Marko, dobio sam obaveštenje na mail o prispeću privatne poruke, međutim, ovde u inboxu je nema. Otprlike u isto vreme sam dobio i PM od drugog člana, i tu je sve u redu.
KW, tvoju poruku sam dobio, kao i obaveštenje na mail. Znači, nije to...
Kod mene u mailu stoji obaveštenje za prvi PM, koji je u inboxu, kao i za taj drugi, koji se ne vidi kod mene. Vreme i datum su isti, jedino pošiljalac nije.
Da rešimo misteriju, rgorgiev, ako pročitaš ovo, da li si mi ti juče poslao privatnu poruku. u 23:37???
Upravo citam i smijem se Kad sam dosao do pitanja. Ne, nisam, ja sam juce u to vreme bio na forumu i jedino sam Ultrasom razmjenio par PM. Ali meni se ovo isto desavalo vec par puta. U tom sam slucaju poruke mogao da opozovem sa aukcije, ali sa foruma ih nije bilo u PM inboxu
Ali juce sam popdne gledao X-Faktor das Unfassbare Stvarno pojma nemam kako si mogao dobiti poruku od mene??? Ja sam Ultarsu prvu PM poslao u 23:13, i posle toga samo reply na njegove. I to je bilo to
bez brige, ako meni nesto treba i ne dobijem odgovor, ja bih se opet javio, ali hvala na obavesti.
Nema problema ;).
Odaj mi još tajnu, naslov poruke koju si poslao Utrasu je bio "Nasao sam"? Tako bar piše kod mene u mailo.
Znaci, jas sam Ultaru poslao PM sa naslovom "topic", pa smo imali reply na tu poruku. Kasnije u 23:33 sam dobio od njega PM sa naslovom "Nasao sam", pa reply, i onda u 23:39 jos jedna od njegove strane "RE: Nasao sam :-)". A sta je nasao, to ti ne mogu odati
Znaci, jas sam Ultaru poslao PM sa naslovom "topic", pa smo imali reply na tu poruku. Kasnije u 23:33 sam dobio od njega PM sa naslovom "Nasao sam", pa reply, i onda u 23:39 jos jedna od njegove strane "RE: Nasao sam :-)". A sta je nasao, to ti ne mogu odati
Znači da se ipak radi o vašoj prepisci, samo sam ja jednom dobio obaveštenje. Eto, rešili smo misteriju. Sad još samo da Markos izmisli kako da i stvarno dobijem tu poruku, da vidim šta to tražite...
Odaj mi još tajnu, naslov poruke koju si poslao Utrasu je bio "Nasao sam"?
Originally posted by rgorgiev A sta je nasao, to ti ne mogu odati
CIA, Rudi, CIA
Vidis da ovaj Hanter hvata nase "dimne signale"
ccccccc, pa se stvar jos i zove "PM". Da mi nismo loso shvatili kracenicu. Ultrase, gledi onoga sta smo trazili i nasli, daljna komunikacija strogo putem maila
Ovo li je topic samo za moderatori ili mozemo i mi da se zajebavamo?
Samo da znam da li da zovem i ostali juznjaci ovamo.
Gotovo stigli smo E meni stigo PM od Manhuntera(verovatno za nekog drugog moderatora) pod naslovom "Operacija matori Karson i ostali sa pruge-resiti se spama" Hm,trebalo bi ispitati ovo..
Originally posted by elfak nish Gotovo stigli smo E meni stigo PM od Manhuntera(verovatno za nekog drugog moderatora) pod naslovom "Operacija matori Karson i ostali sa pruge-resiti se spama" Hm,trebalo bi ispitati ovo..