forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/03/2010 : 15:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Super izgleda.
Dizajn za 5icu (od 1-5), jos da vidimo kakva ce biti izvedba.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 15/03/2010 : 15:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
nesto se tu da valja kuha

Ako budes jos nesto trebao znas gdje me mozes naci

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/03/2010 : 16:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
blagodarim

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/03/2010 : 16:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Niste razmišljali sa rasvjeta, kakva god bila, grije. Zamišljena je preblizu stripovima.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/03/2010 : 17:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Niste razmišljali sa rasvjeta, kakva god bila, grije. Zamišljena je preblizu stripovima.

E to sam zaboravio feki reci - rasvete nece ni biti. Nazalost, ali mi je previse komplicirano da se sad i to radi

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/03/2010 : 21:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Fora mi je ova Fekina polica moderanog dizajna. Al' zašto ne napravit nešto jednostavnije? Evo, ja trenutno držim stripove u jednom starom ormaru, al mi polako ponestaje mjesta. Opcija s policama mi se činila boljom od ormara pa sam odlučio raspilat' ormar, dodat još nešto materijala i napravit dvije stalaže od kojih bi jedna bila duža, a jedna kraća. Na svaku stalažu po 5 polica. Jedna stalaža bi bila dužine oko 170-180 cm, a druga 1 m. To je zbog rasporeda u sobi jer su mi takve dimenzije kuta u koji bi je smistija. Visina tih 5 polica bi iznosila oko 220 cm. I eto ti police za 5! Koštala me malo dobre volje, materijala koji imam od starog namještaja (kreveti, ormari) i 120 kn koliko san platija L-profile u željezari.
Kad je dovršim, napravit ću slike "prije-poslije" pa prosudite sami koja je opcija bolja.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/03/2010 : 21:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Zvuci dobro, al ja cu se drzati mog arhitekta feke :-))
Ali obavezno stavi slike da vidimo

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/03/2010 : 22:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Hoću, za to ne brini. Neće biti neko čudo, ali će biti vrlo svrsihodno...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/03/2010 : 23:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Hoću, za to ne brini. Neće biti neko čudo, ali će biti vrlo svrsihodno...

Bitno da bude, strip-voajerizam je na nivou na ovom sajtu

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 15/03/2010 : 23:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Fora mi je ova Fekina polica moderanog dizajna. Al' zašto ne napravit nešto jednostavnije? Evo, ja trenutno držim stripove u jednom starom ormaru, al mi polako ponestaje mjesta. Opcija s policama mi se činila boljom od ormara pa sam odlučio raspilat' ormar, dodat još nešto materijala i napravit dvije stalaže od kojih bi jedna bila duža, a jedna kraća. Na svaku stalažu po 5 polica. Jedna stalaža bi bila dužine oko 170-180 cm, a druga 1 m. To je zbog rasporeda u sobi jer su mi takve dimenzije kuta u koji bi je smistija. Visina tih 5 polica bi iznosila oko 220 cm. I eto ti police za 5! Koštala me malo dobre volje, materijala koji imam od starog namještaja (kreveti, ormari) i 120 kn koliko san platija L-profile u željezari.
Kad je dovršim, napravit ću slike "prije-poslije" pa prosudite sami koja je opcija bolja.

1% te slike vec imam u glavi ,da bi slagalica bila gotova pokazi slike kad zavrsis, zvuci interesantno.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 06:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
[br]Niste razmišljali sa rasvjeta, kakva god bila, grije. Zamišljena je preblizu stripovima.

LED rasvjeta ne grije
ti ne pratis nova vremena Metuzalemu jedan...

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 07:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:
[br]Niste razmišljali sa rasvjeta, kakva god bila, grije. Zamišljena je preblizu stripovima.

LED rasvjeta ne grije
ti ne pratis nova vremena Metuzalemu jedan...

Grijala ili ne, meni kako je poslo tom policom
Ko sto rekoh, ici ce bez LEDa

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 16/03/2010 : 09:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
sta je opet neki problemi u vezi majstora , izgleda da sam dizajnirao novo svjetsko cudo , kako to majstori vide

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 16/03/2010 : 09:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ovo sam ja specijalno dizjnirao za rudija da kada mu klijenti dolaze sa djecom da djeca imaju svoj kutak
takodje jos kancelarija mu je bas gotivna i mislim da ovakva jedna polica ce se bas uklopiti u njegovu kancelariju ipak je ovo javno mjesto

feka
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 09:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Pa kakav je ovo sajt?
16 stranica o tome kako poredati stripove?????
Na naslovnici, pretežu "recenzije" Zagora.
80 posto postova istih individua koje su, ili pošto su pročitali 2 Mister Noa i 3 Alan Forda, zamijenili to za besplatnu ulaznicu u nekakv "Second Life" di misle da se mogu preseravati o svemu i svačemu i svako par mjeseci ići na neku žderačku turneju (ajde, bolje tu nego u mjesnoj zajednici ili nekakvom klubu); ili imaju nekakav čudan fetišistički odnos prema isključivo jednom Bonellijevom stripu (recimo NN, Dampir ili Tex).

Žalosno.

:)

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/03/2010 : 10:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Oprosti, ali za homepage se nemaš pravo buniti. Član si redakcije, imaš priliku promijeniti stvari i pisati o stvarima koje te zanimaju i koje misliš da bi trebalo pokriti, a u skoro 3 mjeseca nisi napisao ništa. A fanovi Zagora jesu. I tko je sad tu kriv za izgled homepagea?

Trouble will find me
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 10:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Oprosti, ali za homepage se nemaš pravo buniti. Član si redakcije, imaš priliku promijeniti stvari i pisati o stvarima koje te zanimaju i koje misliš da bi trebalo pokriti, a u skoro 3 mjeseca nisi napisao ništa. A fanovi Zagora jesu. I tko je sad tu kriv za izgled homepagea?

Ti, naravno, kao glavni urednik:). Ovo ne bi trebala biti demokracija, gdje većina odlučuje, već diktatura sa čvrstom rukom.

U suprotnom, Zagor je najbolji strip na svijetu, a Ferri najbolji crtač, bez konkurencija (aj, dobro, tu su negdje i Magnus i Villa).

www.stripgen.com
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 10:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

Pa kakav je ovo sajt?
16 stranica o tome kako poredati stripove?????
Na naslovnici, pretežu "recenzije" Zagora.
80 posto postova istih individua koje su, ili pošto su pročitali 2 Mister Noa i 3 Alan Forda, zamijenili to za besplatnu ulaznicu u nekakv "Second Life" di misle da se mogu preseravati o svemu i svačemu i svako par mjeseci ići na neku žderačku turneju (ajde, bolje tu nego u mjesnoj zajednici ili nekakvom klubu); ili imaju nekakav čudan fetišistički odnos prema isključivo jednom Bonellijevom stripu (recimo NN, Dampir ili Tex).

Žalosno.

:)

sljedeci put kad ponovo bude takva zderacka a bogami i pijana turneja u Banjoj Luci mozes i ti doci...mozda bi ti dobro doslo malo pozitivne atmosfere i druzenja koje prati takvu turneju(a i jeftinije je od placanja psihijatra)

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/03/2010 : 11:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, u zadnjih 60 recenzija je bilo 10 Zagora. Nije baš da pretežu. To što se zaredalo njih 5-6 u zadnje vrijeme je slučajnost. A ja kao urednik, moram se pokriti s onim čim imam (mada, nemam ništa protiv recenzija Zagora, dapače). Trudim se pokriti što više toga, pa koliko ide, ide.

Trouble will find me
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 11:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Dee je odlucio da pokrije rupe pocetnih kratkih epizoda. Jobberski posao, slicno kao i nedavno kada je zaredao sa AF reckama.
U posljednjih nekoliko mjeseci imamo samo dvije zagorove recke od grofice Varge.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/03/2010 : 11:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Rudi druze reaguj ovdje
Izgleda da zlo se pise i ovom tvom stvarno super topicu,gdje smo se stvarno zabavljali i nasmijali.Vrni na temu naslova,molim te!!
Sta se desava sve,to je nevjerovatno
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 11:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Rudi druze reaguj ovdje
Izgleda da zlo se pise i ovom tvom stvarno super topicu,gdje smo se stvarno zabavljali i nasmijali.Vrni na temu naslova,molim te!!

da, u pravu si
treba se drzati teme topica. THOH nam je odvukao paznju
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 11:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da treba poredati stripove po veličini i brojevima, slične skupa, i, ako treba, one manje ispred većih, jer se u suprotnom manji ne vide.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 11:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Juce je bilo dosta rasprave oko teme sta i kako sa sajtom. Tamo se svako mogao izjasniti.
Ja sam ovaj topic otvorio sa ciljem i ko je citao video je da sam skoro dobio resenje.
Po citavom topicu do sada nije bilo nijednog negativnog posta, nego bas super razmena misljenja.
Zadnji dio komunikacije se vecinom svodio na mene i feke (i pored toga sto smo i dosta mailova i PM razmjenili).
Zamolicu da se i dalje topic koristi prema naslovu. Kada moja polica bude gotova, poredacu stripove tamu i stavicu sliku na topicu.
A topic moze posluziti i ostalima kao ideja oko toga kako stripove lepse poredati (naravno ko ima potrebe od toga)

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 11:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Rudi druze reaguj ovdje

Ja sam vec poceo pisati post, ali ste me preduhitrili dok sam telefonirao zadnjih 15 min.

Edited by - rgorgiev on 16/03/2010 11:39:35
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000