Procitao sam Dovidjenja gospodine. Strip je zanatski korektno izveden. Medjutim tema me ne dodiruje previse, pa s te strane nisam zadovoljen. Ipak, cenim umece autora da docara teskobu zatucane sredine i klaustrofobicno osecanje bezizlaza u kom se junaci nalaze. Crtez je stilski blizak Springerovoj Luci. Siguran sam da ce to neke privuci, a neke odbiti.
Razočaran sam... Znam da sam se sam zajebao kad sam drugom (čitaj: strip laiku) dao da mi na sajmu kupuje albume ali... stvarno! Ovo je i više nego smiješno... Nikad nisam bio sitničav što se tiče dizajna, važno mi je da se objavljuje i drago mi je što su uhvatili odličan ritam za albume... Kad sam otvorio "Poslednji dan..." odmah sam primjetio izgužvane, čak i na nekoliko mjesta poderane (po pola) stranice... Krivo mi je da ne može biti više... jer, stvarno je odličan strip! Mislim da je krajnji bezobrazluk i izdavački neprofesionalno prodavati album koji izgleda kao da je neko s njim kopao zemlju (ili šta već)... I sad... pitam ja vas... kako ja da odem u BG i izvršim reklamaciju kad živim u pizdi materinoj i drugoj državi??? UŽAS
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Treba mi preporuka: Dvoumim se izmedju "Do vidjenja, gospodine" i "Poslednji dan na smrt osudjenog" ili mozda "U kaznjenickoj koloniji". Koji je najbolji (od ova 3) sto se tice price i crteza?
Raselov nije ništa naročito, vreme ga pregazilo. Alisov koji će Vsesli četvrtak da objavi je spektakularan. Jedva čekam.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
Neshto mi se ne chita sken (shto inache izbegavam, izuzev ongoing DH/DC/Marvel), a kad vec izlazi Siegfried, nastavljam da Russela guram pod tepih... Generalno nisam odushevljen njime, posebno zbog Elrica i onog nesrecnog one shot Conana koji je radio, iako obozavam sagu o Nibelunzima. Vishe su me ovako informativno zanimali utisci.
Vidi,kad te ne košta ništa skineš ga da vidiš kakv je strip(ne moraš ga čitati ako te umara) i uskladu s time kupiš ga ili ne. To ti je kao "malo"veći privju
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
Možda je do skena. Učinilo mi se da je malo življi kolor nego na ranije prikazanom skenu. I je, ali kažem, možda je do skena. Inače simpatična priča, malo šarena na trenutke ali odlično nacrtano. Zanimljivo da uz delux izdanje ide i cd sa crtićem. Naravno i gomila skica i popratnih tekstova. 70 stranica stripa i 80 stranica dodataka. Praznik za oči!
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Animalz kosta 2000 RSD. Stvarno nije mnogo za jedan takav strip. Jos kad se zna da su orginalne table otisle za 1.000.000.000. U svakom slucaju, jeftinije nego na zapadu.