forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 22:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord
1600 dinara je 116kn. Kod nas je dosad kostao 140kn. :))

Eto!! Znači vama je pojeftinilo.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 14/03/2010 : 23:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Mene kostali i do sada kad ih narucim (jer mi se ne ceka dok dodzem u RS i iskoristim karticu) 25 evra, znaci oko 180 kn :-)

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/03/2010 : 23:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pazi ovako, ja bih ti poslao na kucnu adresu po ceni koju ja placam sa popustom 1200 dinara + postarina.
Ako je tezina do 500 grama onda je postarina 5 evra, sve ukupno 125kn - mada cenim da je knjiga teza (samim tim i postarina veca).

Ako se odlucis stojim ti na raspolaganju, kao i tebi Rudi

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 14/03/2010 : 23:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Pazi ovako, ja bih ti poslao na kucnu adresu po ceni koju ja placam sa popustom 1200 dinara + postarina.
Ako je tezina do 500 grama onda je postarina 5 evra, sve ukupno 125kn - mada cenim da je knjiga teza (samim tim i postarina veca).

Hvala, ali ipak nek ljudi koji to rade zarade nesto.
Ja sam za to da svako ko se trudi i zaradi.
Ja bih mogao i da cekam dok dodzem u RS, ali ovako mi zgodnije

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 15/03/2010 : 00:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
kresa@
Ne idem za Bg za Luex,ima ih u nishu na ulici po 120din,
doduse remitendni ali se mogu probrati uvek,ima 4/4+

Ulras@
Sto,zar studiraju samo vaspitani?
Ma jesam ja vaspitan,a narocito fin.
Fakat koliko sam puta prosao pored finske ambasade.
Prgav mogu biti samo kad me nesto ubode.
Uostalom sto ovo ja objasnjavam coveku koji za nik
ima naziv huliganske grupe,jebo ga zgadilo mi se gledati ispisane
i izlepene kupee u vozu "Ultras" nalepnicama
Npr:

A sto se vikanja tice,ja jesam vikao ,ali ne na ljude vec na VC,ali jer
"VC nema zvanicnog predstavnika na forumu"-nisam vikao na nikoga.
Necu vise pisati "Govno,sranje" i dr vec cu jednostavno reci "(jedna ruzna rec)

Hvala profesoru,mrmadi,raspucinu,berenu,mikozi na podrsci

Mikozin post ne podrzavam

Nije stvar u tome,fora je..kod nas ima izreka "Nadji ovcu pa je shishaj"
E to smo mi-ovce,koje muzu i shishaju za DZ.
Ovaj uvez me kostao 150 din(1,5e) za jedan primerak,za vise bi bilo manje

Neka VC placa uvez i 4e po komadu kolika im je zarada?
Gde tu nestade ono "Nas plan je da promovisemo strip"????
Da bi ja(i ostali gde nema trafike) kupio strip moram ici u BG da bih ga kupio
E sad..ajd,ok.imam karticu,da ,ali je nemam koristiti.platiti ptt je slicno kao otici
Naravno sad ce reci i da poskupljenja nema jer knjiga sa 30% opet dodje 1120din.
GDE SU MENI 30% kad strip kupujem na trafici i placam punu cenu????
Kako cu sad ja doci do tih 30%?da sacuvam racune sa kioska?????
Sta je to,nego jos jedan primer Beogradizacije
Uostalom,sta mogu ja kad mi cale za vrlo odgovorno mesto u fabrici prima platu oko25 hiljada od
kojih na moje studiranje otpadne bar 9000mesecno,i za s3pove mesecno izdvojim oko 2000din u najboljem slucaju,mada je retko.
Vidis ultrase da sve moje zasto-ima svoje zato.
Moje knjige su ovakve:
Br1-Kupljen od Mrmade,jednom citana i ja jos jednom,od stojanja se vidi kako je ispucalo
gde je onaj trag od uveza.Pucketa ,puca ,cini cuda...

br2-ok,malo ostecen pri transportu,ali ok

br 3-prica broja jedan(nije AF izdanje)

4 i 5 nisam uzeo jer nisam imao gde,a ne znam ni da li cu.
Uzeo sam peticu docI i to iz Darkvuda jer su u trafici davali (jedna ruzna rec),(jedna ruzna rec)
i (jos jedna ruzna rec)
UZAS I KATASTROFA OD KVALITETA
Uostalom,Sloba je doci izabrao najbolju knjigu,a nek doca kaze kakav je otisak,uvez, i
koliko bledih mesta ima
Toliko od mene

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 15/03/2010 : 00:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Resenje je vrlo prosto - nemoj da kupujes.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/03/2010 : 00:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Ulras@
Sto,zar studiraju samo vaspitani?
Ma jesam ja vaspitan,a narocito fin.
Fakat koliko sam puta prosao pored finske ambasade.
Prgav mogu biti samo kad me nesto ubode.

Kazi ti meni Elfak, ko (ili sta) mi te ubode?

EDIT: Ako je ruzna rec, napisi onako (ruzna rec) i ja cu ukapiram.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 15/03/2010 00:12:52
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/03/2010 : 00:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ elfak nish, pogledaj prvo moj post - pa onda pogledaj svoj.

Ovo sto si sada pisao je apsolutno prihvatljivo i ko ti sta moze zameriti...
Da si tako onda napisao ne bih ti ni rec rekao.

Ipak, nigde te nisam opomenuo sto se bunis za cenu izdanja a ti to sada potenciras, kao i sledece:
kacis slike nekih uveza (o vozu da ne pricam),
kazes da moras da odes do Beograda za strip (sreca da u Nisu imaju Ludens inace bi morao do Zagreba da ides),
pises o caletovoj plati od 25000 a ti trosis 2000 samo na stripove + 9000 na studiranje,
pises kako su ti ocuvane knjige...

O ovome ja UOPSTE nisam pisao kada sam ti se obracao. UOPSTE! Smatram da je podizanje cena bezobrazluk i to sam i rekao:

quote:
Meni cena takodje smeta, da se razumemo - ne poklanjaju oni meni svoje izdanje vec mi deru kozu sa ledja.
Moja je stvar sto ja na to (ne)pristajem, a kada je vec tako zadrzacu mrvicu dostojanstva i necu izdanje koje sam kupio nazivati "sranje i govno" - kada to nije.
Da jeste - ne bih ga kupio

Ja sam te dobronamerno opomenuo na pristojno ponasanje jer znam da studiras i znam da si OK momak.
Pa gde ce otici ova drzava ako i studenti budu svadjalacki i pljuvacki nastrojeni???
Ali dobro, Profesor je iskoristio priliku i "odbranio" te od mene

To sta mislis o meni (i sta ti se gadi u vozu) apsolutno me se ne tice a ne tice se ni ovog topika.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 15/03/2010 : 01:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@ elfak nish, pogledaj prvo moj post - pa onda pogledaj svoj.

Ovo sto si sada pisao je apsolutno prihvatljivo i ko ti sta moze zameriti...
Da si tako onda napisao ne bih ti ni rec rekao.

Ipak, nigde te nisam opomenuo sto se bunis za cenu izdanja a ti to sada potenciras, kao i sledece:
1.kacis slike nekih uveza (o vozu da ne pricam), ???????
kazes da moras da odes do Beograda za strip (sreca da u Nisu imaju Ludens inace bi morao do Zagreba da ides),
pises o caletovoj plati od 25000 a ti trosis 2000 samo na stripove + 9000 na studiranje,
pises kako su ti ocuvane knjige...

O ovome ja UOPSTE nisam pisao kada sam ti se obracao. UOPSTE! Smatram da je podizanje cena bezobrazluk i to sam i rekao:

quote:
Meni cena takodje smeta, da se razumemo - ne poklanjaju oni meni svoje izdanje vec mi deru kozu sa ledja.
Moja je stvar sto ja na to (ne)pristajem, a kada je vec tako zadrzacu mrvicu dostojanstva i necu izdanje koje sam kupio nazivati "sranje i govno" - kada to nije.
Da jeste - ne bih ga kupio

Ja sam te dobronamerno opomenuo na pristojno ponasanje jer znam da studiras i znam da si OK momak.
Pa gde ce otici ova drzava ako i studenti budu svadjalacki i pljuvacki nastrojeni???
Ali dobro, Profesor je iskoristio priliku i "odbranio" te od mene

To sta mislis o meni (i sta ti se gadi u vozu) apsolutno me se ne tice a ne tice se ni ovog topika.

1.uvez sam stavio da se vidi koliko kosta uopste,mada ovaj sto sam ja stavio je KILOMETRIMA daleko od KI,ali sam naveo radi poredjenja
2.ultras sliku iz voza sam naveo jer je simbol huliganstva a ti mi ovamo drzis pridiku o mom vaspitanju.Hm...ocigledno me nisi upoznao jer mi je vaspitanje na zavidnom nivou i pored reci koje ponekad izgovorim(kao i svi drugi,ili se varam)
3.naveo sam da idem za BG za strip kao odgovrom Kresi,citaj malo
4.naveo sam caletovu platu cisto da se vidi koja je mogucnost kupovine mladih koji ,pored stripova moraju,nazalost VC,da postoje
5.Stvarno ne razumem kako me je Inc "odbranio" od tebe?
Ja sam napadnut?nisam znao...
6.Moje misljenje o tebi(potpuno nebitno,sorry za offtopic) je bilo extremno dok nisi postao mudorator.
Jeste tacna ona stara "Vlast coveku udari u glavu"

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/03/2010 : 01:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

1.uvez sam stavio da se vidi koliko kosta uopste,mada ovaj sto sam ja stavio je KILOMETRIMA daleko od KI,ali sam naveo radi poredjenja
2.ultras sliku iz voza sam naveo jer je simbol huliganstva a ti mi ovamo drzis pridiku o mom vaspitanju.Hm...ocigledno me nisi upoznao jer mi je vaspitanje na zavidnom nivou i pored reci koje ponekad izgovorim(kao i svi drugi,ili se varam)
3.naveo sam da idem za BG za strip kao odgovrom Kresi,citaj malo
4.naveo sam caletovu platu cisto da se vidi koja je mogucnost kupovine mladih koji ,pored stripova moraju,nazalost VC,da postoje
5.Stvarno ne razumem kako me je Inc "odbranio" od tebe?
Ja sam napadnut?nisam znao...
6.Moje misljenje o tebi(potpuno nebitno,sorry za offtopic) je bilo extremno dok nisi postao mudorator.
Jeste tacna ona stara "Vlast coveku udari u glavu"
[/quote]

@ elfak nish

vidim da si raspolozen za nadMUDrivanje i izlazim ti u susret vrlo rado

Ponovo mi pricas o uvezu - shvati, bas me briga za uvez - ja sam te dobronamerno upozorio da ne koristis "sranje i govna" u komunikaciji sa ostalim forumasima kao i da ne pises koristeci Caps Lock, a ti mi pricas o uvezu.

Slika iz voza se mozda tebi svidja, ali shvati, bas me briga za sliku - ja sam te dobronamerno upozorio da ne koristis "sranje i govna" u komunikaciji sa ostalim forumasima kao i da ne pises koristeci Caps Lock, nisam ti prigovarao za neku sliku.

Ovo zasto ides u Beograd si rekao DVA puta: Kresi i kasnije meni - citaj malo, i shvati, mene ne interesuju tvoji odlasci za Beograd - ja sam te samo dobronamerno upozorio da ne koristis "sranje i govna" u komunikaciji sa ostalim forumasima kao i da ne pises koristeci Caps Lock.

Platu tvog caleta necu ni da komentarisem, jer sam te samo dobronamerno upozorio da ne koristis "sranje i govna" u komunikaciji sa ostalim forumasima kao i da ne pises koristeci Caps Lock, a ne kolika je plata tvog oca.

Ovo za mudoratora mi je simpaticno ali i to nema veze sa mojim postom u kom sam te dobronamerno upozorio da ne koristis "sranje i govna" u komunikaciji sa ostalim forumasima kao i da ne pises koristeci Caps Lock.

Ponovio sam ti ovo vise puta da zapamtis jer ocigledno pokusavas da opravdas svoje ponasanje.

Psovanje i prostakluci su zabranjeni, Caps Lock je zabranjen - koristio si i jedno i drugo u svom postu.
Sta ti nije jasno?

Dobronamerno sam te opomenuo - vidim da sam pogresio...

Ali opet bi tako, jer da sam ti izrekao kaznu svi bi rekli "vidi ga ovaj - izivljava se", ovako su mogli da vide da posao moderatora nije lak i da nekad iz najbolje namere naletis na lika koji ce jos da te zajebava zbog toga.

Stoga, smatraj da si opomenut ponovo, a ti sam vidi da li ces nastaviti da se glupiras ili ces da pises o stripovima sto je i svrha ovog sajta i naseg okupljanja.

Ziv bio

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 15/03/2010 : 02:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Jedna rec od mene: pih......
Aman shvati-uvez nisam stavio tebi,niti platu mog caleta.....bla blaaa

pogledaj malo bolje moj post.do slike je namenjeno tebi,ostali nije
Evo ne koristim,od sada ce sra*** biti (jedna ruzna rec) a go*** -(jos jedna ruzna rec).Uostalom,rekoh da sam fin,proso sam barem 50 puta pored finske ambasade.
I jos ovo pa odlazim odavde:ne glupiram se i pisem o stripovima
Sta mislis,meni stalo da vredjam vc?Ne bih ja vredjao da nisu podigli cenu i smanjili kvalitet.
Tesko nama ,uvodi se moderatorski cas,do 8h svi kuci...
Stogod napisao necu ti odgovarati,nebitno,vidim da ste muderatori u top formi.cutite i placajte ljudi ono (jedna ruzna rec) i 1800din..ma i 2000,doci ce vam jednog dana valjda iz guzicu u glavicu.ende

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 15/03/2010 : 08:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Dakle,hoce li iko ko je kupio novog dilana da napise nesto malo vise o njemu?Kakav je,da okaci neku sliku da vidimo riknu,da vidimo kakva je korica,visina...Necu skoro u kg pa me zanima da li da se radujem ili da trosim pare na neke druge stripove...
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/03/2010 : 09:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ustedio bi mozda euro-dva na cijeni plus tvoj odlazak na postu i pakiranje. Ne isplati se. Ali, hvala na ponudi.
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 15/03/2010 : 12:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
Nista se ne brinite sve su oni to proracunali ;)
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 16:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Bio sam juče do Kraljeva, pregledao 6-icu, odlično urađena...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Moja stize do vikenda,dao sam jednom drugaru da mi uzme.Jedva cekam.
Inace mislim da niko nije spomenuo,sta ima od propratnih tekstova?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Pa smonetu je više puta, Roganov tekst Damo crna,,,
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A jeste sad sam se setio.Ima li jos nesto?

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 16/03/2010 : 19:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Osim mog teksta, ide sjajan tekst Vlade Tadicha koji analizira Sklavijevu Ameriku vidjenu u 18 epizodi "Kaljostro" (eks "Njujork, Njujork"), kao i Marchelova analiza Sklavijevih dobrochudnih monstruma. A tu je i kratka biografija Klaudija Vile.

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 19:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
pa ima i tekst vezan za treću priču
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 19:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
E hvala momci,znaci dosta propratnog materijala

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 16/03/2010 : 19:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rogan

Osim mog teksta, ide sjajan tekst Vlade Tadicha koji analizira Sklavijevu Ameriku vidjenu u 18 epizodi "Kaljostro" (eks "Njujork, Njujork"), kao i Marchelova analiza Sklavijevih dobrochudnih monstruma. A tu je i kratka biografija Klaudija Vile.

Nadam se da ce tekstovi biti bolji od ovih Dejana Ognjenovica i Marka Selica iz petog broja.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 21:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rogan

Nadam se da ce tekstovi biti bolji od ovih Dejana Ognjenovica i Marka Selica iz petog broja.

Sto?Pa nisu losi tekstovi.Jedino je malo bezveze ono za Mladica ali je time bas lepo objasnjeno kako je narod gledao na Vlad Drakula.Svi smo iz te recenice to skontali iako stvarno nije umesno poredjenje.

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 16/03/2010 : 23:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kud si pazario Dilana, mogao si i Poslednji dan na smrt osudjenog. Meni je to genijalan strip, verujem da bi se i tebi dopao.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 00:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:

quote:

quote:

Kud si pazario Dilana, mogao si i Poslednji dan na smrt osudjenog. Meni je to genijalan strip, verujem da bi se i tebi dopao.

Ako si meni rekao,sta da tikazem voleo bih ali jedva skrpim i za ovo,mozda jednom.Verujem da je dobar.

Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000