forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST TOUR : Banja Luka 13.03.2010
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/03/2010 : 20:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
Mladene, a mijesas li se s vodom?

Edited by - cronos six on 15/03/2010 20:13:06
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/03/2010 : 20:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir
Mladene, a mijesas li se s vodom?

Auh

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/03/2010 : 20:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ako cemo o mijesanju bilo ih je svakojakih
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/03/2010 : 22:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
cuo sam da je renky pomijesao pipi i majcinu dusicu s cajem od metvice. tezak narkoman i neizlijecen alkoholicar

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.

Edited by - Curunir on 15/03/2010 22:25:48
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/03/2010 : 22:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pipiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/03/2010 : 23:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Kakav alkos!!!!

Ja nikad ne mesam pica, osim ako ne moram.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 09:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Evo konacno nekoliko slika sa druzenja u Banjoj Luci:

na slici pored Renky-a sjedi Kruger

na slici sa lijeva na desno: kralja,duga puška,ponki,feniks,renky,"razrednik" wiskey,"mario mandzukic" rocco21,leopold_IV,verter,sale i zoka(momci iz BL koji nisu na forumu),gaston i fotografova(apachered) zena

na slici pored duge puske sjedi Ramath (koji je pobrkao dane pa se nije pojavio u subotu)

nadam se da ce i Renky okaciti neke svoje slike...

Be yourself; everyone else is already taken.

Edited by - ponki on 16/03/2010 12:22:37
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 16/03/2010 : 09:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
Sve pet,zovite opet.Poseban pozdrav Kralji legendi.Popravio staklo,auspuh na plaći..

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 10:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Lepe slike, ali ova slika mi nekako ima najbolju atmosferu, mada fali tu jos flasa sto punih, sto praznih koje doprinose istoj.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 10:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
@ Kit Carson

Ja eto mislim da je praznih flasa bilo dovoljno...
samo fale dvojica koji na kraju druzenja zavrse pod stolom

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 10:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Kit Carson

Ja eto mislim da je praznih flasa bilo dovoljno...
samo fale dvojica koji na kraju druzenja zavrse pod stolom

Eto, tacno sam znao da je falio Tex i ...ne znam jos jednog takvog.
Mozda Zeljko (dcarapo2)? Nije valjda docekao kraj na nogama?

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 10:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ko je ko na ovim slikama?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 10:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ja sam prepoznao samo Ponkija, Gastona, Reknyja, pivo i dzeger.

To je za ovu poslednju, najlepsu sliku.

Edited by - Kit Carson on 16/03/2010 10:56:21
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
862 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 16/03/2010 : 11:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Pa jebote ovdje nitko ne pije, nitko ne prca, nitko ništa.Samo stripovi i nešto sitno meze.
Cccc.Treba ovdje (ne)reda napraviti. :)

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17146 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/03/2010 : 11:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa zar nisu svi dovoljno poznati
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 11:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Poznati su Gaston, Whiskey i Renky. Ostali svi isto izgledaju
ne stvarno, nemam pojma. Neke face su poznate , ali ne znam ko su.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 11:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo malo da pomognem. Ovo su dcarapo2 i Kralja.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 12:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

sad pise tko je tko na slikama...fale na slikama Emir Pasanovic,maza i "satirani" fotograf apachered koga na slikama predstava bolja polovica

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/03/2010 : 14:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

quote:

quote:
Originally posted by dveribad

Inače,tko se dvoumi,od Zagreba je Banja Luka nekakvih 2 sata vožnje i grad je iznenađujuće sređen i uredan.Jedino se pazite policijske patrole kroz Laktaše.Tamo su uvijek,a ako se sjećam,ograničenje je 60,ravno,dvije trake...daš malo gasa i cap!..20 ojrića sve riješava!

U ime svih banjalučana i bosanaca i hercegovaca, hvala što ne dolaziš.
Tako nećeš morati trpiti naše policajce i gledati srušene kuće i tvornice usput, a nama će biti lakše na duši što još jednom šovinističkom govnetu ne moramo pružati gostoprimstvo po kojem smo poznati.

ovo ne zasluzuje ni komentar...stvarno ne razumijem

A šta, dveribadu je iznenađenje da je nešto u BiH sređeno i uredno, i to vama nimalo ne smrdi? Na stranu to 'validno' upozorenje i savjet oko policije (stvarno nisam do danas i juče vidio da u okolini i u samoj Banja Luci ima toliko drotova na svakom koraku), ponižavajuće je slušati od nekog stranca ovakve uvrede i samo sam uzvratio istom mjerom jer sam osjetio potrebu da na taj način skrenem pažnju na njegovu licemjernost (više puta pokazanu i u drugim raspravama) i na kraju krajeva taj prikriveni šovinizam, ali mi je ujutro već bilo žao što sam pokvario topic. Niti želim da ga dalje kvarim, rekao sam šta sam imao.

Dveribadu kao "šovinističkom govnu" je iznenađujuće drago i bilo ljepo vidjet da se život u jednom gradu i u jednoj državi koja je stradala u ratu, život vraća u normalu i da se velika većina gradova,sela,kuća i tvornica ponovno obnavlja i sređuje.Dveribad je i inače iz mjesta koje je u ratu stradlo i u koje nije mogao otić pune 4 godine dok je(kao i ti sada)studirao u Zagrebu.
Ovakva uvredljiva insinuacija može poteć samo od nekoga tko je krivo informiran,tko je mržljiv ili je u najmanju ruku bezobrazno bahato podal.Ako si i stekao nakaradan dojam zbog svoje podrške svojim prijateljima i to želio iskazat na ovako glup ulet kvalificirajući dveribada "šovinističkim govnom",odnosno pokvareno titulirajući nekoga šovinistom,što bih ja trebao zaključit na "rekao sam što sam imao"??
Emire,osobno te ne poznajem.I bolje da ne.Jedino čega se sjećam je da smo u Makarskoj smirivali čovjeka koji te je ošamario,pa si mu ti vratio i odmah pobjegao ko pička.Slično kao i ovdje-napišeš uvredu i odlogiraš se.Stvarno hrabro od tebe,više čestit potez.Moje prepirke sa Libellus-om su moje iskazano mišljenje,a to što se ti i nekoliko prijatelja obraćate meni na ovako primitivan i priprost način(uvredama),stvarate fantastičnu sliku o sebi i radite super reklamu izdavačkoj kući.Osobno sam zadivljen tom grupacijom prijatelja i nadam se da ću vam još pripomoć svojim pisanjem,kako biste još jače učvrstili vlastita uvjerenja i prijateljstvo.
Inače,žao mi je što ću te razočarat,ali vrlo simpatiziram Bosnu(od sporta,muzike,narječja,bureka,čevapa,meraka,sevdaha,filmova,glumaca...itd)kao i ljudi koji od tamo potiču,a poznajem ih poprilično uz veliki broj prijatelja.
Ustvari,baš mi je drago da sam uz ostale titule (licemjer,cigan,uš,ustašoid,četnik,keroljubac,slizao se sa slovencima,šiptaroljubac,prodana duša jer navija za hajduk,crkvomrzac,pokvareni ljevičar,titoista,peder...itd...itd...itd)dobio i ovu titulu "šovinističkog govna".Naročito mi je drago kada me tituliraju takvi intelektualci i učeni momci kao ti.Takve kao ti i ne smatram dostojnima usporedbe sa ičim što ima iole nekakvu čvrstu formu,kao govno na primjer,jer i ono,mada smrdi,ima nekakvu formu i oblik.Čak i kad bih želio uzvratit sličnim tonom, niti idiote i primitivce ne želim dovodit u kontekst sa tvojim napisanim izljevom pismene sročljivosti.Jadno i tužno,degutantno i otužno.Zavidim ti na prijateljima i želim ti da im,kada god budeš u ovakvoj mogućnosti-iskažeš svoju privrženost.Valjda ste zaslužili jedni druge jer se razumijete.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 15:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
A baš sam se htio ponovo javiti glede i u svezi druženja u Banja Luci, kad ovaj lancun (ili ti ga čaršav, ili ti ga dugo pismo). Ne bih komentirao, ne bih kudio ni prigovarao (jer nemam pravo, pošto sam i ja sve čitatelje Foruma svojevremeno zamarao ovakvim pisanjem), ali ipak apeliram da prestanete sa ovim.

A htjedoh se načuditi jednoj slici na kojoj sam ja s COCA COLOM. Ma, nijednu nisam popio, a nazdravljam sa jednom. Ili sam možda previše popio, pa se ne sjećam. Ili sam možda, da bih nazdravio, zgrabio prvo što mi je bilo pri ruci. Nemam pojma. A ovaj "bezobraznik" da škljoca baš u tom kompromitirajućem trenutku?!!!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/03/2010 : 16:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Opće agregatno stanje dovelo je i do toga da mi mazneš Colu!

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 16/03/2010 : 17:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Znači, o tom se radi. Sad mi je već laknulo.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 17:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ja nebi mogo da spavam,da me neko proglasi cocacolicarem.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/03/2010 : 17:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Inače,tko se dvoumi,od Zagreba je Banja Luka nekakvih 2 sata vožnje i grad je iznenađujuće sređen i uredan.Jedino se pazite policijske patrole kroz Laktaše.Tamo su uvijek,a ako se sjećam,ograničenje je 60,ravno,dvije trake...daš malo gasa i cap!..20 ojrića sve riješava!

U ime svih banjalučana i bosanaca i hercegovaca, hvala što ne dolaziš.
Tako nećeš morati trpiti naše policajce i gledati srušene kuće i tvornice usput, a nama će biti lakše na duši što još jednom šovinističkom govnetu ne moramo pružati gostoprimstvo po kojem smo poznati.

ovo ne zasluzuje ni komentar...stvarno ne razumijem

A šta, dveribadu je iznenađenje da je nešto u BiH sređeno i uredno, i to vama nimalo ne smrdi? Na stranu to 'validno' upozorenje i savjet oko policije (stvarno nisam do danas i juče vidio da u okolini i u samoj Banja Luci ima toliko drotova na svakom koraku), ponižavajuće je slušati od nekog stranca ovakve uvrede i samo sam uzvratio istom mjerom jer sam osjetio potrebu da na taj način skrenem pažnju na njegovu licemjernost (više puta pokazanu i u drugim raspravama) i na kraju krajeva taj prikriveni šovinizam, ali mi je ujutro već bilo žao što sam pokvario topic. Niti želim da ga dalje kvarim, rekao sam šta sam imao.

Dveribadu kao "šovinističkom govnu" je iznenađujuće drago i bilo ljepo vidjet da se život u jednom gradu i u jednoj državi koja je stradala u ratu, život vraća u normalu i da se velika većina gradova,sela,kuća i tvornica ponovno obnavlja i sređuje.Dveribad je i inače iz mjesta koje je u ratu stradlo i u koje nije mogao otić pune 4 godine dok je(kao i ti sada)studirao u Zagrebu.
Ovakva uvredljiva insinuacija može poteć samo od nekoga tko je krivo informiran,tko je mržljiv ili je u najmanju ruku bezobrazno bahato podal.Ako si i stekao nakaradan dojam zbog svoje podrške svojim prijateljima i to želio iskazat na ovako glup ulet kvalificirajući dveribada "šovinističkim govnom",odnosno pokvareno titulirajući nekoga šovinistom,što bih ja trebao zaključit na "rekao sam što sam imao"??
Emire,osobno te ne poznajem.I bolje da ne.Jedino čega se sjećam je da smo u Makarskoj smirivali čovjeka koji te je ošamario,pa si mu ti vratio i odmah pobjegao ko pička.Slično kao i ovdje-napišeš uvredu i odlogiraš se.Stvarno hrabro od tebe,više čestit potez.Moje prepirke sa Libellus-om su moje iskazano mišljenje,a to što se ti i nekoliko prijatelja obraćate meni na ovako primitivan i priprost način(uvredama),stvarate fantastičnu sliku o sebi i radite super reklamu izdavačkoj kući.Osobno sam zadivljen tom grupacijom prijatelja i nadam se da ću vam još pripomoć svojim pisanjem,kako biste još jače učvrstili vlastita uvjerenja i prijateljstvo.
Inače,žao mi je što ću te razočarat,ali vrlo simpatiziram Bosnu(od sporta,muzike,narječja,bureka,čevapa,meraka,sevdaha,filmova,glumaca...itd)kao i ljudi koji od tamo potiču,a poznajem ih poprilično uz veliki broj prijatelja.
Ustvari,baš mi je drago da sam uz ostale titule (licemjer,cigan,uš,ustašoid,četnik,keroljubac,slizao se sa slovencima,šiptaroljubac,prodana duša jer navija za hajduk,crkvomrzac,pokvareni ljevičar,titoista,peder...itd...itd...itd)dobio i ovu titulu "šovinističkog govna".Naročito mi je drago kada me tituliraju takvi intelektualci i učeni momci kao ti.Takve kao ti i ne smatram dostojnima usporedbe sa ičim što ima iole nekakvu čvrstu formu,kao govno na primjer,jer i ono,mada smrdi,ima nekakvu formu i oblik.Čak i kad bih želio uzvratit sličnim tonom, niti idiote i primitivce ne želim dovodit u kontekst sa tvojim napisanim izljevom pismene sročljivosti.Jadno i tužno,degutantno i otužno.Zavidim ti na prijateljima i želim ti da im,kada god budeš u ovakvoj mogućnosti-iskažeš svoju privrženost.Valjda ste zaslužili jedni druge jer se razumijete.

dobro dečki, ajde nemojte molim Vas
tolerancija, ljubav, mir, djeca cvijeća i to sve, ne?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 18:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Dozvoli da se nasmijem dveribad-ovoj upotrebi inteligencije do snishodljvo popizdi.hahaha

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000