forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST TOUR : Banja Luka 13.03.2010
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey
A htjedoh se načuditi jednoj slici na kojoj sam ja s COCA COLOM. Ma, nijednu nisam popio, a nazdravljam sa jednom. Ili sam možda previše popio, pa se ne sjećam. Ili sam možda, da bih nazdravio, zgrabio prvo što mi je bilo pri ruci. Nemam pojma. A ovaj "bezobraznik" da škljoca baš u tom kompromitirajućem trenutku?!!!

Ma to su verovatno slikali neki paparazzi samo da te kompromituju kod nas juznjaka. Zato nase slike prvo prolaze cenzuru, da ne bi na ovakav nacin uvredili nekog od gostiju. Ne brini, znamo mi da je tu celu igru namestio onaj ljubitelj marelica.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
A htjedoh se načuditi jednoj slici na kojoj sam ja s COCA COLOM. Ma, nijednu nisam popio, a nazdravljam sa jednom. Ili sam možda previše popio, pa se ne sjećam. Ili sam možda, da bih nazdravio, zgrabio prvo što mi je bilo pri ruci. Nemam pojma. A ovaj "bezobraznik" da škljoca baš u tom kompromitirajućem trenutku?!!!

Ma to su verovatno slikali neki paparazzi samo da te kompromituju kod nas juznjaka. Zato nase slike prvo prolaze cenzuru, da ne bi na ovakav nacin uvredili nekog od gostiju. Ne brini, znamo mi da je tu celu igru namestio onaj ljubitelj marelica.

a to li pored cocacolicari(wiskey svaka cast-voli piviki)postoje i marelicari?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Pa mesaju pica - cas coca cola, cas marelica. Uopste necu da pominjem imena. Hi,hi,hi!

Go to Top of Page

guzadj
New Member

China
255 Posts

Member since 15/03/2007

Posted - 16/03/2010 : 18:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send guzadj a Private Message  Reply with Quote
Pa ponky, kralju, to si ti :D
Pa mi se ovako privatno poznajemo i na kraj pameti mi nije da si ti ovaj ponky sa foruma...

javim ti se prvom prilikom kada se vidimo ;)

Samo jos da dodam da vam je provod izgleda bio odlican sobzirom kada vidim slike gdje ste sve isli ;)

Nadam se da ste se ugodno osjecali u posjeti Banjaluci i da ce te cesce dolaziti :)

Supa je super, ali super nije supa!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa mesaju pica - cas coca cola, cas marelica. Uopste necu da pominjem imena. Hi,hi,hi!

hi,hi,hi.a sta se desava kad te marela zvekne u tikvu.hi,hi,hi.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

Hi,hi,hi! Ja stvarno ne mogu da ti pomognem, ne znam. Nikad nisam iznenadio jetra takvim necim. A jos i mesanje pica, mislim coca cola i to , ko zna sta bude.Hi,hi,hi!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/03/2010 : 19:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znas kako si mi reko kad smo se upoznali?
Ne brani se,jos vise ce da krene zezanje
Cocacolicaru

Salim se,pozdrav legendo
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/03/2010 : 19:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A sta je to marela
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 19:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

A sta je to marela

to pitaj marelicare.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/03/2010 : 20:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
A sta je to marela

Marela je moja školska kolegica. Draga prijateljica koja mi je nekad bila urednica i šefica na radiju, glas iz mojih džinglova i reklama. Trenutno moj knjigovođa.

Imate još pitanja?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 20:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
A sta je to marela

Marela je moja školska kolegica. Draga prijateljica koja mi je nekad bila urednica i šefica na radiju, glas iz mojih džinglova i reklama. Trenutno moj knjigovođa.

Imate još pitanja?

ima.to je marela,a sta je marelica.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 16/03/2010 : 20:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Takoj joj tepa

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/03/2010 : 20:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Takoj joj tepa

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/03/2010 : 20:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
A sta je to marela

Imate još pitanja?

Zbunilo me malo slovo,pa nisam pomislio da se radi o imenu neke prijateljice
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/03/2010 : 21:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
kolko se iznalupamo zbog obicnu marelu,a ima da se kupi u svaku trgovinu svezeg voca.od voca volim samo preradjenu sljivku.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/03/2010 : 21:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
A sta je to marela

Imate još pitanja?

Zbunilo me malo slovo,pa nisam pomislio da se radi o imenu neke prijateljice

Previše se dopisuješ sa Curunirom

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 16/03/2010 : 21:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

inace braco Srbi, marelica = kajsija
kajsijice moja kalajisana, dodji meni vamo...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 21:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

inace braco Srbi, marelica = kajsija
kajsijice moja kalajisana, dodji meni vamo...

A marela je vrsta visnje.

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 16/03/2010 : 21:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
A koje je brusnica?

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 16/03/2010 : 22:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
kad ti brusnim papirom... eh, jelte...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 16/03/2010 : 22:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Ma, ti mislis na masnicu ... Jes, jes, masnica... "Udarila me tasta ekspres loncem" Narucujem sladoled, ne znam ni sta narucujem. Od sad samo vaniljija i marelica

Edited by - Bob Rok on 16/03/2010 22:37:09
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000