evo necega sto svi zeljno iscekujete DVD dodatak soundtracku za Star wars episode III Revenge of the Sith
STAR WARS - A MUSICAL JOURNEY
Ukratko, narator Ian MekDiarmid (Imperator Palpatin) nas vodi kroz Star wars sagu, prepricanu kroz monumentalnu muziku Dzon Vilijamsa. Sat i po vremena nirvane....
Ko imalo voli i ceni Ratove zvezda, trebao bi da pogleda tj. poslusa. U najmanju ruku, saga u celini ce izgledati mnogo lepse. Pa cak i dr strangeloveu
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
što misliš da je voices of light? inaće službeno to i nije soundtrck - film je nijem ionako - ali se tako uklapalo u film na osnovu kojeg je i nastalo da je criterion to stavio na izdanje - meni prekrasno i nadalje nezamislivo gledati film bez toga
nisam gledao prijašnje postove i znam
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Originally posted by Lord Vader89 Ko imalo voli i ceni Ratove zvezda, trebao bi da pogleda tj. poslusa. U najmanju ruku, saga u celini ce izgledati mnogo lepse. Pa cak i dr strangeloveu
Što i nije toliko teško Barem prostora za poboljšanja ne fali
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Originally posted by Lord Vader89 Ko imalo voli i ceni Ratove zvezda, trebao bi da pogleda tj. poslusa. U najmanju ruku, saga u celini ce izgledati mnogo lepse. Pa cak i dr strangeloveu
Što i nije toliko teško Barem prostora za poboljšanja ne fali
hihihih ajde bezi
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Skoro pa da zaboravim ovaj homage 70-tim . Vise nego jasna asocijacija na David Bowie i Iggy Pop .. Tood Haynes nam prica pricu o kreativnim ljudima i kreativnim vremenima ..bolje je ispricati nije mogao .
evo necega sto svi zeljno iscekujete DVD dodatak soundtracku za Star wars episode III Revenge of the Sith
STAR WARS - A MUSICAL JOURNEY
Ukratko, narator Ian MekDiarmid (Imperator Palpatin) nas vodi kroz Star wars sagu, prepricanu kroz monumentalnu muziku Dzon Vilijamsa. Sat i po vremena nirvane....
Ko imalo voli i ceni Ratove zvezda, trebao bi da pogleda tj. poslusa. U najmanju ruku, saga u celini ce izgledati mnogo lepse. Pa cak i dr strangeloveu
Soundtrackovi od Star warsa su neponovljivi; prava remek djela.
Britansko izdanje: Disc: 1 1. Never Tear Us Apart 2. Head Over Heals 3. Under the Milky Way 4. Lucid Memory 5. Lucid Assembly 6. Ave Maria 7. For Whom the Bell Tolls 8. Show Me, Pt. 1 9. Notorious 10. Stay Listen
Disc: 2 1. Carpathian Ridge 2. Tangent Universe 3. Artifact & Living 4. Middlesex Times 5. Manipulated Living 6. Philosophy of Time Travel 7. Liquid Spear Waltz 8. Gretchen Ross 9. Burn It to the Ground 10. Slipping Away
Fenomenalan film, meni lično među najboljim filmovima ex sfrj produkcije ikada.
Muzika za film je nešto neverovatno. Toliko emocija mi se meša dok slušam Anastasiju, toliko energije da jedino mogu da kažem da se iz nje čuje ona Đoletova "duša slovenska". Jedan od najboljih soundtrackova ikad.