forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/03/2010 : 01:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

quote:

Bio sam juče do Kraljeva, pregledao 6-icu, odlično urađena...

Moja stize do vikenda,dao sam jednom drugaru da mi uzme.Jedva cekam.
Inace mislim da niko nije spomenuo,sta ima od propratnih tekstova?

Pa smonetu je više puta, Roganov tekst Damo crna,,,

Kud si pazario Dilana, mogao si i Poslednji dan na smrt osudjenog. Meni je to genijalan strip, verujem da bi se i tebi dopao.

Ako si meni rekao,sta da tikazem voleo bih ali jedva skrpim i za ovo,mozda jednom.Verujem da je dobar.

Verovtno sam ja pogresio. Poruka je bila adresirana Profi. Gnjavim ga po svim mogucim temama, ne bi li kupio neki strip album, ali je Profa i dalje principijelan. Naravno, svima preporuka za Poslednji dan na smrt osudjenog.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 15:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Kud si pazario Dilana, mogao si i Poslednji dan na smrt osudjenog. Meni je to genijalan strip, verujem da bi se i tebi dopao.

Ako misliš na Igoa, čitao sam nedavno knjigu, zaista izuzetno delo, ali strip me ne interesuje a i skup je...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 19:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ako si meni rekao,sta da tikazem voleo bih ali jedva skrpim i za ovo,mozda jednom.Verujem da je dobar.

Verovtno sam ja pogresio. Poruka je bila adresirana Profi. Gnjavim ga po svim mogucim temama, ne bi li kupio neki strip album, ali je Profa i dalje principijelan. Naravno, svima preporuka za Poslednji dan na smrt osudjenog.

A ok.Izvini sto sam se umesao.Inace hvala na preporuci.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 21:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Stigla mi je knjiga pre 20 minuta sad sam je izlistao i moram reci da je po meni najbolja do sad.Uvez odlican stampa jos bolja,nijedne ni malo bledje stranice.Puno propratnih tekstova.
Ako je sve ispravljeno zbog poskupljenja onda je sve oprosteno.Samo da se nastavi ovako.Ponavljam opet knjiga je perfektno odradjena.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 21:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Koja knjiga 5 ili 6

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 21:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stigla mi je knjiga pre 20 minuta sad sam je izlistao i moram reci da je po meni najbolja do sad.Uvez odlican stampa jos bolja,nijedne ni malo bledje stranice.Puno propratnih tekstova.
Ako je sve ispravljeno zbog poskupljenja onda je sve oprosteno.Samo da se nastavi ovako.Ponavljam opet knjiga je perfektno odradjena.

Svratio danas do Darkwooda i pregledao 6. knjigu(inače ne kupujem, još uvek). Mogu samo da da stavim potpis na ovo što je okiboki napisao.
Isto važi i za album Animal'z - perfektno!!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 17/03/2010 : 21:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
"Obracun na sajmu knjiga".

Zato ja saljem dilera na sajam knjiga da mi pokupi sve sta treba. Pa ako sam se nekom zamerio neka ga izmlate

quote:
Originally posted by Tex Willer
Do 48 pa posle moze Lu,cini mi se da je broj 47 poslednji koji Ludens nije objavio.

Broj 48 je "Nesretni zgoditak" a treba "Direktni prenos".
Znaci, 16 knjiga ce trebati do broja 49 kada LU Extra krece po originalnom redosledu.
Curunir 5 ima - fali mu jos 11 komada
Ali bilo bi gre'ota da prekine na broju 16 . . .

pa nekidan sam tek dobio 4 i 5, sta nas ovi modulatori spijuniraju???
ali prekinut cu jer mi dd poslije toga nije vise onaj pravi, zapravo i prije... ima jos odlicnih prica no samo te prve meni su za hc kolekciju... dovoljan mi je i ludens, ionako kad ga citam lektoriram u glavi taj traljav prijevod

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 22:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Koja knjiga 5 ili 6

Ma de 5 ta je najgora,6 naravno.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 22:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koja knjiga 5 ili 6

Zato i reko da proverim.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2010 : 00:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Koja knjiga 5 ili 6

Zato i reko da proverim.

Carsone sta ti mislis o meni.

Go to Top of Page

desolator5
Starting Member

91 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 19/03/2010 : 01:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send desolator5 a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja da potvrdim, knjiga br. 6 besprekorno tehnicki odradjena + zanimljivi tekstovi.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 19/03/2010 : 01:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

dovoljan mi je i ludens, ionako kad ga citam lektoriram u glavi taj traljav prijevod
[/quote]

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/03/2010 : 21:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Moderatori ili ko vec postavlja naslovne novih izdanja,molim vas da postavite naslovnu na prvoj strani sajta.(DDKI 6)

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 20/03/2010 : 17:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Juce sam i ja kupio sesticu i mogu da potvrdim da je sve super odradjeno, i svakako je bolja od prethodne, nesto poput dvojke.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 20/03/2010 : 19:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Juce sam i ja kupio sesticu i mogu da potvrdim da je sve super odradjeno, i svakako je bolja od prethodne, nesto poput dvojke.

ma nemoj.jos si ti mamuran od pijanku.nista ti ne verujem.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/03/2010 : 19:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moderatori ili ko vec postavlja naslovne novih izdanja,molim vas da postavite naslovnu na prvoj strani sajta.(DDKI 6)

Postavlja Markos, ali mora prvo netko skenirati i poslati mu tu naslovnu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 19:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Postavlja Markos, ali mora prvo netko skenirati i poslati mu tu naslovnu.

E ja da imam skener ne bi ni trazio da postave.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 21/03/2010 : 00:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Dodaci u KIDD su zaista prava stvar u izdanjima. Ove iz sestice koje su pripremili Rogan, Djole, Marcelo i Aleksandra Milovanovic su izvanredni. Svak cast ovoj ekipi.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2010 : 00:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam procitao Damu u crnom i te dodatke,stvarno odlicno!

Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 22/03/2010 : 11:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Ima na 64-oj stranici moja slika, pa neka je iskoristi.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29464 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/03/2010 : 12:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Delboj je zaduzen za stavljanje vecine naslovnica, vjerojatno je nesto sprijecen pa nije jos stavio. Stavit ce.

Trouble will find me
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/03/2010 : 12:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Delboj je zaduzen za stavljanje vecine naslovnica, vjerojatno je nesto sprijecen pa nije jos stavio. Stavit ce.

Ok hvala!

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 22/03/2010 : 16:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
E voleo bih da mi Manhunter barem objasni zbog čega sam bio banovan nedelju dana?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/03/2010 : 16:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Vronski 2, udaljen si sa Foruma zbog spama, a sada opet radiš istu stvar. Tema ovog topica je druga i ja te molim da je se držiš. A ako hoćeš postavljati pitanja - zna se koji je topic za to.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=29525

Nadam se da je ovo tvoj zadnji komentar koji nema veze sa temom. Hvala na pažnji

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/03/2010 : 14:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ma, sve mi jasno...
Hvala i tebi na pažnji
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000