forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/03/2010 : 19:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

quote:
Originally posted by rgorgiev

Otkupujem KI 1 po ceni od 8 evra
Skupite nekih 10 komada i posaljite, sve ih uzimam

Najbolje da ce neko da ga proda za 8 evra... Bolje da ti ga pokloni.

Ma salim se, posto je neko rekao da niko ne bi kupio sad kinjige.
Ja sam svoj primerak prvog izdanja narucio po cenu od 25 evra i to sto sam narucio i kupicu. Ako mi se ne bude dopalo kupicu i drugo izdanje i gotovo. Nista strasno. A ako ipak neko hoce da proda za 8 evra, tu sam

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/03/2010 : 20:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
imam i ja prve dve.prva je sa posvetom za cerku,a sto je najace,zena i cerka su bile na sajmu,i zamolile ferrija,i laurentija za taj potpis.inace moju zenu ne zanimaju stripovi,ali je to ucinila zbog domacina.
ne zanimaju me reprinti,jer sam odustao sa te dve knjige od k.zagora.sve je zbrljano,sareno u smislu,korica laurenti,rikne su ferrijeve naslovnice...
da je bar laurenti odradio ceo omot,koji bi se razvuko od prednje,preko rikne,do zadnje korice,to bi ponovo licilo na nesto(a da je sve ferrijevo,jos bolje).ovako jok,ostaje mi uspomena sa tim potpisima,pa se ceka bolje izdanje,hc,sc,u boji,bilo kakvo,i bilo kada.zasad uzivam u zagoru extra!meni je ionako tex number 1,a svim zagorovcima zelim novi pocetak sa ovim reprintima.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 15/03/2010 : 20:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja sam svoj primerak prvog izdanja narucio po cenu od 25 evra i to sto sam narucio i kupicu. Ako mi se ne bude dopalo kupicu i drugo izdanje i gotovo. Nista strasno. A ako ipak neko hoce da proda za 8 evra, tu sam

:) To je drugo. I ja imam potpise i posvete, i to je jedino sto mi je vrijedno u prvoj knjizi. Te price ionako odavno nisu za citanje, odmakao je Zagor previse daleko od tada. Inace, stao sam na knjizi 5 sa kupovinom ovog izdanja, da prvo pokupujem Martija i Nathana u Libellus izdanju, posto je ocigledno da ce VC stampati reprinte i da ce ovih knjiga uvijek biti u prodaji, za razliku od Libellus-a.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/03/2010 : 21:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

:) To je drugo. I ja imam potpise i posvete, i to je jedino sto mi je vrijedno u prvoj knjizi. Te price ionako odavno nisu za citanje, odmakao je Zagor previse daleko od tada. Inace, stao sam na knjizi 5 sa kupovinom ovog izdanja, da prvo pokupujem Martija i Nathana u Libellus izdanju, posto je ocigledno da ce VC stampati reprinte i da ce ovih knjiga uvijek biti u prodaji, za razliku od Libellus-a.

Ja kupujem i KI Zagor i KI DD (sad sam i 6 knjigu narucio). Sto se MM i NN od Libellusa tice, to sam sve pokupio. Sad mi fali jos samo Price iz Baze drugdje 5, ali bice.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11499 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/03/2010 : 10:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Upravo su mi stigle 2 prve knjige. Nemam zamerke..sve odradjeno kako valja.
Bravo za Veseli.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/03/2010 : 10:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Bravo za Veseli.

To je izuzetno lepa vest! Ja treba da kupim jos reprint jedinice,i onda cekam jedanaestu knjigu.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2010 : 16:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bravo za Veseli.

Jel i dvojka stampana ponovo?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 18/03/2010 : 16:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ma mogu da mu stave i zlatne okove sa strane, ovaj moj sa Ferijevim potpisom/posvetom i zajedničkom fotografijom nalepljenom unutra mi je najdraži strip...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 18/03/2010 : 16:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Pa u ovakvoj situaciji 10 evrica je realno za prvo izdanje.Ko zna ako uspem prodati mozda i kupim ovo drugo izdanje,a sto kaze Cronos treba i drugu knjigu zameniti.
da dodam da ovaj potez Vc uopste nije u redu prema nama koji smo trcali da kupimo knjigu odmah na pocetku,definitivno smo osteceni ovim reprintom koji ne mozemo da dobijemo za staru knjigu. da je prva odstampana kako treba pa da nesto izvoljevamo,ali ono je katastrofa,cak i slova fale i sad nam jos ne daju da zamenimo.Po meni nije u redu.

Mnogi potezi VC nisu u redu prema nama,ali dobro,cuti i trpi...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11499 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/03/2010 : 18:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bravo za Veseli.

Ne znam druze..moracu da ih okrenem jer na mail izgleda ne odgovaraju.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2010 : 18:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bravo za Veseli.

Ne znam druze..moracu da ih okrenem jer na mail izgleda ne odgovaraju.

Ok javi ako cujes.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2010 : 18:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

Pa u ovakvoj situaciji 10 evrica je realno za prvo izdanje.Ko zna ako uspem prodati mozda i kupim ovo drugo izdanje,a sto kaze Cronos treba i drugu knjigu zameniti.
da dodam da ovaj potez Vc uopste nije u redu prema nama koji smo trcali da kupimo knjigu odmah na pocetku,definitivno smo osteceni ovim reprintom koji ne mozemo da dobijemo za staru knjigu. da je prva odstampana kako treba pa da nesto izvoljevamo,ali ono je katastrofa,cak i slova fale i sad nam jos ne daju da zamenimo.Po meni nije u redu.

Mnogi potezi VC nisu u redu prema nama,ali dobro,cuti i trpi...

Sve u svemu imaju dobar pristup prema citaocima,ali ovo im je veliki minus.Ali sto kazes sta cu cutim i trpim,nema bolje.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11499 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/03/2010 : 11:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Okiboki, br. 2 ce izaci za oko 2 meseca. Tako mi rekose ovi iz VC.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/03/2010 : 21:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Okiboki, br. 2 ce izaci za oko 2 meseca. Tako mi rekose ovi iz VC.

Hvala drugar.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 19/03/2010 : 22:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Nego ja se nadam skorom izlasku jedanaeste knjige,to se čeka.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/03/2010 : 22:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Mene najvise zanima koja ce naslovna biti na rikni.Inace i ja jedva cekam.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 20/03/2010 : 03:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ne bi trebalo biti mesta za dilemu jer će unutra biti Nasilje u Darkvudu,naravno sve u Laurentijevom stilu kako on to već praktikuje.Mada,ako stane unutra i Kuća užasa....?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 11:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa ne bi trebalo biti mesta za dilemu jer će unutra biti Nasilje u Darkvudu,naravno sve u Laurentijevom stilu kako on to već praktikuje.Mada,ako stane unutra i Kuća užasa....?

Na naslovnoj ce garant biti ta iz Nasilja,nego sam mislio na sliku(naslovnu)sa strane na rikni ili hrbatu kako hoces.
A za kucu uzasa ne verujem bilo bi previse,a iskreno ne bi ni voleo bas zbog naslovne,jar ako ide u broju 12 verovatno ce Laurenti bas tu nacrtati.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/03/2010 : 11:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
zajebana situacija. Kuca mi je bolja od Nasilja, al zbog kulta Nasilje ce imati svoju naslovnu. Ah.
Broj posle ce imati naslovnu price bolje od Kuce, jedinstvenog i nenadjebivog Odlucujuceg . Ah koja vremena, Ludens Helingen, Kolekcionarci, Indijanski cirkus u boji, Ludens Huron koji je jako dobar i kojeg cu uzeti jer je VC vrljao, oda-brane price koje su vise nego dobre i na kraju VC koji je izgleda izasao iz grozomrong Z. perioda.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 20/03/2010 : 11:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Na naslovnoj ce garant biti ta iz Nasilja,nego sam mislio na sliku(naslovnu)sa strane na rikni ili hrbatu kako hoces.
A za kucu uzasa ne verujem bilo bi previse,a iskreno ne bi ni voleo bas zbog naslovne,jar ako ide u broju 12 verovatno ce Laurenti bas tu nacrtati.

I mene zanima to. Jer ove dve koje su bile do sada nisu i bas neki izbor za kolekcionarsko izdanje. Jer su te ipak nove

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 20/03/2010 : 13:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
10-knjiga,koje su epizode po originalu,da li unutar izdanja imaju color naslovnice?
Jedan sto kasni ,nisam citao o ovom izdanju zbog greski u 1 knjizi,sad vidim da je to ispravljeno pa ako nekog ne mrzi da mi ukratko odgovori.
Jos da li se sve knjige mogu naci u striparnicama?

Edited by - Porter on 20/03/2010 13:28:18
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 13:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

10-knjiga,koje su epizode po originalu,da li unutar izdanja imaju color naslovnice?
Jedan sto kasni ,nisam citao o ovom izdanju zbog greski u 1 knjizi,sad vidim da je to ispravljeno pa ako nekog ne mrzi da mi ukratko odgovori.
Jos da li se sve knjige mogu naci u striparnicama?

3 naslovnice u boji
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 13:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

zajebana situacija. Kuca mi je bolja od Nasilja, al zbog kulta Nasilje ce imati svoju naslovnu. Ah.
Broj posle ce imati naslovnu price bolje od Kuce, jedinstvenog i nenadjebivog Odlucujuceg . Ah koja vremena, Ludens Helingen, Kolekcionarci, Indijanski cirkus u boji, Ludens Huron koji je jako dobar i kojeg cu uzeti jer je VC vrljao, oda-brane price koje su vise nego dobre i na kraju VC koji je izgleda izasao iz grozomrong Z. perioda.

u kojoj ediciji očekuješ indijanski cirkus u boji...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/03/2010 : 13:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Klasik.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/03/2010 : 13:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Klasik.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000