forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 alen77nek
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/03/2010 : 09:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Da li ga netko zna??
Osvojio je aukciju, ne javlja se niti odgovara na mailove!
Iznos je simboličnih 5 kn, ali bar bi se mogao javiti...

No, više me zanima, kako moze sudjelovati i dalje u aukcijama, a ima
negativne komentare od 4 razlicite osobe!??
Nije li uvjet da netko bude 'zaključan' bio 3 neg.komenrata, ili je nešto promijenjeno?

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 22/03/2010 : 23:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message  Reply with Quote
Ja sam sa njim imao korektnu saradnju.Dva puta smo saradjivali,dosta dobro komunicirali putem mailova i uspesno zavrsili posao.Ja cu ti sada dati oba maila koje imam pa pokusaj stupiti nekako u kontakt s njim.

alen77nek@gmail.com
alen@loncar-nekretnine.com

Pozdrav Hrvoje
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 22/03/2010 : 23:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message  Reply with Quote
Ovo za komentare ne znam sta da ti kazem
Ali znam da covek ne ocenjuje transakcije.Mislim da nikoga do sada nije ocenio, meni ne smeta to ali su se pojedini pozalili.Citao sam negde na forumu
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 23/03/2010 : 08:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Ostavio sam mu negativan komentar jer se tjednima nije javljao, iako sam mu strip poslao odmah. Na koncu poslao mail s isprikama (zaposlen je itd, ali nismo li svi?) i pričom da će uplatiti lovu (ne sječam se koliko, ali bio je neki zanemarivi kikiriki, 10-20kn). Tu uplatu nisam dobio. Negativni je dobio iz principa, jer se tako NE odrađuju aukcije.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

alen77nek
Starting Member

2 Posts

Member since 01/01/2009

Posted - 21/04/2010 : 15:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alen77nek a Private Message  Reply with Quote
hi
ja sam alen77nek
onaj email mi ne radi već dugo a na gmail nisam dobio nikakve poruke,međuvremenu mi se zatvorio korisnički račun zbog neodgovaranja,i evo mene u banani.i sad ne mogu ništa dok mi se ne skinu negativne ocjene pa da vidim na čemu sam s kupovinom itd...
ispričavam se svima zbog neugodnosti ali nije bilo namjerno.
Go to Top of Page

alen77nek
Starting Member

2 Posts

Member since 01/01/2009

Posted - 21/04/2010 : 15:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send alen77nek a Private Message  Reply with Quote
alen77nek@gmail.com
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000