forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 16/03/2010 : 11:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

Juce je bilo dosta rasprave oko teme sta i kako sa sajtom. Tamo se svako mogao izjasniti.
Ja sam ovaj topic otvorio sa ciljem i ko je citao video je da sam skoro dobio resenje.
Po citavom topicu do sada nije bilo nijednog negativnog posta, nego bas super razmena misljenja.
Zadnji dio komunikacije se vecinom svodio na mene i feke (i pored toga sto smo i dosta mailova i PM razmjenili).
Zamolicu da se i dalje topic koristi prema naslovu. Kada moja polica bude gotova, poredacu stripove tamu i stavicu sliku na topicu.
A topic moze posluziti i ostalima kao ideja oko toga kako stripove lepse poredati (naravno ko ima potrebe od toga)

ja se nisam htio mijesati ipak je ovo tvoj topic iako sam ja u njemu jedno 50 % zastupljen sto se tice postova
ko sto kaze gore navedeni ovdje se bas super svi zabavljamo , topic je prava relaksacija

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 11:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:

Juce je bilo dosta rasprave oko teme sta i kako sa sajtom. Tamo se svako mogao izjasniti.
Ja sam ovaj topic otvorio sa ciljem i ko je citao video je da sam skoro dobio resenje.
Po citavom topicu do sada nije bilo nijednog negativnog posta, nego bas super razmena misljenja.
Zadnji dio komunikacije se vecinom svodio na mene i feke (i pored toga sto smo i dosta mailova i PM razmjenili).
Zamolicu da se i dalje topic koristi prema naslovu. Kada moja polica bude gotova, poredacu stripove tamu i stavicu sliku na topicu.
A topic moze posluziti i ostalima kao ideja oko toga kako stripove lepse poredati (naravno ko ima potrebe od toga)

ja se nisam htio mijesati ipak je ovo tvoj topic iako sam ja u njemu jedno 50 % zastupljen sto se tice postova
ko sto kaze gore navedeni ovdje se bas super svi zabavljamo , topic je prava relaksacija

Gore navedeni zajedno sa jos par clanova foruma su mi super za komunikaciju - in on i offtopic. Kad Elvis nesto kaze znas da je na mjestu. Sem kad se zajebava, ali i tada znas da to radi.
I ne samo sto se zabavljamo, nego meni takva ideja ni u snu ne bi dosla za policu. Samo jos da je mogu napraviti(grrrrrrrrrrrrr)

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 16/03/2010 : 12:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
trebas jarane samo da se dobro istreses i nema tog majstora koji je ne bi napravio za velike pare

lova burgija gdje niko ne moze , sve se moze uz pravu cijenu

feka
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/03/2010 : 12:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by Renky
[br]Niste razmišljali sa rasvjeta, kakva god bila, grije. Zamišljena je preblizu stripovima.

LED rasvjeta ne grije
ti ne pratis nova vremena Metuzalemu jedan...

Da, sad su mi jasni oni vicevi o Bosancima!

Pa naravno da LED ne grije! Ne'š nikad naučit!:P]

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 12:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

trebas jarane samo da se dobro istreses i nema tog majstora koji je ne bi napravio za velike pare

lova burgija gdje niko ne moze , sve se moze uz pravu cijenu

Evo sad mi bas javila firma "Arte Nova". Rekli da oni ne mogu uraditi tu policu, jer ne bi bila stabilna, a ne mogu ni zaobljenje tako lepo izvesti. Ne vjeruje mi se...
Sad cu nazvati "obicnog" majstora, taj ce sigurno bolje da se snadze.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 16/03/2010 : 12:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
jasta jednog dobrog majstora ili otidji kod onih sto proizvode namjestaj , one manje firme ja mislim da bi oni to mogli da rijese , ima ih valjda vise u makedoniji nego kod nas

feka
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/03/2010 : 13:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Evo da i ja svoje misljenje dam,vezano za tvoju odabranu policu
Nikad ne uspijem,pa evo sad cu:
Meni se licno ne svidja,moj ukus nije,svako ima svoj i postujem,dobro da je tako
Nekako mi izgleda (bas kako rece tvoj majstor)nestabilna i nekako nema onu moc koju bi trebala imati.Ne svidja mi se ta kupola koju imas na lijevoj strani,ne mogu nikako sebi predstaviti takvu policu na jednom normalnom i obicnom zidu.Kako god da je postavis,ostaje ti neka praznina i neravnina na toj lijevoj strani gdje je ta kupola.Ja bih je mogao zamisliti nekako da je taj polukrug na gornjoj strani,ovako ne(bar u mom zivotu).Dalje kao sto ti je neko pisao ovdje,kako ce to izgledati sa poredatim stripovima,kad sve popunis i dodjes do tog polukruga??Jesi razmisljao o tome??Da ti kazem,nikako.Nemas sanse da to uspijes poredati tako da izgleda sve lijepo popunjeno a ujedno i estetike neke potrebne da ima,jel!?

Po meni bi trebao bubnuti klasiku,sto znaci jednostavno a skupo,sto na kraju daje mocno.Masivno orahovo drvo npr., koje bi izgledalo "mrak"kad ga plerakiras bezbojnim lakom,nista vise,to je moja ideja
Naravno polica od zida do zida,i od poda do plafona,tako samo dobro izgleda.Okolo izmedju vanjskih dijelova police i zidova,podova i plafona sve diht napravis i silikonske fuge u boji police sve uradis.Nema da ti se uvlace paukovi,prasina ili nesto trece....
Kad mi kuca bude gotova(jos nije),tako ce izgledati kod mene

Hocccccuuuuu poooooooooklonnnnnnnnnn
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 13:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

jasta jednog dobrog majstora ili otidji kod onih sto proizvode namjestaj , one manje firme ja mislim da bi oni to mogli da rijese , ima ih valjda vise u makedoniji nego kod nas

Ma kod takve sam i bio. Moja firma koja mi inace radi mebel bi to mogla da ureadi, ali ko sto sam rekao, pauziraju ovaj mjesec.
Ako me sada i ovaj majstor odjebe, sacekacu njih, jer su mi oni barem sigurni

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/03/2010 : 16:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by Zlotvor

Fora mi je ova Fekina polica moderanog dizajna. Al' zašto ne napravit nešto jednostavnije? Evo, ja trenutno držim stripove u jednom starom ormaru, al mi polako ponestaje mjesta. Opcija s policama mi se činila boljom od ormara pa sam odlučio raspilat' ormar, dodat još nešto materijala i napravit dvije stalaže od kojih bi jedna bila duža, a jedna kraća. Na svaku stalažu po 5 polica. Jedna stalaža bi bila dužine oko 170-180 cm, a druga 1 m. To je zbog rasporeda u sobi jer su mi takve dimenzije kuta u koji bi je smistija. Visina tih 5 polica bi iznosila oko 220 cm. I eto ti police za 5! Koštala me malo dobre volje, materijala koji imam od starog namještaja (kreveti, ormari) i 120 kn koliko san platija L-profile u željezari.
Kad je dovršim, napravit ću slike "prije-poslije" pa prosudite sami koja je opcija bolja.

1% te slike vec imam u glavi ,da bi slagalica bila gotova pokazi slike kad zavrsis, zvuci interesantno.

Kad bude gotovo, slike će bit odmah postavljene...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 20:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
I to jedva cekam da vidim.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/03/2010 : 22:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nadam se pozitivnim kritikama...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kritike ce svakako biti

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Balkane, balkane, balkane moj...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/03/2010 : 23:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kritike ce svakako biti

Ma samo da su pozitivne! Onda ću znat da san napravija perfektan posa...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 23:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
culfis slozio:

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 23:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
...a ovako to rade profesionalci:

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

...a ovako to rade profesionalci:

Hoces da kazes da je horizontalno bolje nego vertikalno???

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
A i slaba mu kolekcija :-)))

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 23:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
...pa i horizontalno, u stvari, moze biti vertikalno, zavisi kako se uzme ...
eto, kod meenstripovi svuda po kuci, kmplet stripoteke se vuce po podu, haos totalitarni, al` u tome je draz...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
hmmmmmmmmmm
ipak mi se kod profesionalca nekako vise dopada :-)))

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 23:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmmmmmmmmmm

p.s.
inache, toj ti je magaZin striparnice Darkwood!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/03/2010 : 23:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ček! Jesu ovo u Slobinoj maloj magazi napokon napravili reda???

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

quote:

hmmmmmmmmmm

p.s.
inache, toj ti je magaZin striparnice Darkwood!

Mh, sad su mi neke stvari jasnije

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/03/2010 : 00:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa coveku ponestale banana kutije, pa kupio raftove

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 17/03/2010 : 00:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000