forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 13:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Moraću da ga uzmem, mada su mogli i kao specijalca da ga objave
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 14:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

10-knjiga,koje su epizode po originalu,da li unutar izdanja imaju color naslovnice?
Jedan sto kasni ,nisam citao o ovom izdanju zbog greski u 1 knjizi,sad vidim da je to ispravljeno pa ako nekog ne mrzi da mi ukratko odgovori.
Jos da li se sve knjige mogu naci u striparnicama?

Sve knjige imaju po dve tri ili cetiri naslovne,zavisi.Color naravno.Stiglo se do Klark sitija,u knjizi 11 ide Nasilje u darkvudu.Mrzi me sad da trazim koji su brojevi.Knjiga 1 je ponovo stampana,kazu bez greske.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 14:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by tumen

quote:

quote:
Originally posted by tumen

Nego ja se nadam skorom izlasku jedanaeste knjige,to se čeka.

Mene najvise zanima koja ce naslovna biti na rikni.Inace i ja jedva cekam.

Pa ne bi trebalo biti mesta za dilemu jer će unutra biti Nasilje u Darkvudu,naravno sve u Laurentijevom stilu kako on to već praktikuje.Mada,ako stane unutra i Kuća užasa....?

Na naslovnoj ce garant biti ta iz Nasilja,nego sam mislio na sliku(naslovnu)sa strane na rikni ili hrbatu kako hoces.
A za kucu uzasa ne verujem bilo bi previse,a iskreno ne bi ni voleo bas zbog naslovne,jar ako ide u broju 12 verovatno ce Laurenti bas tu nacrtati.

I mene zanima to. Jer ove dve koje su bile do sada nisu i bas neki izbor za kolekcionarsko izdanje. Jer su te ipak nove

U pravu si ni meni ne pasu bas,najbolje bi bilo da su odabrali po jednu koja se nalazi u tih 5 knjiga.Sad bi recimo stavio upravo Nasilje u darkvudu.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 20/03/2010 : 14:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Porter

10-knjiga,koje su epizode po originalu,da li unutar izdanja imaju color naslovnice?
Jedan sto kasni ,nisam citao o ovom izdanju zbog greski u 1 knjizi,sad vidim da je to ispravljeno pa ako nekog ne mrzi da mi ukratko odgovori.
Jos da li se sve knjige mogu naci u striparnicama?

Sve knjige imaju po dve tri ili cetiri naslovne,zavisi.Color naravno.Stiglo se do Klark sitija,u knjizi 11 ide Nasilje u darkvudu.Mrzi me sad da trazim koji su brojevi.Knjiga 1 je ponovo stampana,kazu bez greske.

Ok,hvala znaci idu ispocetka po talijanskoj numeraciji!
Onda cu kupiti ovo izdanje,za sitnu lovu covjek sebi priusti zadovoljstvo.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/03/2010 : 14:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Knjiga 11

LOVCI NA LJUDE (Nolitta/Ferri) 124
Br.orig. 29-30 (SDZEX 67-68)

DŽIMI GITARA (Nolitta/Ferri) 10
Br.orig. 30 (SDZEX 68)

NASILJE U DARKWOODU (Nolitta/Ferri) 188
Br.orig. 30-32 (ZS 13, SDZEX 68-70)

i moguće

KUCA UŽASA (Nolitta/Ferri) 134
Br.orig. 32-34 (ZS 21, SDZEX 70-72)

Edited by - Bruce Springsteen on 20/03/2010 15:01:27
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 15:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
sad 312 ili 446 + neki mali dodatak, voleo bih da ide i kuća užasa ali sa njenom naslovnom stranicom...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 20/03/2010 : 15:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ovo je neverovatno.1600puta procitalo se nasilje u darkwudu,a sad zvuci ko novina.svaka vam cast zagorovci na jednom,te istom.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
jebi ga to su klasici, meni taj strip ne znači ništa posebno, mada kod kolekcionarskog Zagora ovo je još zagrevanje , prave priče tek slede...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

jebi ga to su klasici, meni taj strip ne znači ništa posebno, mada kod kolekcionarskog Zagora ovo je još zagrevanje , prave priče tek slede...

slede,ali ih vec imamo u ludensovom izdanju.ne planiram da se vrtim u krug sa jednim,te istim junakom.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by profesor-inz

slede,ali ih vec imamo u ludensovom izdanju.ne planiram da se vrtim u krug sa jednim,te istim junakom.

to je i meni problem, extra serija mi se zaista puno sviđa i ne bih je prodavao, a sada kupujem opet isto i kao oduševljavam se u krug reizdajniranim izdanjima. Čudni smo zaista...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/03/2010 : 16:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Aleluja!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Aleluja!

šta bi ti uradio na mom mestu...
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 20/03/2010 : 16:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ne bi kupovao Zagora

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Ne bi kupovao Zagora

lako je to reći , kupujems samo Dilana i njega...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 19:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ne verujem da ide kuca uzasa bilo bi preko 450 strana.Ali ko zna ako hoce da proguraju poskupljenje knjige mozda stave i tu pricu pa se vade da je skuplja zbog broja strana,a ubuduce ostave vecu cenu.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 20/03/2010 : 19:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Dzabe kupovati ove kada ce sigurno izaci Zagor u boji.A posto je ovde otisak mastan nije mi bilo tesko da odustanem od ovoga.
Zagora u boji necu propustiti a jos ako ga izdaje Libellus bice super.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 20/03/2010 : 19:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Dzabe kupovati ove kada ce sigurno izaci Zagor u boji.A posto je ovde otisak mastan nije mi bilo tesko da odustanem od ovoga.

libellus je ptvrdio vise puta,da nema sanse od zagora u boji,ali sam optimista kao i ti rejs,da ce neko drugi to odraditi.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/03/2010 : 19:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ih,ko jim još vjeruje? rekli nema šanse za Texa od početka u coloru a vidi sad...
samo treba vršiti konstantni pritisak na njih...prije ili kasnije slabiji od dvojca će se slomit...
ja vjerujem u Gastona...sa Dadom če teže.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/03/2010 : 20:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
u godinu i po trideset (originalnih) brojeva. Nije loše...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/03/2010 : 20:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
...sa Dadom če teže.

Da, nekih osamdesetak kilograma teže!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/03/2010 : 21:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by REJS

libellus je ptvrdio vise puta,da nema sanse od zagora u boji,ali sam optimista kao i ti rejs,da ce neko drugi to odraditi.

nije to bas tocno.
i nije do njih samo.
no najusranije je kad netko ne da, a sam nece raditi, serem se na nj

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/03/2010 : 21:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by teller
...sa Dadom če teže.

Da, nekih osamdesetak kilograma teže!

pa zar nemaju zajedno gotovo 200?
a ako je Gaston na minus 15, onda...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/03/2010 : 21:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ne znan ja ništa ali kad smo jednom Dado i ja ušli u lift ( mali ) a nosivost pisala 225 kg po njegovim ričima bili smo iznad nosivosti... a ja nisan baš debel

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/03/2010 : 21:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
necu ni pomisljati kakav je to bio stiskavac... a zamisli da je usao sa mnom ili dokom... hihihi...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/03/2010 : 21:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

libellus je ptvrdio vise puta,da nema sanse od zagora u boji

Nije tacno, najveci problem je u "visoj sili".
Strpljenja, vidjecemo sta ce nam donijeti vrijeme.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000