forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 "4 ASA(Hajdučka)!"-objašnjenje nagradnih aukcija**
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 13/03/2010 : 20:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2113750
Meni je nekako ovaj naslov bio privlačan za ubacivanje džokera u strip!

Znaci tebi ne treba taj strip,samo gonis dzokera
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 13/03/2010 : 20:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by srdjandj

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2113750
Meni je nekako ovaj naslov bio privlačan za ubacivanje džokera u strip!

Znaci tebi ne treba taj strip,samo gonis dzokera

Kerberu - posto si mi prijatelj, tebi mogu da kazem. Nije dzoker u posljednjem stripu, vec u Lavje Srce (ako mi ne vjerujes, peh za tebe). Samo pazi ko ce biti najbolji ponuditelj za taj strip

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 13/03/2010 : 20:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Rudi,cenim sto si samo meni rekao za ovo..pssst...pazi da drugi ne cuju {:D]

Edited by - kerber on 13/03/2010 20:34:30
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 13/03/2010 : 22:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ko bre vise cita ovo.
Ali evo da bude oficijalno - ja stavljam LMS 4, 7 i 10. Isto ocekujem i od tebe ako prihvacas opkladu. Aj da vidim koliko imas ...Pizze

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 13/03/2010 : 22:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Ma ko bre vise cita ovo.
Ali evo da bude oficijalno - ja stavljam LMS 4, 7 i 10. Isto ocekujem i od tebe ako prihvacas opkladu. Aj da vidim koliko imas ...Pizze

cuvaj te zagore za hant ili bilijard,kao u stara dobra vremena
samo da privrsim sa renovacijom.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 13/03/2010 : 22:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Logicno je da je Djoker u DD "Sesto culo".
Ne treba mi pa nisam igrao

Edited by - dubac on 13/03/2010 22:45:33
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 15/03/2010 : 19:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Dakle,jos nekih 5/6 sahata do kraja ove jako zanimljive igre.
Zanima me kad ce rezultati,tj.izvlacenje sretnih dobitnika???
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 15/03/2010 : 23:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dubac

Logicno je da je Djoker u DD "Sesto culo".
Ne treba mi pa nisam igrao

Ja smatram da je u strumfovima,vidim da dveribad cesto barata njima.Ja ih obozavam,ali sam vec imao ova dva biser stripa

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 06:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Cestitke dobitnicima a posebno glavnom

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2104427

Be yourself; everyone else is already taken.

Edited by - ponki on 16/03/2010 12:33:29
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 11:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Cestitke i od mene.
Dajte spisak molim vas da vidimo ko je sta....

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/03/2010 : 11:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Evo, Ratko me zamolio da objavim popis:

Marko,evo nek popis bude kod tebe do kraja aukcija,pa sačuvaj ovaj mail.
Četri asa su u:
1.Strip album:CAT CLAW(Kerac,PROFIL 4)
2.FANTA ČIKO
3.ZS br.880(Mark)-ZAVERA NA JAMAJCI
4.LMS br.(Mr.NO)-KUĆA OBOJENIH SNOVA

*JOKER karta je u strip albumu:ANDRIJA MAUROVIĆ-BLAGO FATAHIVE,BISER ZLA,...(DEČJE NOVINE).

Pozdrav!

Trouble will find me
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 12:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Bravo...
ko je kupio "blago"?

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/03/2010 : 13:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Evo, Ratko me zamolio da objavim popis:

Marko,evo nek popis bude kod tebe do kraja aukcija,pa sačuvaj ovaj mail.
Četri asa su u:
1.Strip album:CAT CLAW(Kerac,PROFIL 4)
2.FANTA ČIKO
3.ZS br.880(Mark)-ZAVERA NA JAMAJCI
4.LMS br.(Mr.NO)-KUĆA OBOJENIH SNOVA

*JOKER karta je u strip albumu:ANDRIJA MAUROVIĆ-BLAGO FATAHIVE,BISER ZLA,...(DEČJE NOVINE).

Pozdrav!

----------------------------

Da,svi stripovi u kojima su bile karte su pogođeni,a dobitnici su:

1.-PROFIL br.4 CAT CLAW(B.Kerac)--- Baby Cate

2.- FANTA ČIKO(SPEC. BROJ ZS)------ balpeza2

3.-LMS br.880 Mr.NO - KUĆA OBOJENIH SNOVA--- nedeljko bilkić

4.- ZS br.880 K.Mark - ZAVERA NA JAMAJCI--- DrB

5.- strip album A.MAUROVIĆ(D.NOVINE) -- Porter--JOKER KARTA***

-Svi navedeni dobivaju stripove koje su osvojili na aukcijama besplatno,a osim besplatnih stripova Porter dobiva na poklon još i ZS br.13....LMS br.4....i komplet ALAN FORDA u tvrdim koricama 1-92(STRIP AGENT).
-Čestitam!
Ostalima hvala na sudjelovanju.Više sreće drugi puta,jer će bit uskoro prilika.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40600 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 13:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pu, znaci moram platiti Tabas Kabasa..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 16/03/2010 : 13:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Bas me obradovala vijest kad sam saznao,kontao sam prije aukcija ako pogodim ,,jokera,, da bi i ja stripove nekom dao samo bi zadrzao za sebe ZS 13,kontam sto ne bi ispao hadzija preko dveribadovih ledja.
Inace sto se tice ovih poklona debelo si pretjerao posto je vrijednost ovih stvari preko 2000 €.
Kontam nesto kad je covjeku rodjendan dobije poklone od dragih i bliskih osoba i bude sretan,dok ti dijelis naslijepo.
Ovo je sigurno nesto sto ce biti tesko ponoviti,zahvaljujem ti se iz srca za ovu akciju i zelim ti najljepsu striparnicu na Balkanu.

Lms 4 i jos neke stripove bi zamolio dveribada da pokloni clanu foruma pod imenom WEB,od njega sam par puta uzeo neke stripove i bio sam zadovoljan,pa reko da i ja njega obradujem.

Kontao sam nekom koga ne poznajem da poklonim i AF-komplet,ali igrom slucaja zove me bratic iz Londona dan prije nego sto cu saznati za ovu lijepu vijest i pita da li jos uvijek citam stripove?
Odgovor svakako da to radim i uzivam u tome,onda me pita da li bi mu mogao kupiti AF posto je to volio ko dijete.
Odgovorio sam da cu se potruditi,dan poslije saznajem za ovu nagradu,ovo je bilo neko sesto culo s njegove strane.
Njemu cu pokloniti AF-komplet iako su mi se vrtili neki nickovi sto bi ih obradovao,bolje ih ne spominjati .

Jos jednom hvala dveribadu na ovom potezu,iako je malo previse!

Edited by - Porter on 16/03/2010 13:27:27
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/03/2010 : 14:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ma kakvi,samo ćeš morat priznat da si u duši Zvezdaš!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/03/2010 : 14:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Bas me obradovala vijest kad sam saznao,kontao sam prije aukcija ako pogodim ,,jokera,, da bi i ja stripove nekom dao samo bi zadrzao za sebe ZS 13,kontam sto ne bi ispao hadzija preko dveribadovih ledja.
Inace sto se tice ovih poklona debelo si pretjerao posto je vrijednost ovih stvari preko 2000 €.
Kontam nesto kad je covjeku rodjendan dobije poklone od dragih i bliskih osoba i bude sretan,dok ti dijelis naslijepo.
Ovo je sigurno nesto sto ce biti tesko ponoviti,zahvaljujem ti se iz srca za ovu akciju i zelim ti najljepsu striparnicu na Balkanu.

Lms 4 i jos neke stripove bi zamolio dveribada da pokloni clanu foruma pod imenom WEB,od njega sam par puta uzeo neke stripove i bio sam zadovoljan,pa reko da i ja njega obradujem.

Kontao sam nekom koga ne poznajem da poklonim i AF-komplet,ali igrom slucaja zove me bratic iz Londona dan prije nego sto cu saznati za ovu lijepu vijest i pita da li jos uvijek citam stripove?
Odgovor svakako da to radim i uzivam u tome,onda me pita da li bi mu mogao kupiti AF posto je to volio ko dijete.
Odgovorio sam da cu se potruditi,dan poslije saznajem za ovu nagradu,ovo je bilo neko sesto culo s njegove strane.
Njemu cu pokloniti AF-komplet iako su mi se vrtili neki nickovi sto bi ih obradovao,bolje ih ne spominjati .

Sliku kraj table tvog mjesta i Londona za "stipsu"i ostalu raju na forumu,ok,onako da nam se smire duse,posto nismo srece imali,mi ostali
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40600 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 14:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Zamisli to!!!
I nauci se pravopisu.. Pise se zvezdas a ne Zvezdas!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 15:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zamisli to!!!

Nauci vec jednom Dule Sawitchu da je Zvezda toliko velika da se zbog nje i Zvezdas pise velikim slovom

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/03/2010 : 15:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Cestitke dveribadu na ovakvoj akciji i cestitke porteru na osvojenom blagu

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/03/2010 : 15:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zamisli to!!!

Jebeš pravopis...Zvezdaš je Zvezdaš,a partizanovac je samo partizanovac!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/03/2010 : 15:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidiš,logika po nazivu stripa je upalila.Pošalji mi adresu za London i ako imaš broj mobitela od Web-a i koje stripove mu prepuštaš,pošalji popis.Dodat ću i ja nešto.
Čestitam!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/03/2010 : 15:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Zamisli to!!!

Jebeš pravopis...Zvezdaš je Zvezdaš,a partizanovac je CAR!

U pravu si

Go to Top of Page

nedeljko bilkic
Starting Member

Austria
1 Posts

Member since 15/08/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nedeljko bilkic a Private Message  Reply with Quote
HVAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA ti ljudino!
Jer od svih poklona(za moj 40-ti rodjendan)ova vijest i ovo sto sam dobio je ipak nesto sto se nece nikad zaboraviti.
Neznam sta da jos napisem,ovo je ujedno i prvi put da sam dobio u nekoj igri na srecu.
Presrecan sam!!!!!!!!
Ali necu ti ostati duzan za ovaj lijep poklon tako da ti vec sad obecavam da cemo se jos cuti.
-puno srece u zivotu..........

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 21:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka čast!!!

...
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000