Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25760 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/03/2010 : 12:58:16
|
Marko, dobio sam obaveštenje na mail o prispeću privatne poruke, međutim, ovde u inboxu je nema. Otprlike u isto vreme sam dobio i PM od drugog člana, i tu je sve u redu.
Any idea?
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29478 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/03/2010 : 13:35:22
|
sta se desava sa porukom ukoliko je covjek posalje i onda pobrise u outboxu prije nego sto je primalac procita? Moguce da je to.
ma hajde da isprobamo![](icon_smile_tongue.gif) MH imas poruku koju sam odmah pobrisao u outboxu. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Ultras
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
Switzerland
25760 Posts
Posted - 15/03/2010 : 13:41:09
|
KW, tvoju poruku sam dobio, kao i obaveštenje na mail. Znači, nije to...
Kod mene u mailu stoji obaveštenje za prvi PM, koji je u inboxu, kao i za taj drugi, koji se ne vidi kod mene. Vreme i datum su isti, jedino pošiljalac nije .
Da rešimo misteriju, rgorgiev, ako pročitaš ovo, da li si mi ti juče poslao privatnu poruku. u 23:37???![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile.gif) |
|
|
rgorgiev
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Rudis.jpg)
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 15/03/2010 : 14:03:03
|
Upravo citam i smijem se![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Kad sam dosao do pitanja. Ne, nisam, ja sam juce u to vreme bio na forumu i jedino sam Ultrasom razmjenio par PM. Ali meni se ovo isto desavalo vec par puta. U tom sam slucaju poruke mogao da opozovem sa aukcije, ali sa foruma ih nije bilo u PM inboxu![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_shock.gif)
Ali juce sam popdne gledao X-Faktor das Unfassbare![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) Stvarno pojma nemam kako si mogao dobiti poruku od mene??? Ja sam Ultarsu prvu PM poslao u 23:13, i posle toga samo reply na njegove. I to je bilo to |
so it shall be written, so it shall be done |
Edited by - rgorgiev on 15/03/2010 14:07:47 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29478 Posts
|
rgorgiev
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
2084 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:16:07
|
@manhunter
bez brige, ako meni nesto treba i ne dobijem odgovor, ja bih se opet javio, ali hvala na obavesti. |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25760 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:20:27
|
quote: Originally posted by rgorgiev
@manhunter
bez brige, ako meni nesto treba i ne dobijem odgovor, ja bih se opet javio, ali hvala na obavesti.
Nema problema ;).
Odaj mi još tajnu, naslov poruke koju si poslao Utrasu je bio "Nasao sam"? Tako bar piše kod mene u mailu. |
|
Edited by - manhunter on 15/03/2010 14:23:02 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25760 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:22:06
|
quote: Originally posted by Markos
možda neka zakašnjela poruka?
Ne bih rekao, stoji jučerašnji datum i vreme. |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:25:22
|
quote: Originally posted by manhunter
@manhunter
bez brige, ako meni nesto treba i ne dobijem odgovor, ja bih se opet javio, ali hvala na obavesti.
Nema problema ;).
Odaj mi još tajnu, naslov poruke koju si poslao Utrasu je bio "Nasao sam"? Tako bar piše kod mene u mailo.
Znaci, jas sam Ultaru poslao PM sa naslovom "topic", pa smo imali reply na tu poruku. Kasnije u 23:33 sam dobio od njega PM sa naslovom "Nasao sam", pa reply, i onda u 23:39 jos jedna od njegove strane "RE: Nasao sam :-)". A sta je nasao, to ti ne mogu odati![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25760 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:29:48
|
Znaci, jas sam Ultaru poslao PM sa naslovom "topic", pa smo imali reply na tu poruku. Kasnije u 23:33 sam dobio od njega PM sa naslovom "Nasao sam", pa reply, i onda u 23:39 jos jedna od njegove strane "RE: Nasao sam :-)". A sta je nasao, to ti ne mogu odati![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Znači da se ipak radi o vašoj prepisci, samo sam ja jednom dobio obaveštenje. Eto, rešili smo misteriju. Sad još samo da Markos izmisli kako da i stvarno dobijem tu poruku, da vidim šta to tražite...![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:30:30
|
Odaj mi još tajnu, naslov poruke koju si poslao Utrasu je bio "Nasao sam"?
![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif)
quote: Originally posted by rgorgiev A sta je nasao, to ti ne mogu odati![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
CIA, Rudi, CIA ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Vidis da ovaj Hanter hvata nase "dimne signale" ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:34:04
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by rgorgiev A sta je nasao, to ti ne mogu odati![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
CIA, Rudi, CIA ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Vidis da ovaj Hanter hvata nase "dimne signale" ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
ccccccc, pa se stvar jos i zove "PM". Da mi nismo loso shvatili kracenicu![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) . Ultrase, gledi onoga sta smo trazili i nasli, daljna komunikacija strogo putem maila![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29478 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25760 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:34:31
|
Vidis da ovaj Hanter hvata nase "dimne signale" ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Pih, pa šta ti misliš, zašto sam ja ovde nad-moderator?![](icon_smile_clown.gif) Ja ovaj forum vidim kao kad Neo prvi put vidi Matrix...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25760 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:35:55
|
quote: Originally posted by Markos
Očito neka greška s tim obavijestima, da. Ako jednom stignem, pogledat ću to.
Rekoh da ti javim, možda bi te zanimalo. Inače nije neki veliki problem. |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:36:22
|
Pih, pa šta ti misliš, zašto sam ja ovde nad-moderator?![](icon_smile_clown.gif) Ja ovaj forum vidim kao kad Neo prvi put vidi Matrix...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
NP mode nad modovima. Samo mi se ne mjesaj u avatar![](icon_smile_big.gif) Vidis kako je kod mene Neo "on fire" ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif) |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:37:58
|
quote: Originally posted by manhunter Pih, pa šta ti misliš, zašto sam ja ovde nad-moderator?![](icon_smile_clown.gif) Ja ovaj forum vidim kao kad Neo prvi put vidi Matrix...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
OK, Neo, OK... ![](icon_smile_cool.gif)
Sada sam obrisao jos neke poruke - da ti nije neka stigla? Ne zezam se, vidis sinoc kada sam obrisao da je jedna stigla do tebe... |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25760 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:42:57
|
Sada sam obrisao jos neke poruke - da ti nije neka stigla? Ne zezam se, vidis sinoc kada sam obrisao da je jedna stigla do tebe...
Stiglo mi je još par, bez zajebancije!!!!
Naslovi poruka: "Markos nema pojma", "Ugnjavio me je Rudi", "Sve ću da ih izbacim sa foruma"...
![](icon_smile_tongue.gif) |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:45:57
|
Sada sam obrisao jos neke poruke - da ti nije neka stigla? Ne zezam se, vidis sinoc kada sam obrisao da je jedna stigla do tebe...
Naslovi poruka: "Markos nema pojma", "Ugnjavio me je Rudi", "Sve ću da ih izbacim sa foruma"...
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif)
Kakav si covek ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif)
Odlazim zauvek sa ovog topika i ovo je moj poslednji post ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif)
Ozbiljan sam ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Bice ti zao sto si me "otkucao" ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 15/03/2010 : 14:48:45
|
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif)
Kakav si covek ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif)
Odlazim zauvek sa ovog topika i ovo je moj poslednji post ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif)
Ozbiljan sam ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Bice ti zao sto si me "otkucao" ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
grrrrrrrrrrrrrrrrr |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 15/03/2010 : 19:53:50
|
Ovo li je topic samo za moderatori ili mozemo i mi da se zajebavamo?![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Samo da znam da li da zovem i ostali juznjaci ovamo.![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
elfak nish
Advanced Member
![](AvatarUpload/534495.jpg)
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 15/03/2010 : 20:44:25
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Ovo li je topic samo za moderatori ili mozemo i mi da se zajebavamo?![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Samo da znam da li da zovem i ostali juznjaci ovamo.![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Gotovo stigli smo![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) E meni stigo PM od Manhuntera(verovatno za nekog drugog moderatora) pod naslovom "Operacija matori Karson i ostali sa pruge-resiti se spama"![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Hm,trebalo bi ispitati ovo..![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 15/03/2010 : 20:56:19
|
quote: Originally posted by elfak nish Gotovo stigli smo![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) E meni stigo PM od Manhuntera(verovatno za nekog drugog moderatora) pod naslovom "Operacija matori Karson i ostali sa pruge-resiti se spama"![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Hm,trebalo bi ispitati ovo..![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif)
Meni stiglo "Operacija Elfak -resiti se srama"![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|