Poll Question:
ne pamtim da li je bilo ovo?ako jeste,moderatori zakljucajte topic,ali je stvarno neizdrzljivo pratiti pojedina izdanja dvomesecno. ovo je neka vrsta poruke(podrske)ludensu i strip agentu da izgura brze sa pojedinim izdanjima.verovatno cemo glasati pozitivno,ali neka i bernard(ili neko iz redakcije)to cuje. pitanje glasi: da li ste za mesecni ritam texa,dilan extra i redovni,m.noa,m.m?
Naravno da ce ljudi glasati za "da", medjutim, ritam izlazenja ovisi samo o prodaji. Koliko se sta dobro prodaje, tom brzinom Ludens te stvari i izbacuje.Posjetioci naseg foruma su za Ludens tek jedna kap u moru.
Naravno da ce ljudi glasati za "da", medjutim, ritam izlazenja ovisi samo o prodaji. Koliko se sta dobro prodaje, tom brzinom Ludens te stvari i izbacuje.
jasno je sve to.cak ni nas 20-30 coveka ne doprinosimo nesto posebno.racunam da smo na neki nacin zagrizeni fanovi,koji zele da njihovo izdanje ne stagnira,i da se nadje nacin,ili pokusaj ka boljitku. kriza je na sve strane,ali dajmo malo optimizma,i forumu,i topicu.
Ma stvar je u tome da bar ove price koje idu u nastavcima treba ubrzati. Primera radi - Tex (ko bi rek'o?! ). Ali, ozbiljno. Za trodelnog Texa treba cekati pola godine. Sto je mnogo, mnogo je.
PS Ocekujem sad zlurade komentare ovih "vecitih mladica".
Odgovor DA! A kako uzimam samo Texa i M.Noa ne bi mi bilo neko veliko novčano opterećenje...
U potpunosti potpisujem sve receno...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
ma sve manje od epizode mesečno znači u prevodu da nešto nije dobro...
Ne bih se složio. Dylan Dog redovni možda ide svakih 2 mjeseca, ali je zato Dylan uz Zagora jedini čija sva izdanja idu na kioske, dakle specijali, maxiji, giganti, almanahi.
ma sve manje od epizode mesečno znači u prevodu da nešto nije dobro...
Ne bih se složio. Dylan Dog redovni možda ide svakih 2 mjeseca, ali je zato Dylan uz Zagora jedini čija sva izdanja idu na kioske, dakle specijali, maxiji, giganti, almanahi.
ma neka pozure dok ne stignu veseli posle ih ionako necu uzimati
naravno , ovo je debilno jer ljudi odustaju zbog toga sto jednu epizodu isprate za nekoliko mjeseci ,mislim zar je toliki problem mjesecno izdavati ove stripove sumnjam da nema ljudi koji ovo nece kupovati nadje se uvijek ili nek se smanji tiraz . Ako je slaba potraznja to je zbog nacina izlazenja . Ja mislim da bi se trebali ugledati na libellus momci imaju toliko izdanja godisnje da se pitam da li dizu glave , zato su oni najbolji i svaka cast . Zelim vam puno daljnjeg uspjeha .
bilo bi dobro da one stripove koji imaju velike stanke izmedju brojeva, a priče im se nastavljaju izdaju sve dijelove odjednom kao što je slučaj sa texom