wiskeyja, whiskeyja
Mladene, a mijesas li se s vodom?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.